مطهری: اگر مردم نظام را قبول دارند باید به گزارش دولت در ‌باره لردگان اعتماد کنند

العربیه :علی مطهری، عضو فراکسیون امید در مجلس ایران دوشنبه 7 اکتبر در مصاحبه‌ای پس از اعتراضات مردم «لردگان» به مبتلا شدن تعدای از ساکنان روستای «چنار محمودی» به ایدز، خواهان شفاف‌سازی و پرهیز از کلی گویی از جانب دولت شد.
 

علی مطهری، در گفت‌وگو با «اعتمادآنلاین»، درباره اتفاق اخیر لردگان و اینکه افکار عمومی منتظر واکنش متفاوت و بهتری از جانب دولت در این خصوص بودند، گفت: «اگر مردم به دولت اعتماد داشته باشند، طبیعی است که حرف وزیر بهداشت را درباره اتفاق اخیر لردگان باور کنند.»

 
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس ایران در مورد این نکته که «به طور فرمایشی نمی‌توانیم بگوییم مردم باید حرف حاکمیت یا دولت را قبول کنند بلکه باید بین آنها اعتمادسازی کنیم» توضیح داد: «پذیرفتن یا نپذیرفتن حرف حاکمیت توسط مردم، به میزان اعتماد آنها به حاکمیت برمی‌گردد. هر کسی به تنهایی نمی‌تواند درباره این اتفاق تحقیق کند، به همین دلیل باید به حرف حاکمیت اعتماد کنند.»
 
این نماینده مجلس در ادامه گفت: «دکتر لاریجانی، رئیس مجلس، برای روشن شدن زوایای این ماجرا هیاتی از اعضای کمیسیون بهداشت را مامور بررسی ماجرای لردگان کرده است که امروز (دوشنبه) این هیات به لردگان رفته‌اند و پس از بررسی، گزارش خود را به مجلس ارائه خواهند کرد.»
 
علی مطهری در پایان افزود: «دولت باید از کلی‌گویی بپرهیزد و به طور جزئی توضیح بدهد ماجرا از چه قرار بوده است و در این باره شفاف‌سازی کند و اگر مردم نظام را قبول داشته باشند، باید به گزارش مجلس و دولت در این‌باره اعتماد کنند و حرف کارشناسان و نتیجه گزارش آنها را بپذیرند، چون این کارشناسان به طور جداگانه مامور بررسی شده‌اند. کارشناسان دولت و مجلس در این زمینه تحقیق کرده‌اند و اگر مردم حاکمیت را قبول دارند، این حرف را می‌پذیرند و کسی که اعتماد ندارد نیز باور نمی‌کند.»
 
روز شنبه 5 اکتبر پس از انتشار فراخوانی در شبکه‌های اجتماعی در اعتراض به مبتلا شدن تعدای از ساکنان روستای «چنار محمودی» به ایدز، مردم لردگان در مقابل فرمانداری و شبکه بهداشت این منطقه دست به تجمع زدند.
 
در اعتراضات روز شنبه به گفته یکی از کاربران شبکه‌های اجتماعی «پس از عدم پاسخگویی مسئولین این تجمع به خشونت کشیده شد و نیروهای ضد‌شورش از شلیک گازاشک‌آور برای متفرق کردن مردم استفاده کردند.»
 
ویدیو‌های منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی در آن روز از به آتش کشیده شدن فرمانداری، شبکه بهداشت، دفتر امام‌جمعه و همچنین تعدادی از ماشین‌های نیروهای ضد‌شورش، توسط مردم خشمگین لردگان خبر دادند. برخی گزارش‌های تایید نشده نیز از زخمی شدن ده‌ها تن از مردم لردگان خبر دادند.
 
پیشتر وبگاه سلامت‌نیوز به نقل از یک منبع آگاه گزارش کرد که برخی از اهالی روستای چنار محمودی حدود دوماه پیش، پس از دادن آزمایش دیابت متوجه شدند که تعدادی از آنها مشکوک به داشتن بیماری «اچ ای وی» ایدز هستند. این بیماران به نتیجه این آزمایش اکتفا نکرده و برای اطمینان بیشتر به مراکز درمانی اصفهان و شیراز مراجعه کردند که در آنجا نیز نتیجه مثبت بود.
 
خبرگزاری ایسنا هم گزارش کرد که یک بهیار روستا به دلیل احتمال دست داشتن در ابتلای این افراد به ایدز دستگیر شده است. احمدرضا بهرامی، رئیس دادگستری استان چهارمحال و بختیاری گفت: «برخی ادعا دارند یکی از بهیارانی که در این مرکز بهداشت کار می‌کرده است در زمانی که برای آزمایشات از آنها خون می‌گرفته، به جای اینکه برای هر فرد از یک سرنگ استفاده کند، از سرنگ مشترک استفاده کرده است.»
 
هنوز درباره تعداد افرادی که اینگونه به HIV مبتلا شده‌اند آمار دقیقی وجود ندارد ولی یک مقام فرمانداری لردگان تعداد مبتلایان را 22 نفر اعلام کرد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۷
soroshkhani - توکیو، ژاپن

یادمه یه معلم دینی داشتیم هر وقت سوالی پیش میومد میگفت خدا گفته پس انجام بدین. اگه سوال بپرسی فضولی تو کار خداست. اینم نماینده ی مجلس شبیه همون معلم دینیمونه. خاک تو سر همشون. اما مبتلا کردن مردم یه منطقه ی خاص به بیماری یه چیز غیرعادی نیست. تو روسیه مردم شهرهایی که معترض میشدن رو بیمار میکردن. اینطوری اون مردم به جا اینکه بیان اعتراض کنن مشغول درمان بیماری خودشون میشن. یا به علت بیماری اصلا نوای اعتراض ندارن. kgb یه واحد مخصوص برا بیمار کردن عمدی مخالفین داشت. طوری بیمار میکردن مردم رو که طرف نمیره ولی اونقدر بیماریش جدی باشه دیگه نای مخالفت نداشته باشه.
‌سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۱
۳۲
مرد تنها شب - فزانکفورت، آلمان

دولت همیشه در دروغ و ریا غوطه ور بوده مردم اعتمادی نمونده واسشون
‌سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۹
۸۲
گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا

این هم باندازه ی پدرش و علی چاخان (دکترشریعتی) ابله و عقب افتاده و اسلامی هست و حتما نمیداند که مردم باندازه ی ارزن به این ها اعتماد ندارند
‌سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۱
۵۸
RAHSHENAS - برلین، آلمان
چه این مطهری دمکرات شده !
‌سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۴
۱۰۸
Kefli Iskender - مریخ، وانواتو

گرسنگی مجانی، اعدام مجانی، برق گرفتگی مجانی، ایدز مجانی، کشته شدن در راه ما مجانی، لیکن بهمین مقدار دلخوش نباشید، به ما و آقازاده های ما اعتماد کنید
‌سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۲
۵۵
hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا

نمیشد بابات یه دو قدم تا داروخانه میرفت تو رو پس نمینداخت؟
‌سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۳
۶۶
آنتی خرافات - دوسلدورف، آلمان
نه ما نظام را قبول نداریم کدام نظام بگو دیکتاتوریست مافیایی
‌سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۳
۵۹
فضول میرزا - استکهلم، سوئد
ابولی جان، همه صحبت اینجاست که مردم این نظام رو قبول ندارند!
‌سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۸ - ۱۸:۴۷
۷۸
چهارشنبه سوری ایران - فرانکفورت، آلمان
مردم نظام فاسد و دشمن ایرانی را قبول ندارند
‌سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۸ - ۲۰:۰۷
۷۱
senator x - تهران، ایران
مردک اشغال ما امام زمانتان را قبول نداریم ؛چه برسه بدولت حسن کلیدساز
‌سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۸ - ۲۱:۰۶
۷۷
hassan5 - تهران، ایران
(اگر مردم نظام را قبول دارند).....اگر.تمام بحث همین اگر است.با این حرفت ثابت کردی که خودت هم میدانی که مردم نظام را قبول ندارند.
‌چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۹۸ - ۰۴:۲۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +188شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +135شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +126حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +120نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +119اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +103تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو