جزئیات جدید از پرونده محسن لرستانی؛ خواننده‌ای که به «افساد فی الارض» متهم شد

 محسن لرستانی، خواننده ایرانی محکوم به افساد فی الارض صدای آمریکا :یک منبع مطلع به صدای آمریکا گفت جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده محسن لرستانی، خواننده ایرانی متهم به «افساد فی الارض» بدون حضور وکیل او در دادگاه انقلاب اسلامی تهران برگزار شد.
 

روز دوشنبه ۱۵ مهر ماه، صدای آمریکا برای دسترسی به اطلاعات بیشتر در رابطه با وضعیت پرونده محسن لرستانی با سیدکاظم حسینی، وکیل مدافع او، تماس گرفت؛ اما وی حاضر به مصاحبه نشد. با این حال یک منبع آگاه در گفتگو با صدای آمریکا گفت که جلسه دادگاه آقای لرستانی روز دوشنبه ۱۵ مهر بدون حضور وکیل مدافع او در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب اسلامی تهران برگزار شد.

 
پیش از این رسانه‌های ایران، اتهام محسن لرستانی را «افساد فی الارض» عنوان کرده بودند. اگرچه از مصادیق این اتهام اطلاعات دقیقی در دست نیست، اما رسانه‌های نزدیک به نهادهای امنیتی به نقل از وکیل این خواننده ایرانی اعلام کرده بودند که موضوع اتهام آقای لرستانی در رابطه با «مسائل اخلاقی و خصوصی» که در «فضای مجازی» منتشر کرده است،‌ بوده و او «شاکی خصوصی» ندارد.
 
برخی سایت های نزدیک به نهادهای امنیتی این خواننده را «به همجنسگرایی» متهم کرده‌اند. اما یک منبع نزدیک به آقای لرستانی با رد این ادعا، گفته است این مصادیق درست نیست و امیدواریم در آینده خیلی زود همه چیز روشن شود.
 
ماده ۲۸۶ قانون مجازات اسلامی به خاطر ابهام و کلی‌گویی موجود در آن، گستره بسیار بزرگی از فعالیت‌های گوناگون را در بر گرفته و به این ترتیب دست اتهام زنندگان و صادرکنندگان احکام را برای هرگونه تفسیر به رای باز گذاشته است. دامنه این ماده قانونی به گونه‌ای بسیار فراگیر، انواع مختلفی از موارد اتهامی - از اقدامات ملموس مانند «جنایت علیه تمامیت جسمانی افراد»، «احراق و تخریب»‌، و «پخش مواد سمی و میکروبی و خطرناک» گرفته تا موارد غیرملموس عمدتا متکی به تفسیر به رای مانند «جرائم علیه امنیت داخلی یا خارجی کشور»، «نشر اکاذیب»، «اخلال در نظام اقتصادی کشور» - را شامل می‌شود و با اتکا به آنها، افراد را مفسد فی الارض شناخته و مجازات اعدام را برای‌شان تجویز می‌کند.
 
محسن لرستانی در تاریخ ۱۲ اسفند سال ۹۷ از سوی نیروهای امنیتی در منزل مادرش در سعادت آباد تهران بازداشت شد و از آن زمان تاکنون در زندان به سر می‌برد.
 
براساس گزارش سازمان عفو بین الملل در سال گذشته میلادی در مجموع ۲۵۳ مورد اعدام در ایران اجرا شده که بیش از یک سوم کل اعدام‌های ثبت شده در جهان است.
 
وزارت خارجه آمریکا بارها و در موارد مختلف برخوردهای خشونت آمیز و سرکوب گسترده معترضان، و نیز نقض مکرر و مداوم حقوق شهروندان ایران توسط رژیم حاکم بر آن کشور را محکوم کرده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۸۳
گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا

جالبترین قسمت شعارهای این ها هست! لا اکراه فی الدین! زرشک! جواد چاخان هم دائما شعار میدهد ما در ایران زندانی عقیدتی و سیاسی نداریم. این عقب افتاده ها مزخرفات عرعری را که پرستش میکنند خارج از مقولات اجتماعی می بینند چون پرستش این ها به یک سنگ سیاه در وسط مکه و متولی ان کورکورانه هست و هر کس به این مزخرفات قرون وسطائی دهن کجی کند قتل واجب هست
‌سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۸ - ۰۶:۱۲
۶۷
mehdi sadigh - دوسلدروف، آلمان

چرا نمی گویند اتهامی که بهش وارد کردند؟
‌سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۶
۳۴
agha_ehsan - تهران، ایران

[::گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا::]. عالی بود . واقعا لا اکراه فی الدین ؟ یا اینکه برا کوچکترین چیزها هم به اسم نهی از منکر بهتون تجاوز میکنیم و آتشمون هم که به اختیاره و حشریمونم کرده ! وای به حال ملتی که با این چیزها سرگرمشون می کنن و خاک تو سر اون موجودات زشت که فکر میکنن باور چس سانتی شون خیلی عمیقه که به این دیوانه های زنجیری باور دارن
‌سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۵
۸۳
گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا

[::mehdi sadigh - دوسلدروف، آلمان::]. اتهامش توهین به وحوش عرعری در 1400 سال قبل هست که این اراذل و اوباش به علت ان نان مفت میخورند و نمی خواهند دکانشان بسته شود
‌سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۷
۶۰
liberté - مونترال، کانادا
اینا از لرها میترسن. فقط همینه قضیه!
‌چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +469آغاز عملیات نظامی آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی؛ بیت رهبری در تهران هدف حمله قرار گرفت
  • +357شاهزاده رضا پهلوی: آماده باشید تا در زمان مناسب برای اقدام نهایی به خیابان‌ها باز گردید
  • +297پیام شاهزاده رضا پهلوی به نظامیان ایران: یا حسابتان را از رژیم جدا کنید یا با آن غرق شوید
  • +253علی خامنه‌ای، دیکتاتور ایران کشته شد ؛ رویترز: جسد خامنه‌ای پیدا شد
  • +235نور پهلوی: جمهوری اسلامی هرگز تا این حد به سقوط نزدیک نبوده است
  • +226در پی انتشار خبر کشته شدن علی خامنه‌ای، جشن و پایکوبی سراسر ایران را فرا گرفت + ویدیو
  • +221پس از ساعت‌ها انکار، رسانه‌های جمهوری اسلامی کشته‌شدن علی خامنه‌ای را اعلام کردند
  • +218شاهزاده رضا پهلوی: به لطف رئیس‌جمهور ترامپ، ساعت آزادی ایران فرارسیده است
  • +193واکنش شاهزاده رضا پهلوی به تشکیل «ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران»
  • +186دونالد ترامپ: علی خامنه‌ای، یکی از شرورترین افراد تاریخ در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شده است