دمی مور: در ۱۵ سالگی مادرم مرا درازای پانصد دلار، در اختیار یک مرد غریبه قرار داد

بازیگر ۵۶ ساله هالیوودی اعتراف کرد مادرش او را در ۱۵ سالگی در ازای گرفتن ۵۰۰ دلار در اختیار یک مرد غریبه قرار داده است.
 

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از پی‌ای، دمی مور که به مناسبت انتشار کتاب خاطره‌هایش «درون و برون» به برنامه «صبح به خیر آمریکا» رفته بود، درباره ماجرای ۴۰ سال پیش گفت: «وقتی به خانه رسیدم، مردی مسن را دیدم که ظاهرا مادرم را می‌شناخت. وقتی آن مرد از من سوءاستفاده کرد، مدعی شد ۵۰۰ دلار به مادرم پول داده است. آن ماجرا یک تجاوز و خیانتی نابودکننده بود؛ به ویژه وقتی شنیدم بابت این کار پول هم رد و بدل شده است.»هر چند ستاره آمریکایی قلبا حرف مرد متجاوز را باور نکرده بود اما داستان بارها تکرار شد و مرد غریبه باز هم به خانه‌شان آمد و رفت. مادر مور الکلی بود و دختر نوجوانش را با خود به کافه‌ها می‌برد تا به مردان نشان بدهد. این زن پس از چند بار اقدام به خودکشی سرانجام در ۱۹۹۸ از دنیا رفت و مور کتاب «درون و برون» را به مادر فقید و سه دختر خودش از بروس ویلیس، همسر پیشین خود تقدیم کرده است.

 
دمی مور از دهه ۱۹۹۰ از موفق‌ترین بازیگران هالیوود بود و به لطف بازی در فیلم‌های پرفروش «چند مرد خوب»، «روح» و «پیشنهاد بیشرمانه» جایگاهی محکم در سینمای آمریکا داشت. او در بخشی از کتاب خود نوشته است: «مادرم اول بار وقتی ۱۲ ساله بودم دست به خودکشی زد و با دخالت من از مرگ نجات یافت. با انگشتان کوچکم قرص‌ها را از دهانش بیرون کشیدم و تلاش کردم هر چه خورده بود بالا بیاورد.»
 
مور در دهه ۱۹۸۰ به شهرت رسید و همان زمان برای رها شدن از شر الکل و مواد مدتی در مرکز بازپروری بستری بود. بعدها از ویلیس جدا و با اشتن کوچر آشنا شد که ۱۵ سال از خودش کوچک‌تر بود. هر چند این زندگی هم دوام نیافت و پایان آن در ۲۰۱۲ بار دیگر او را تا آستانه نابودی پیش برد. فرزندان بازیگر آمریکایی با مادرشان قهر کردند و حدود ۴۵ کیلو به وزن مور افزوده شد؛ چنان‌که در کتاب نوشته است: «کور شده و خودم را گم کرده بودم.»
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • حذف خطیب؛ فروپاشی نظام امنیتی و حذف نقطه اتصال دستگاه‌های اطلاعاتی جمهوری اسلامی
  • شاهزاده رضا پهلوی: در آخرین پنجشنبه سال، بر مزار همه قهرمانان راه آزادی ایران حاضر شوید
  • حمله هوایی به بندر انزلی /اسرائیل شناورهای موشک‌انداز ایران را در دریای خزر هدف قرار داد
  • «دشمن نقره‌ای در آشپزخانه؛ حقایق تکان‌دهنده درباره خطرات فویل آلومینیوم که کسی به شما نمی‌گوید!»
  • وزیر دفاع اسرائیل: امروز غافلگیری‌های مهمی رخ خواهد داد / رادان: ترامپ یک نفهم شبیه شتر است
  • کریستین امانپور می‌گوید علی لاریجانی «تا اوایل پاییز مطلوب‌ترین گزینه انتقالی بود»
  • ماجرای کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج و ۳۰۰ مسوول میدانی بسیج در یک روز
  • عجیب ولی واقعی؛ عکس‌هایی نادر از اعضای طالبان با آرایش
  • شیرین عبادی همکاری با تیم حقوقی رضا پهلوی را تأیید کرد:رژیم می‌خواهد زمین سوخته تحویل دهد
  • +324اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +212ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +212نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • +198سردار نائینی، سخنگوی سپاه و اسماعیل احمدی، معاون رییس سازمان بسیج، کشته شدند
  • +194شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +188اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +178نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +163شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +153شاهزاده رضا پهلوی: با برگزاری چهارشنبه‌سوری به یاد جان‌باختگان، به پیشواز آزادی می‌رویم
  • +148ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد