روایت رئیسی از رشوه‌گیری در قوه قضاییه: از آپارتمان ۶۰۰ متری تا ویلای چهار هزار متری

ابراهیم رئیسی و صادق لاریجانی در نشست مجلس خبرگان رهبری رادیو فردا :رئیس قوه قضاییه جمهوری اسلامی روز سه‌شنبه، دوم مهرماه، بدون اشاره به جزئیات، رشوه‌هایی را که مقامات این قوه تاکنون گرفته‌اند «بهت‌آور» خواند و گفت که «از آپارتمان‌های ششصد متری گرفته تا ویلاهای چهار هزار متری در شمال» از جمله این رشوه‌ها بوده است.
 

ابراهیم رئیسی در نشست مجلس خبرگان رهبری گفت: «در خود قوه قضائیه با مواردی مواجه و متوجه شدیم رشوه‌هایی اخذ شده است که بهت‌آور است؛ از آپارتمان‌های ششصد متری گرفته تا ویلاهای چهار هزار متری در شمال که در نوع خود کم‌نظیر است.»

 
وی اضافه کرد: «البته متهمان بازداشت و اموال نامشروع آنها ضبط شده است.»
 
آقای رئیسی به جزئیات بیشتری در این باره اشاره نکرده و از هویت این مقامات رشوه‌گیر نیز خبر نداده است.
 
مدت کوتاهی پس از ریاست ابراهیم رئیسی بر قوه قضاییه اکبر طبری، معاون اجرایی دفتر رئیس قوه قضائیه، به اتهام فساد مالی بازداشت شد.
 
به گفته سخنگوی قوه قضاییه در پرونده اکبر طبری ۱۵ نفر بازداشت شده‌اند.
 
بازداشت اکبر طبری همچنین در مناقشات صادق لاریجانی با محمد یزدی و علیرضا زاکانی مطرح شده است.
 
اکبر طبری همچنین به دخالت در پرونده حسن میرکاظمی متهم شده است. میرکاظمی که یک فعال مشهور حوزه آهن است و از او به عنوان دستیار بابک زنجانی نام برده می‌شود، سابقه حضور در فعالیت‌های امنیتی و همچنین سرکوب معترضان سیاسی در سال ۱۳۸۸ را دارد.
 
حسن میرکاظمی که به «حسن رعیت» هم مشهور است، به تازگی بازداشت شد.
 
به گفته علیرضا زاکانی، نماینده سابق مجلس، رعیت رابطه نزدیکی با اکبر طبری داشته و در پرونده بدهی ۱۵۰۰میلیارد تومانی میرکاظمی به بانک صادرات استان گلستان، با دخالت طبری، رای به سود میرکاظمی صادر شده است.
 
آقای رئیسی ایجاد مجتمع مبارزه با مفاسد اقتصادی در تهران و شهرستان‌ها را یکی از اقدامات جدید قوه قضائیه در دوره ریاست خود دانست.
 
سخنان رئیس قوه قضائیه در حالی بیان شده که آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، در روزهای پایانی مرداد با پیشنهاد صادق لاریجانی برای تشکیل دادگاه ویژه‌ای با حضور سه قاضی دادگاه انقلاب برای رسیدگی به پرونده «مفسدان اقتصادی» موافقت کرده بود.
 
صادق لاریجانی، رئیس قوه قضائیه نیز یک ماه بعد از آن گفته بود دستگاه زیر نظر او با وجود «محدودیت‌هایی» که دارد، «هیچ‌ گونه خط قرمز توهمی» را رعایت نخواهد کرد.
 
برخی نهادهای حقوق بشری اعلام کرده‌اند که محاکمه‌های اخیر متهمان به فساد اقتصادی «موارد متعددی از قوانین بین‌المللی و قوانین داخلی ایران را در خصوص حقوق متهم‌ها برای برخورداری از دادرسی عادلانه نقض می‌کند».
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۰
فضول میرزا - استکهلم، سوئد
بابا درتون رو بزارین و خفه!
‌چهارشنبه ۳ مهر ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۶
۸۳
گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا

تمام این ها نمایش برای حذف دومی ها به نفع دزدان اصلی هست. ایشان خودشان 40 سال کمتر از معاون وزیر نبوده است. چگونه هست که حالا به فکر این نمایشات افتاده تا خودش را پاک و منزه جلوه داده و صندلی رهبری را برای خودش رنگ امیزی کند
‌چهارشنبه ۳ مهر ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۱
۷۸
hassan5 - تهران، ایران
رییسی ۴۰ سال از کشتار ۶۷ در حکومت نقش موثر داشته و۱۰ سال اخیر معاون قوه قضاییه بود .چطور تازه متوجه رشوه گیری در دادگستری شده است.ایا ساندیس خور های دون پایه هم گول این شارلاتان را خواهند خورد؟؟؟
‌چهارشنبه ۳ مهر ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۵
۴۴
paksan - ایران، ایران
حرف زدن کافی نیست همه ملت میدونند که این سیستم قضایی سرتاپاش فساده ولی رئیسی یک طوری حرف میزنه انگار همین دیروز آمده در این سیستم . مرتیکه تو 40 ساله تو این سیستمی چطور میشه از وضعیت دادگاههای فاسد انقلاب و قاضی های فاسد و وضعیت چپاول و فساد سیستماتیک اطلاعاتی قضایی حاکم بر اینجا بی اطلاع بوده باشی. هدف این طرف فقط ترساندن همه طرفها و آماده سازی وضعیت برای دست گرفتن کشور هستش.
‌چهارشنبه ۳ مهر ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۷
۴۴
باور عمیق - قم، ایران
خدا قوت آقای رئیسی دمت گرم
‌پنجشنبه ۴ مهر ۱۳۹۸ - ۰۱:۱۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • نماینده مجلس: ترامپ گفت من هارت و پورتی کردم اجازه دهید دو نقطه ایران را بزنم، شما هم جواب دهید
  • نماینده مجلس ایران خطاب به شکوری‌راد: ثابت کن مساجد را نیروهای امنیتی آتش زدند، وگرنه باید محاکمه شوی
  • مرد پاکستانی سعی کرد پدرش را در طی مراسم حج خفه کند+ ویدیو
  • هشدار اسرائیل به ترامپ: اگر ایران از خط قرمز موشک‌های بالستیک عبور کند، به‌تنهایی حمله می‌کنیم
  • «ایران، خیزشی که به قتل‌عام کشیده شد»؛ روایتی مستند درباره سرکوب اعتراضات دی‌ماه ۱۴۰۴
  • کشتار سازمان‌یافته در نجف‌آباد؛ نیروهای سرکوب از کلانتری و مسجد به مردم شلیک کردند
  • جمهوری اسلامی ادعا کرد «شیر و خورشید» مال ماست و فلسفه‌اش متعلق به حضرت علی است
  • افشای تماس مرتبط با ایران؛ شکایت محرمانه علیه مدیر اطلاعات ملی آمریکا بر سر فردی نزدیک به ترامپ
  • نگرانی اسرائیل از توافق احتمالی ایران و آمریکا؛ چرا نتانیاهو دیدار با ترامپ را جلو انداخت؟
  • واکنش مارک لوین به مذاکرات: این رژیم تا زمانی که از بین نرود تهدیدی جدی برای بشریت خواهد بود
  • وقتی فرداد فرحزاد ادعای آرش عزیزی مبنی بر «ترامپ آقای پهلوی رو نپذیرفته» را به چالش کشید
  • دانشجوی دانشگاه علامه:اگر ملتی حکومتی را نخواهد ، آیا حق آن ملت یک قبرستان شهید است
  • شروین حاجی‌پور ترانه «من ایرانم» را به «جان باختگان و قلب‌های داغدار بازماندگان دی ماه خونین» تقدیم کرد
  • پاشیدن گُل بر روی خیابانی که سعید توکلیان در آن کشته شد توسط بستگان داغدار این معترض
  • تصاویر: مژده شریعتمداری برادرزاده کانادا نشین حسین شریعتمداری
  • محمد مرندی: رسانه‌های غربی مثل دولت ترامپ دروغ می‌گویند، موارد جدیدی در مذاکرات گنجانده نشده
  • آتش‌سوزی در کارگاه چوب‌بری و نجاری در پادگان ستاد مشترک ارتش در خیابان قدوسی تهران
  • مطهری:خانمها هرجور بخوان میان بیرون. مشروب الکلی هم که راحت گیر میاد پس دیگه برای چی اعتراض می‌کنید
  • تصاویر قبل و بعد از عمل‌های زیبایی بیمارانی که از نتایج عمل بسیار راضی بودند - ۲
  • ویدیویی از شلیک به عابران در خیابان ستارخان تهران