سه متهم پرونده ۸۹ میلیون دلاری از ایران فرار کردند

العربیه :دومین جلسه رسیدگی به پرونده اتهامات علی دیواندری و هشت متهم دیگر با اتهام اخلال در نظام اقتصادی در حالی برگزار شد که طی آن موحد، قاضی این پرونده از متواری بودن سه متهم به نام های؛ رحمت اله باختری، سمانه حضرتی آشتیانی و مجید سعادتی خبر داد.
 

بر اساس گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، سه شنبه 24 سپتامبر 2019، دومین جلسه رسیدگی به پرونده اتهامات علی دیواندری و هشت متهم دیگر مبنی بر اخلال در نظام اقتصادی از طریق تشکیل و سردستگی شبکه کلاهبرداری و خیانت در امانت نسبت به وجوه بانک‌های ملت و پارسیان در شعبه اول دادگاه ویژه مفاسد اقتصادی به ریاست قاضی موحد برگزار شد.

 
علی دیواندری، مجید سعادتی، بهروز مختاری، رحمت الله باختری، مهدی فلاحتیان، اسماعیل احدی، سمانه حضرتی آشتیانی، وحید نمازی و حسین ابوالحسنی متهمان این پرونده هستند و فساد رخ داده در خرید و فروش کشتی، پرداخت وجوه به مهدی فلاحتیان، واگذاری نفت خام، تحصیل مال نامشروع و موضوع سفر‌های محرمانه در کنار قاچاق حرفه‌ای ارز به ترکیه از جمله اتهامات مطرح شده در این پرونده است.
 
قاضی موحد در این دادگاه گفت: «سه متهم این پرونده یعنی رحمت اله باختری، سمانه حضرتی آشتیانی و مجید سعادتی همچنان متواری هستند و حسب اطلاع، به خارج از کشور فرار کردند، ولی وکلای آن‌ها در دادگاه حضور دارند».
 
قهرمانی، نماینده دادستان در دادگاه، سه عضو اصلی این پرونده را «دیواندری، سعادتی و آرام» معرفی کرد و وقوع جرایم و فساد را در دو شرکت دانست.
 
او اتهام علی دیواندری و مجید سعادتی را «اخلالگری در نظام اقتصادی از طریق خیانت در امانت» و اتهام فلاحتیان را «تحصیل مال نامشروع» اعلام کرد.
 
قهرمانی نیز از فرار مجید سعادتی، از ایران، خبر داد. به گفته او، این متهم هم اکنون در انگلستان اقامت دارد و هر روز «لوایح کذب» می‌فرستد و اسناد و «مدارک بانک» را هم با خود برده است.
 
نماینده دادستان در ادامه اظهار کرد با ردیابی‌های صورت گرفته مشخص شد که پول از بابک زنجانی دریافت و در حساب‌ها نگهداری شده است.
 
گفتنی است، اولین جلسه دادگاه رسیدگی به این پرونده یک هفته پیش به ریاست قاضی موحد برگزار شد.
 
به گفته نماینده دادستان، این متهمان از محل اعتبارات بانک ملت، دو فروند کشتی خریداری کرده بودند و بیشتر متهمان این پرونده از فعالان نظام بانکی به شمار می آیند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۵
rood120 - منچستر، انگلستان

خاک پاک ایران از دست این پ + فیوز ها فاسد شیعه اسلامی می گرید ، هر روز اختلاس و فرار . از آن چلاق و پسر ش بگو تا از آن عراقی زاده ها و چهارپایان بی خاصیت تا پایین، ننگتان باد خوک زادگان.
‌سه شنبه ۲ مهر ۱۳۹۸ - ۲۱:۴۷
۱۰۹
منوچهری - کرمان، ایران

ولی در عوض جلوی مادر ۸۴ ساله بهمن قبادی رو تونستن بگیرن! آفرین به این میگن اقتدار!
‌سه شنبه ۲ مهر ۱۳۹۸ - ۲۲:۲۰
۳۱
آذرمیانه - آذربادگان، ایران
یه چیزی رو این ابله ها نمیفهمند شاید هم میفهمند و عمدا انجام میدند تا مملکت رو داغون کنند. وقتی آزادی مردم رو بگیری دقیقا از بچه تا پیر همه دنبال فرار میگردند فرقی هم نداره مدیر بانک و پتروشیمی هم میخواد سریع یه پولی بدزده فرار کنه بره مزه آزادی رو بچشه. تا زمانی که آزادی ندی هر جوری هم با فساد مبارزه کنی باز فایده نداره چون همه میخوان برند زن و بچه خودت هم میخوان برند
‌سه شنبه ۲ مهر ۱۳۹۸ - ۲۳:۵۴
۷۲
senator x - تهران، ایران
فعلا کسب قوه غذائیه داغ داغ و پر رونق است. حالا کاری بگذشته نداریم بجان رهبر چلاقتان از این 89 میلیون$ چفدر کاسب شدید؟دروغگو سگه
‌چهارشنبه ۳ مهر ۱۳۹۸ - ۰۴:۳۵
۷۹
چهارشنبه سوری ایران - فرانکفورت، آلمان
فرار نکردند فراری شون دادند
‌چهارشنبه ۳ مهر ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۴
۶۰
ادوینو - گوالف، کانادا
یعنی چی فرار کردن کی به اونها پاسپورت داده از کجایه کشور رفتن بیرون این همه دفترودستک که سالانه میلیاردها تومان هزینه اش هست چه کردن و کجا بودن وقتی این دزدیها شده بود واز همه مزحکتر اینه خودشون فراریشن دادن وحالا میگن کو کجا رفتن هر خبری از این قبیل با ا عصاب آدم بازی میکنه خودشون که آبرو ندارن ملت را هم بی آبرو کردن در تمام دنیا البته کرم از خوده درخته وقتی مردم دیدن بعداز ۴۰سال اون نهالی که کاشتن والان بزرگتر شده و هیچ ثمره ای نداره باید از ریشه بیارنش بیرون نه اینکه شاخه ها راببورند که باز جاش یکی دیگه بیرون میآید.
‌چهارشنبه ۳ مهر ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • نماینده مجلس: ترامپ گفت من هارت و پورتی کردم اجازه دهید دو نقطه ایران را بزنم، شما هم جواب دهید
  • نماینده مجلس ایران خطاب به شکوری‌راد: ثابت کن مساجد را نیروهای امنیتی آتش زدند، وگرنه باید محاکمه شوی
  • مرد پاکستانی سعی کرد پدرش را در طی مراسم حج خفه کند+ ویدیو
  • هشدار اسرائیل به ترامپ: اگر ایران از خط قرمز موشک‌های بالستیک عبور کند، به‌تنهایی حمله می‌کنیم
  • «ایران، خیزشی که به قتل‌عام کشیده شد»؛ روایتی مستند درباره سرکوب اعتراضات دی‌ماه ۱۴۰۴
  • کشتار سازمان‌یافته در نجف‌آباد؛ نیروهای سرکوب از کلانتری و مسجد به مردم شلیک کردند
  • جمهوری اسلامی ادعا کرد «شیر و خورشید» مال ماست و فلسفه‌اش متعلق به حضرت علی است
  • افشای تماس مرتبط با ایران؛ شکایت محرمانه علیه مدیر اطلاعات ملی آمریکا بر سر فردی نزدیک به ترامپ
  • نگرانی اسرائیل از توافق احتمالی ایران و آمریکا؛ چرا نتانیاهو دیدار با ترامپ را جلو انداخت؟
  • واکنش مارک لوین به مذاکرات: این رژیم تا زمانی که از بین نرود تهدیدی جدی برای بشریت خواهد بود
  • وقتی فرداد فرحزاد ادعای آرش عزیزی مبنی بر «ترامپ آقای پهلوی رو نپذیرفته» را به چالش کشید
  • دانشجوی دانشگاه علامه:اگر ملتی حکومتی را نخواهد ، آیا حق آن ملت یک قبرستان شهید است
  • شروین حاجی‌پور ترانه «من ایرانم» را به «جان باختگان و قلب‌های داغدار بازماندگان دی ماه خونین» تقدیم کرد
  • پاشیدن گُل بر روی خیابانی که سعید توکلیان در آن کشته شد توسط بستگان داغدار این معترض
  • تصاویر: مژده شریعتمداری برادرزاده کانادا نشین حسین شریعتمداری
  • محمد مرندی: رسانه‌های غربی مثل دولت ترامپ دروغ می‌گویند، موارد جدیدی در مذاکرات گنجانده نشده
  • آتش‌سوزی در کارگاه چوب‌بری و نجاری در پادگان ستاد مشترک ارتش در خیابان قدوسی تهران
  • مطهری:خانمها هرجور بخوان میان بیرون. مشروب الکلی هم که راحت گیر میاد پس دیگه برای چی اعتراض می‌کنید
  • تصاویر قبل و بعد از عمل‌های زیبایی بیمارانی که از نتایج عمل بسیار راضی بودند - ۲
  • ویدیویی از شلیک به عابران در خیابان ستارخان تهران