ترامپ: تا دو روز آینده تحریم‌های قابل توجهی علیه جمهوری اسلامی اعلام خواهیم کرد

در کنار پرزیدنت ترامپ، رابرت اوبراین که صبح چهارشنبه به سمت مشاور امنیت ملی کاخ سفید منصوب شد، حضور داشت. صدای آمریکا :رئیس جمهوری ایالات متحده ساعتی بعد از توئیت از افزایش فشار بر جمهوری اسلامی، گفت که در ۴۸ ساعت آینده «تحریم‌های بسیار قابل‌توجهی علیه ایران وضع خواهیم کرد.»
 

رئیس جمهوری ایالات متحده که به همراه رابرت اوبراین، مشاور جدید امنیت ملی کاخ سفید، در لس آنجلس قبل از سوار شدن به هواپیما با خبرنگاران سخن می گفت، در مورد پیام قبلی خود در توئیتر گفت: «تحریم‌های بسیار قابل توجهی را علیه ایران اعمال می‌کنیم. ... جزئیات آن را در ۴۸ ساعت آینده اعلام خواهیم کرد.»

 
وی همچنین به افزایش تنش‌ها با ایران اشاره کرد و در پاسخ به سوال خبرنگاری که از تصمیم احتمالی او برای حمله به ایران پرسیده بود، گفت: «آغاز [جنگ] کار بسیار آسانی است. اما ببینیم چه پیش می‌آید. ما امکانات بسیار خوبی در اختیار داریم و اگر انجام کاری ضرورت داشته باشد، آن کار را خواهیم کرد.»
 
پرزیدنت ترامپ در مورد حمله‌ها به تاسیسات نفتی عربستان سعودی گفت: «هنوز اطلاعات جدیدی نرسیده است. ولی ما در مقطعی هستیم که می‌دانیم چه اتفاقی افتاده است.»
 
رئیس جمهوری آمریکا در مورد گفته‌های مایک پمپئو در عربستان که گفته این حمله «اقدام به جنگ» است گفت: «کمی پیش با او حرف زدم. ما به زودی نظر خود را اعلام خواهیم کرد.»
 
پیشتر، دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا روز چهارشنبه ۲۷ شهریور ماه در دو توئیت مهم از تشدید تحریم‌‌‌ها علیه ایران و انتصاب رابرت اوبراین به عنوان مشاور امنیت ملی کاخ سفید خبر داد.
 
پرزیدنت ترامپ نخست در توئیتر نوشت: «من همین الان به وزیر خزانه‌داری دستور دادم تحریم‌ها علیه ایران را به شکل قابل توجهی افزایش دهد.»
 
رئیس جمهوری آمریکا همچنین خبر داد: «با خرسندی اعلام می‌کنم که من رابرت سی. اوبراین، که هم اکنون به عنوان نماینده ویژه بسیار موفق ریاست‌‌جمهوری در امور گروگان‌ها در وزارت خارجه خدمت می‌‌کند، را به عنوان مشاور امنیت ملی جدیدمان معرفی می‌‌کنم.»
 
روز شنبه اعلام شد که تاسیسات «بقیق» و «خریص» متعلق به شرکت نفت دولتی «آرامکو» در شرق عربستان هدف حمله قرار گرفته‌‌اند. مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا، تهران را پشت این حملات دانست و عصر شنبه ۲۳ شهریور در توئیتر رسمی خود نوشت در حالی که روحانی و ظریف تظاهر به دیپلماسی می‌کنند، تهران پشت نزدیک به ۱۰۰ حمله به عربستان سعودی است. وی در این توئیت افزود که با وجود همه درخواست‌ها برای کاهش تنش، ایران حالا یک حمله بی‌سابقه را علیه عرضه انرژی جهان انجام داده است و هیچ نشانه‌ای وجود ندارد که حملات از سوی یمن باشد.
 
پرزیدنت ترامپ عصر دوشنبه ۲۵ شهریور به وقت شرق آمریکا در دیدار با ولیعهد بحرین عنوان کرد که هیچ عجله‌ای برای واکنش نشان دادن به حملات علیه عربستان سعودی، متحد آمریکا وجود ندارد اما گزینه‌های زیادی مدنظر قرار دارد و با متحدان عرب و اروپایی ایالات متحده نیز رایزنی خواهد شد.
 
رئیس جمهوری آمریکا گفت: به دنبال جنگ با هیچ کسی نیستیم اما برای تمامی گزینه‌ها آماده هستیم و آمریکا امروز بیش از هر زمان دیگری در تاریخ آماده جنگ است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۸
دوستدار - استهکلم، سوئد

امریکا هدفش این است جمهوری اسلامی ایران بخاطر فشار تحریمها ضعیف و ضعیف تر شود, چون اگر رژیم اخوندی خیلی ضعیف شد انگاه امریکا با خیال راحت به ایران حمله میکند و رهبران رژیم اخوندی هم یا کشته میشوند یا اسیر امریکایها میشوند.
‌چهارشنبه ۲۷ شهریور ۱۳۹۸ - ۲۲:۰۷
۳۰
آذرمیانه - آذربادگان، ایران

خبرت بیاد با این تحریم کردنت. هر دفعه چارتا اسم میده با یه شرکت متعلق به سپاه و بسیج و آستان قدس و اینا میگه تحریم کردیم . یعنی اینا هزارتا شرکت توی آمریکا داشتن توی این چهل سال؟ پس چرا اگه ریگی به کفشت نیست همون بیست سال پیش یه تحریم کلی نزدی بهش بره؟ معصومه ابتکار و آقا زاده ها کی تحریم میشن؟
‌چهارشنبه ۲۷ شهریور ۱۳۹۸ - ۲۲:۳۵
۵۰
kurosh-h - گوتنبرگ، سوئد
[::آذرمیانه - آذربادگان، ایران::]. آمریکا نیاز به بحران دارد تا هژمونی و توانایی باجگیری خود را از دست ندهد . توجیه بودن آمریکا در جنوب شرق آسیا, کره شمالی است. در خاورمیانه هم در ابتدا صدام بود و اکنون رژیم ایران. به برکت وجود جمهوری اسلامی تاکنون هزاران میلیارد دلار اسلحه به منطقه فروخته شده. پس منافعشان فعلا سر و پا نگه داشتن رژیم آخوندی است. در عین حال به تضعیف ایران ادامه میدهند. قربانی اصلی این سیاست مردم ایرانند .
‌پنجشنبه ۲۸ شهریور ۱۳۹۸ - ۰۰:۴۹
۴۳
باور عمیق - قم، ایران
آخه شانگول کیو میخوای تحریم کنی؟ عراق و ترکیه و افغانستان و قطر و پاکستان و کویت و از قرار معلوم به زودی امارات همه جوره دارن به ایران سرویس میدن . تو چیو میخوای تخریم کنی آخه؟ تمام نفت ایران داره کشتی به کشتی فروخته میشه . کشورای منظقه مثل کمربند دور ایران واستادن . حتی جلوی تخلیه علنی نفت آدریان دریا به سوریه رو نتونستید بگیرید . زر میزنن که فروش نفتمون کاهش پیدا کرده
‌پنجشنبه ۲۸ شهریور ۱۳۹۸ - ۰۱:۰۹
۳۶
mosyiran - کرایستچرچ، نیوزلند
اوضاع ترامپ بسیار وخیم هست از یک طرف از سمت سنا و کنگره تحت فشار شدید هست از طرف دیگر جمهوری اسلامی به خوبی درک کرده ترامپ مرد جنگ نیست و تهاجمی تر شده و داره از فرصت سواستفاده میکنه و میخش رو تو خاورمیانه محکم تر میکنه و از طرف دیگر متحدان امریکا مثل عربستان و امارات و بحرین و اسرائیل به خوبی فهمیدند که امریکا فقط حرف میزنه و مرد عمل نیست و در صورت یک نبرد با جمهوری اسلامی امریکا همه ی اونها رو تنها میزاره. با این استراتژی ترامپ چه داخل امریکا چه خارج امریکا هر روز ضعیف تر میشه و ضمن اینکه ابروی امریکا هم برده و در اینده همه ی کشورهای شبیه جمهوری اسلامی وقیح تر و تهاجمی تر خواهند شد.
‌پنجشنبه ۲۸ شهریور ۱۳۹۸ - ۰۵:۱۷
۳۶
mosyiran - کرایستچرچ، نیوزلند
kurosh-h - گوتنبرگ، سوئد. میشه به سئوال من جواب بدی؟ ایران چگونه توانست مدرن ترین و گران ترین پهپاد امریکایی رو با سیستم های ضد هوایی ایرانی و روسی بزنه اما عربستان با سامانه مدرن پاتریوت نمی توانه پهپاد ها و اکت های ارزان قیمت و ساخت ایران یمن رو منهدم کنه؟؟؟ امریکا سامانه هایی که به عربستان و شیوخ عرب میفروشه رو ناقص و تقلبی و کم کارایی داده و سر این شیوخ عرب رو کلاه گشادی گذاشته و این در اینده مشخص خواهد شد که الان هم کم و بیش مشخص شده چون کشورهایی مثل ترکیه و عربستان به سمت خرید سلاحه های چینی و روسی رفتند و از حقه امریکا مطلع شدند.
‌پنجشنبه ۲۸ شهریور ۱۳۹۸ - ۰۶:۴۳
۵۰
kurosh-h - گوتنبرگ، سوئد
[::mosyiran - کرایستچرچ، نیوزلند::]. اگه حقیقتش را بخواهی من شخصا معتقدم که این حمله بسیار مشکوک و هدفمند است. اگه ایران این توانایی را داشت چرا در سوریه و اسراییل ابراز اندام نکرد.تو همین سوریه هفته ای نیست که تحقیر نشوند ولی مثل موش تلفات را پنهان میکنند . تکنیک یمنی ها هم در حد خنجر گج ساختن و شمارش شپش است. من معتقد هستم که اسراییل خواهان افزایش تنش است . برنده جنگ های ایران و عراق/ عراق امریکا/ جنگ در لیبی و سوریه فقط و فقط اسراییل بوده. چه بسا آش دستپخت خودشان باشند.
‌پنجشنبه ۲۸ شهریور ۱۳۹۸ - ۲۰:۲۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • بازدید دختر و داماد پزشکیان از فروشگاه «تاربیا» در قزاقستان در طی سفر رسمی مسعود پزشکیان به این کشور
  • رحیم پور ازغدی: در پیاده روی اربعین من پسر ماندلا و پسر چگوارا را دیدم که برای زیارت حسین آمده بودند
  • حسین مرعشی در مورد به خیابان آمدن «مردم گرسنه» در پی بحران مواد غذایی هشدار داد
  • «قهرمان حقیقی» حمله سیدنی؛ «احمد الاحمد» مهاجم را با دست خالی متوقف کرد
  • از دنیای ورزش تا بازیگری؛ کریستیانو رونالدو ممکن است در «سریع و خشن ۱۱» در کنار وین دیزل ظاهر شود
  • بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • ترس حکومت از تبریز؛ بازی تراکتور و پرسپولیس در ورزشگاه ۳هزار نفری
  • ابراز نگرانی بقایی از احتمال عدم صدور ویزا برای اعضای تیم فوتبال ایران در جام جهانی آمریکا
  • خشم اسرائیل از استرالیا؛ «هشدارهای موساد درباره ایران نادیده گرفته شد»
  • رد پای تهران در «حمله خونین سیدنی»؛ مقام اسرائیلی: منشأ حمله مرگبار به یهودیان، ایران است
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +200شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +148شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +136حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +125نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +124اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +108شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم