وثیقه۳۰ میلیاردی یکی از متهمان دادگاه پتروشیمی به نفع دولت ضبط می‌شود

اسدالله مسعودی مقام، یکی از قضات رسیدگی کننده به "پرونده های فساد مالی" از متهمانی که آزاد هستند خواسته تغییر آدرس خود را به دادگاه اعلام کنند بی بی سی :اسدالله مسعودی مقام، قاضی رسیدگی به پرونده "اخلال‌گران عمده در نظام تولیدی کشور از طریق خرید و فروش مواد اولیه پتروشیمی در بازار آزاد" خبر داده است که وثیقه یکی از متهمان که از حضور در دادگاه خودداری کرده به نفع دولت ایران ضبط شده است.
 

آقای مسعودی مقام گفته: "به وکیل متهم فرزاد محبوبی آذریان تذکر می‌دهم که بیست و سوم مرداد (ماه گذشته) احضاریه را ابلاغ کرده‌ایم، ولی به احضاریه توجه نکرده و در دادگاه حضور نیافته است. متهم به قید وثیقه آزاد بوده و پایان وقت امروز وثیقه او ضبط می‌شود".

 
در این پرونده کارکنان و کارشناسان وزارت صنعت، معدن، تجارت متهم هستند. دادگاه رسیدگی به جرائم "اخلالگران و مفسدان اقتصادی" در حدود یک سال است که در ایران آغاز شده است و شماری از متهمان را در پرونده های مختلف محاکمه و محکوم به زندان و شلاق کرده است.
 
هادی رضوی، داماد محمد شریعتمداری وزیر رفاه، عمار صالحی پسر سرلشکر عطالله صالحی فرمانده سابق ارتش جمهوری اسلامی ایران، و پرویز کاظمی وزیر کار دولت محمود احمدی نژاد از جمله محکومان قطعی هستند. شبنم نعمت زاده، فرزند محمدرضا نعمت زاده وزیر سابق صنعت و معدن ایران هم از جمله افرادی است که در بازداشت است.
 
دادگاهی که امروز، بیست و سوم شهریور، در تهران برگزار شده به اتهام ۲۶ نفر دیگر از متهمان پرونده رسیدگی کرده است.
 
اتهام انتسابی به متهمانی که امروز محاکمه شدند، "مشارکت در اخلال عمده در نظام تولیدی کشور از طریق خرید و مواد اولیه پتروشیمی در بازار آزاد به میزان ۵۱۸۶ تن و معاونت در اخلال عمده در نظام تولیدی کشور از طریق تسهیل خرید و فروش مواد اولیه پتروشیمی در بازار آزاد است".
 
رسانه های ایران گزارش داده اند که در جریان برگزاری دادگاه، درگیری لفظی میان متهمان و دادگاه پیش آمده است.
 
اسدالله مسعودی مقام، قاضی دادگاه از متهمان خواسته "مواظب اظهارات خود باشند و در موقع محاکمه جز به ادب و صداقت سخن نگویند". آقای مسعودی مقام از متهمانی که به قید وثیقه آزاد هستند خواسته تا در صورت تغییر آدرس آن را به دادگاه اعلام کنند.
 
مقام های قضایی ایران می گویند برخی از متهمان پرونده های فساد مالی که با قید وثیقه آزاد بوده اند از حضور در دادگاه خودداری کرده و برخی از ایران خارج شده اند.
 
ایران از اسپانیا خواسته تا یکی از متهمان "پرونده فساد مالی در بانک سرمایه" را که می گوید در این کشور اقامت دارد، به ایران مسترد کند.
 
ابراهیم رئیسی، رئیس جدید قوه قضائیه ایران گفته است که کاری را که صادق لاریجانی رئیس پیشین قوه قضائیه برای مبارزه با فساد شروع کرده را ادامه خواهد داد و می خواهد "مزه شیرین عدالت" را به مردم بچشاند.
 
اکبر طبری، از مدیران قوه قضائیه در زمان آقای لاریجانی و شماری از مدیران آن دور با شروع کار آقای رئیسی به اتهام فساد بازداشت شدند.
 
مقام های ایران می گویند در مبارزه با فساد "جدی" هستند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۸۳
گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا
بالاخره کفگیر به ته دیگ خورده و این مبالغ هم میتواند اندکی از مشکلات دولت بکاهد ولی این باده کفاف مستی کسانی را که 800 بیلیون در امد ارزی را دود کردند را نمیدهد
شنبه ۲۳ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۲
۷۲
senator x - تهران، ایران
مردک احمق,بیش از 300 میلیارد برده و خورده,30تاش هم مال شما مفتخورها. شک ندارم یک کارت تشکر هم برای یارو میفرستید
شنبه ۲۳ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +292اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +200ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +187شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +179اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +165نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد