سناریوسازی‌های صدا و سیما درباره دختر آبی با انتقادهای شدید کاربران شبکه‌های اجتماعی روبرو شد

 عکسی که از سحر خدایاری منتشر شده است. صدای آمریکا :ورود تلویزیون دولتی جمهوری اسلامی به پرونده سحر خدایاری، معروف به دختر آبی، واکنش برخی از چهره های فرهنگی و سیاسی و فعالان شبکه های اجتماعی را در پی داشت.
 

صدا و سیما چند روز پس از انتشار خبر جان باختن سحر خدایاری که در پی اطلاع از احتمال صدور حکم شش ماه زندان به اتهام تلاش برای ورود به ورزشگاه، مقابل یک واحد قضایی خودسوزی کرده بود، در دو برنامه جداگانه مدعی شد که خانم خدایاری مشکلات روانی داشته و همین امر باعث خودسوزی او شده است.

 
در ویژه‌برنامه‌ای که پنج شنبه ۲۱ شهریور با حضور دو کارشناس از تلویزیون ایران پخش شد، ورزشکارانی که به جان باختن دختر آبی واکنش نشان داده و خواستار اقدامی در این زمینه بودند، به بازی در زمین دشمن متهم شدند.
 
برنامه‌های صدا و سیما واکنش خبرگزاری خبرآنلاین را در پی داشت. این خبرگزاری، برنامه خبری ۲۰:۳۰ را به پخش اخبار دروغ متهم کرد.
 
برخی کاربران توئیتر نیز در واکنش به برنامه ‌های صدا و سیما واکنش نشان داده و مصاحبه بخش خبری ۲۰:۳۰ با پدر سحر خدایاری را با توجه به اعداد و ارقام ارائه شده توسط او درباره افراد حاضر در مراسم تدفین، تشریفاتی و از قبل هماهنگ شده دانستند. برخی از کاربران نیز اقدام صدا و سیما در تشبیه موضوع سحر خدایاری به کشته شدن ندا آقاسلطان در اعتراضات سال ۸۸ و دروغ دانستن دلیل مرگ هر دو آنها را به باد انتقاد گرفتند. یکی از کاربران جمهوری اسلامی را نسخه ضعیفی از سیستم های اطلاعاتی اروپای شرقی در زمان جنگ سرد دانست. کاربر دیگری هم به سابقه برنامه ۲۰:۳۰ درباره پرداختن به موضوع مرگ ندا آقاسلطان پرداخت و نوشت که از چنین برنامه ای نمی توان انتظار گفتن واقعیت را داشت. یکی دیگر از کاربران به جمله یک کارشناس حقوق در برنامه ویژه شبکه سه، که گفته بود خودسوزی خانم خدایاری بدون تحریک دیگران امکان نداشت، اشاره کرد و نسبت به دستگیری‌های احتمالی در این ارتباط هشدار داد. مهناز افشار، بازیگر سینما، نیز برنامه ۲۰:۳۰ را «بسیار ناجوانمردانه» خواند و نوشت: «پدر عزادار را رها کنید.»
 
پسر کاووس سیدامامی، فعال محیط زیست که پس از بازداشت در زندان جان باخت، نیز با توجه به مصاحبه پدر سحر خدایاری، از تجربه خانواده خود درباره فشارهای امنیتی برای مصاحبه نوشت.
سحر خدایاری که به دختر آبی معروف شد، اسفند سال گذشته با ظاهری پسرانه برای تماشای بازی تیم استقلال تهران به ورزشگاه رفت ولی شناسایی و دستگیر شد. او پس از گذراندن دو روز در بازداشت، با وثیقه آزاد شد اما هنگامی که برای دریافت مدارک و اطلاع از وضعیت پرونده به واحد قضایی مراجعه کرد، یکی از مسئولان به او گفت که احتمالا به شش ماه زندان محکوم شده است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +204شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +153شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +138حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +125اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +108شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +101بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم