پمپئو دیدار بدون پیش‌‌شرط پرزیدنت ترامپ و روحانی در حاشیه نشست سازمان ملل را امکان‌پذیر دانست

وزیر خارجه آمریکا در جریان نشست خبری در کاخ سفید در عصر روز سه شنبه به این موضوع اشاره کرد.صدای آمریکا :مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا، از امکان ملاقات «بدون پیش شرط» پرزیدنت ترامپ با حسن روحانی، رئیس جمهوری ایران، در حاشیه نشست آتی مجمع عمومی سازمان ملل خبر داد.
 

آقای پمپئو روز سه شنبه ۱۹ شهریور در جریان یک کنفرانس خبری که به منظور اعلام تحریم‌های تازه‌ای علیه گروه‌های مختلف، از جمله سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، برگزار شده بود، در پاسخ به پرسش یک خبرنگار درباره احتمال دیدار دو رئیس جمهوری در جریان برگزاری مجمع عمومی سازمان ملل، گفت که پرزیدنت ترامپ برای ملاقات بدون پیش شرط آماده است.

 
پرزیدنت ترامپ نیز پیشتر اعلام کرده بود که احتمال دیدار با رئیس جمهوری ایران در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل، که حدود دو هفته دیگر آغاز می شود، وجود دارد.
 
او وضعیت ایران پس از خروج آمریکا از برجام و بازگرداندن تحریم ها را بسیار بد توصیف کرد و گفت که این وضعیت می تواند تغییر کند.
 
مقامات دولت آمریکا شرط دولت جمهوری اسلامی مبنی بر لغو تحریم ها پیش از مذاکره را رد کرده و اعلام کرده اند که برای مذاکرات بدون پیش شرط آماده اند.
فشار حداکثری آمریکا بر جمهوری اسلامی ایران
ایالات متحده می‌گوید که توافق هسته ای با جمهوری اسلامی به عنوان بزرگترین دولت حامی تروریسم، در رفتار این کشور تاثیر مثبتی نداشته است. پرزیدنت ترامپ با خروج از توافق برجام در اردیبهشت ۱۳۹۷، در دو مقطع در مرداد و آبان سال گذشته، دستور بازگشت تحریم‌های هسته ای علیه جمهوری اسلامی ایران را صادر کرد.
 
برنامه موشکی ایران، حمایت از گروه های تروریستی و نقض گسترده حقوق بشر از جمله انتقادات آمریکا و دیگر کشورها به رژیم ایران است. آزمایش‌های موشکی ایران پیش از این نیز با واکنش کشورهای غربی مواجه شده بود و آنها بارها از جمهوری اسلامی خواسته بودند تولید و آزمایش این موشک‌ها را متوقف کند.
 
ایران طی سال‌های اخیر دست به انجام آزمایش‌های موشکی زده است که روی برخی از آنها به زبان‌های مختلف (از جمله عبری) شعار «نابودی اسرائیل» نقش بسته بود.
 
در سال ۹۷ همچنین چند نقشه افراد وابسته به جمهوری اسلامی برای ترور مخالفان سیاسی در اروپا نیز کشف و منجر به اقدام دیپلماتیک از سوی کشورهای فرانسه،‌ آلمان، دانمارک، و هلند علیه رژیم ایران شد.
 
وزیر خارجه آمریکا اول خرداد سال گذشته با اعلام راهبرد جدید آمریکا در قبال ایران، ۱۲ شرط ایالات متحده برای توافق با جمهوری اسلامی را برشمرد که در واقع فهرست خواسته‌های ایالات متحده از جمهوری اسلامی یا به عبارتی جزئیات تغییر رفتار رژیم ایران است.
 
برخی از این شروط شامل توقف حمایت از تروریسم و خودداری از اقدامات مخرب در منطقه نظیر حمایت از حزب الله لبنان و دخالت در کشورهای منطقه است.
 
آمریکا در ابتدای سال ۹۸، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در فهرست گروه‌های تروریستی قرار داد. به این ترتیب ایالات متحده برای نخستین بار نیروی نظامی یک کشور را در چنین فهرستی در کنار گروه‌هایی چون القاعده و داعش قرار داد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۷
دوستدار - استهکلم، سوئد
عاقبت ترامپ و وزیرخارجه اش دیدار با روحانی را در نشست اینده مجمع سازمان ملل را به گور خواهند برد . زمانیکه روحانی ان قدرت را ندارد که خودش تصمیم بگیرد با کی می تواند در نشست مجمع ملل ملاقات کند یا نکند , چرا باید ترامپ و پمپئو اسرار کنن که در حاشیه نشست سازمان ملل با حسن روحانی دیدار و ملاقات کنند؟
‌چهارشنبه ۲۰ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۹:۴۰
۴۲
paksan - ایران، ایران
شک نکنید تا روز آمدن روحانی همین آشغال حاضره حتی پول هم مخفیانه بده به روحانی تا فقط شو دیدار این دوتا برگزار بشه مثل همون کاری که حداقل سه بار این احمق کرد و رفت پیونگ یانگ و نقد پول پرداخت کرد تا رهبر کره شمالی بیاد و شو ترامپ برگزار بشه.
‌پنجشنبه ۲۱ شهریور ۱۳۹۸ - ۰۰:۱۱
۴۲
paksan - ایران، ایران
هر آدم عاقل و کسی که یکم از دنیا و سیاست حالیش بشه می فهمه اصلا این دیدار و مذاکره هیچ مفهمی نداره. من نمی فهمم ترامپ و پمپ آب چرا اصرار به اجرای این شو دارند؟ واقعا مفهوم اینکار چیه؟ هیچ نتیجه ای از این دیدار حاصل نخواهد شد برای چی باید وقتشون رو هدر بدهند و با یک احمق که عاشق شو تلویزیونی و برگزاری مراسمی اینطوری و فقط عکس انداختن هستش دیدار کنند؟ واقعا در آمریکا یکی نیست به اینا بگه این چه وضعی هستش؟ اصلا تحریم و خارج شدن از یک توافق و بعد دوباره درخواست مذاکره و توافق جدید؟ کدوم احمقی با کسی که توافق قبلی رو بهم زده دوباره میشینه مذاکره کنه؟ این توافقها شبیه توافق تجاری نیست که یکی بگه انقدر اینجا می بریم بالا تو هم اونجا انقدر ببر بالا و خوب هر دو طرف سود میبریم. کانادا و مکزیک یکسری تعرفه ها رو قبول کردند به نفع آمریکا و یکسری تعرفه هم آمریکا قبول کرد به نفع اونا و این وسط فقط مردم در دو طرف ضرر میکنند که قیمت کالای وارداتی بالا میره و این وسط دولتها یک مبلغی بیشتر به جیب میزنند. اینم شد توافق؟ منفعت اینکار مشخص نیست. الان پشتوانه فشار تحریمها چیه؟هیچی.پشم
‌پنجشنبه ۲۱ شهریور ۱۳۹۸ - ۰۰:۱۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.