زن اهل جمهوری چک، ۱۱۷ روز پس از مرگ زایمان کرد

العربیه :پزشکان بیمارستان دانشگاهی شهر برونو در جمهوری چک اعلام کردند توانسته‌اند زنی که 117 روز پیش دچار مرگ مغزی شده بود، را تا روز زایمان زنده نگاه داشته تا او کودکش را به سلامت به دنیا بیاورد.
 

این گروه از پزشکان که روز دوشنبه دوم سپتامبر این خبر را اعلام کردند، این اتفاق را یک اتفاق بی‌سابقه در جهان توصیف کردند. این زن پس از یک عمل سزارین در نیمه آگوست 2019 دختری 2.1 کیلویی و 42 سانتی‌متری به دنیا آورد که اِلیسکا نامیده شد.

 
روبرت جال رئیس تیم پزشکی مراقب این زن، زنده نگاه داشتن زن بارداری که مرگ مغزی شده بود را ماموریتی دشوار توصیف کرده و گفتند که گروه درمانی و نزدیکان این زن با هدف کمک به رشد جنین، در تمام طول این مدت به شکل مستمر در حال صحبت با جنین بودند. مادربزرگ اِلیسکا در تمام این مدت برایش قصه می‌خواند. پزشکان نیز پاهای این زن را به نحوی تکان می‌دادند که راه رفتن یک انسان عادی شبیه‌سازی شود.
 
مادر 27 ساله اِلیسکا در هفته شانزدهم بارداری دچار خونریزی مغزی و در پی آن مرگ مغزی شد. پس از به دنیا آمدن اِلیسکا، دستگاه‌هایی که این زن را زنده نگاه می‌داشت، کنار گذاشته شدند.
 
الینا توبیاسووا، از بخش حقوقی بیمارستان دانشگاهی برونو گفت که خانواده این زن تصمیم به ادامه روند بارداری گرفتند؛ تصمیمی که اگر خود این زن زنده بود نیز آن را اتخاذ می‌کرد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • شاهزاده رضا پهلوی: به لطف رئیس‌جمهور ترامپ، ساعت آزادی ایران فرارسیده است
  • پس از ساعت‌ها انکار، رسانه‌های جمهوری اسلامی کشته‌شدن علی خامنه‌ای را اعلام کردند
  • پس‌ از ساعت‌ها سکوت، رسانه‌های حکومت کشته‌شدن علی شمخانی و محمد پاکپور را اعلام کردند
  • خبرگزاری فارس می‌گوید خبر کشته‌ شدن دختر خامنه‌ای به همراه داماد و نوه خامنه‌ای صحت دارد
  • رویترز: همسر مجتبی خامنه‌ای( دختر حداد عادل) و داماد علی خامنه‌ای( همسر دختر خامنه ای) کشته شده‌اند
  • ارتش اسرائیل: روزهای پیچیده‌ای در پیش است؛ آماده‌باش هزاران سرباز ذخیره
  • شاهزاده رضا پهلوی:‌ «جمهوری اسلامی در عمل به پایان خود رسیده و به زباله‌دان تاریخ خواهد پیوست»
  • مذاکرات بیشتر طول بکشه، ویتکاف و کوشنر شبها اینطوری میان سر میز مذاکره
  • در پی انتشار خبر کشته شدن علی خامنه‌ای، جشن و پایکوبی سراسر ایران را فرا گرفت + ویدیو
  • دونالد ترامپ: علی خامنه‌ای، یکی از شرورترین افراد تاریخ در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شده است