زنان بورکینی پوش استخری را در پاریس به تعطیلی کشاندند

یورونیوز :حدود پانزده فعال فمینیست و مسلمان روز یکشنبه ۱ سپتامبر در اعتراض به ممنوعیت استفاده از بورکینی با به تن کردن این لباس شنای پوشیده زنان به استخری در پاریس رفتند و تن به آب زدند.
 
اقدام فعالان فمینیست و مسلمان در به تن کردن مایو دو تیکه و بورکینی در نهایت منجر به تعطیلی این استخر در ناحیه یازدهم پایتخت فرانسه شد.

 

به گزارش خبرگزاری فرانسه پنج تن از این افراد که مسلمان بودند بورکینی به تن داشتند و تحت حمایت تعدادی از فعالان فمینیست با مایوهای یک یا دو تیکه قرار داشتند. به گزارش فرانس پرس، این اقدام همچنین حمایت تعدادی از افراد تراجنسیتی و نیز مردانی را به همراه داشت که از پیش با این گروه همگام شده بودند.
 
افراد یاد شده پس از ورود به آب با سر دادن شعار «ما شنا خواهیم کرد، ما شنا خواهیم کرد حتی اگر نژاد پرستان نخواهند» توجه دیگر شناکنندگان و افراد حاضر دراستخر را به خود جلب کردند.
 
بر اساس این گزارش ورود افراد یاد شده به درون استخر پس از دقایقی منجر به دخالت مراقبان و سپس ماموران پلیس شد. گفته می شود برخی از شناکنندگان که از این حرکت آزرده شده بودند نیز با فعالان فمینیست جدال لفظی داشته و حتی یکی از آنها به نشانه خشم آلت تناسلی خود را به فعالان نشان داده است.
 
این غائله در نهایت پس از سی دقیقه تنش با تصمیم تعطیلی استخر توسط مدیریت مجموعه به پایان رسید. فعالان نیز در حالی مجموعه آبی را ترک کردند که پارچه نوشته ای به دست داشتند که بر روی آن شعاری با مضون «استخر برای همه، اسلام هراسی ممنوع» درج شده بود. نرجس، زن بیست و هفت ساله مسلمانی که با بورکینی به دورن آب رفته بود در گفتگو با خبرگزاری فرانسه هدف از این اقدام را درخواست برای دسترسی زنان دارای حجاب به استخر عنوان کرد.
 
این زن جوان مسلمان همچنین آنچه وی «اوج گیری گرایش های اسلام هراسی» می خواند را محکوم کرد و گفت: « ما خواهان آن هستیم که حق انتخاب پوشش داشته باشیم و بتوانیم بدون مواجه شدن با قوانین تبعیض آمیز از اوقات فراغت خود استفاده کنیم.»
 
فعالان اجتماعی که در اعتراض به ممنوعیت پوشش بورکینی در استخرها دست به طراحی این اقدام زده بودند در بیانیه ای خواهان «تغییر قوانین داخلی استخرهای عمومی و فراهم شدن دسترسی کلیه افراد اعم از مرد و زن به مجموعه های تفریحی» شده اند.
 
اقدامی مشابه که اواسط ماه ژوئن در یکی از استخرهای شهر گرونوبل صورت گرفت پیشتر بحث و جدل های زیادی را در سطح ملی در فرانسه به راه انداخته بود.
 
ادوارد فیلیپ، نخست وزیر فرانسه در واکنش به این تحرکات گفته بود که قوانین استخرهای عمومی باید از سوی مراجعین به درستی رعایت شود و «هیچ گرایش مذهبی» نباید برای استثناء قائل شدن در این قوانین مورد لحاظ قرار گیرد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۹
scandal - برلین، آلمان

اگر راست مگی، اول بیا از شیرزنان ایران دفاع کنید که برای آزادی شخصی خود می جنگند و بعد دم از دفاع از آزادی شخصی بزن! بلای دختران ایرانی بر سرتان!
دوشنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۶
۵۸
دوستدار - استهکلم، سوئد

وقتیکه خانمهای مسلمانن و خودشان دوستداران با لباس شنا کنن خوب شنا کنن به دیگران چه رابطی دارد که با انها دچار بحث و گفتگو شوند.
دوشنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۷
۵۴
آزاذه - تهران، ایران

فمنیستها اول حقوق زن در اسلام را بررسی کنند
دوشنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۳
۲۶
romano - تهران، ایران
میگه: برخی از شناکنندگان که از این حرکت آزرده شده بودند نیز با فعالان فمینیست جدال لفظی داشته و حتی یکی از آنها به نشانه خشم آلت تناسلی خود را به فعالان نشان داده است! افراطیهای پوشیده و نپوشیده دگمهای باورمند و بی باور هر دو یک گونه رفتار میکنند. افراط فرزند فکر انسان های دگم است.
دوشنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۳
۵۴
آزاذه - تهران، ایران

[::دوستدار - استهکلم، سوئد::]. به نظر من اگر لباس شنا باشه اشکالی نداره ولی با تی شرت نخی و شورت و لباس بیرون اصلا بهداشتی نیست
دوشنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۸
۵۵
لشگر ششم ورماخت - لنگرود، ایران

حالا این خوبه توی سوئد که دیگه داخل استخرها فقط مونده مسجد بزنن و نماز جماعت بخونن. سومالیایی ها و عربها با چادر عربی و عمامه غوغایی به پا کردن
دوشنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۷
۵۴
آزاذه - تهران، ایران

[::لشگر ششم ورماخت - لنگرود، ایران::]. من نمیدونم این واقعا چه لذتی داره که با چادر عربی و لباسهای کثیف بیرون بپرن تو آب. فقط عقده که بگن ما هم میتونیم
دوشنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۸
۸۲
گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا

مسخره ها معمولا با این حربه ها شروع میکنند و هر چه تعدادشان افزایش یافت بیشتر به یاد شریعت می افتند و در اخر هم قوانین منحط اسلامی را اجباری میکنند ضمن اینکه لباس بزم با رزم و پرستاری و شنا فرق دارند و هر جایگاهی لباس مخصوص خودش را می طلبد
دوشنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۶
۵۴
آزاذه - تهران، ایران

این مسلمانان با استفاده از آزادی به جنگ آزادی میروند. نمونه دیگرش تقیه در اسلام منفورترین و رذل ترین روش برای گول زدن مردم است
دوشنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۴
۴۵
Liberte - ارومیه، ایران

وقتی استفاده از بورکینی به عنوان یک قانون ممنوع است ، بایست همه شهروندان فرانسوی بهش احترام بذارند. در غیر اینصورت ادامه این تفکر ، فرزندان سلفی یا داعشی از این زنان تحویل خواهد داد.
دوشنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۶
۳۰
آذرمیانه - آذربادگان، ایران
هرکس آزاد هست هر طور میخواد لباس بپوش . مسلمان هم طبق مسلمانی خودش بپوشد ولی حق ندارد به مسیحی و یهودی گیر بدهد که چرا حجاب ندارند اونها هم طبق فرهنگ خودشون میپوشند.
دوشنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۸:۲۰
۵۴
آزاذه - تهران، ایران
بعضی ها جوری حرف می زنند انگار زنان ایران حق انتخاب پوشش دارند.
دوشنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۸ - ۲۳:۱۴
۵۴
آزاذه - تهران، ایران
حقوق زن در اسلام : ازدواج در بچگی, اطاعت از شوهر, خانه داری و سرویس سکسی دادن به شوهر, کمک کردن به هوو و راضی بودن, کتک خوردن از شوهر و با حیا بودن, چادر سر کردن, حق ارث بردن نصف مرد. وای چقدر زیاد حق داریم!!
دوشنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۸ - ۲۳:۴۷
۵۸
دوستدار - استهکلم، سوئد
[::آزاذه - تهران، ایران::]. عزیز جان, اگر حرف از مسائل بهداشتی باشد هیچ استخریکه همگانی باشد بهداشتی نیست چون خیلی ها تا خودشان را در استخر میاندازن ادرارشان را در اب خالی میکنن. بخاطر اینکه خانمهای مسلمان به استخر بیایند و با لباس و هر چیز دیگری که بر تن دارند شنا کنن بهتر از ان است که نه ایند , حتما" بعداز در اوردن لباسهای خیسشان از خودشان و شاید هم از دینشان بدشان اید که نتوانسته اند بدونه لباس در استخر شنا کنن.
دوشنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۸ - ۲۳:۵۶
۵۴
آزاذه - تهران، ایران
[::دوستدار - استهکلم، سوئد::]. دقیقا. همچین عقده وانزجاری را به دینشون پیدا میکنند. ولی شما فرض کنید اینها که با لباس بیرون تو آب میپرند چقدر قارچ و باکتری های خطرناک وارد استخر میکنند. از منظره اش که بگذریم انگار داری فیلم محمد رسول الله را میبینی.
‌سه شنبه ۱۲ شهریور ۱۳۹۸ - ۰۰:۳۰
۳۰
آذرمیانه - آذربادگان، ایران
خدیجه جون تو که خودت اصل کینه و عقده هستی همش اینجا فحش میدی
‌سه شنبه ۱۲ شهریور ۱۳۹۸ - ۰۷:۴۴
۳۰
آذرمیانه - آذربادگان، ایران
در ضمن کسی که آلت تناسلی خود را در آورده و با آنها نشان داده باید دستگیر شود
‌سه شنبه ۱۲ شهریور ۱۳۹۸ - ۰۷:۵۷
۵۴
آزاذه - تهران، ایران
[::آذرمیانه - آذربادگان، ایران::]. خدیجه یک اسم عربی منسوب به همسر پیامبرت هست. تویی که جیغ و دادت به آسمانها رسیده به منظور کوچک شمردن شخصی با نام خدیجه هم به قوم عرب هم به دینت توهین کردی بالام جان. منگ شدی و حسابی قاطی کردی.
‌سه شنبه ۱۲ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۷
۳۰
آذرمیانه - آذربادگان، ایران
اتفاقا تو به خدیجه میخوری بیخود هم آسمون رو به ریسمون وصل نکن برای من مهم نیستش خدیجه هزار سال پیش چی بوده فعلا یه اسم بیکلاس هستش که به شخصیت تو میخوره. تو یه جاسوس هستی که دنبال ایجاد تنفرات قومی هستی و در نهایت نقشه تو کشیدن این داستان به سمت اقوام دیگر مخصوصا ترکها هست
‌سه شنبه ۱۲ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۷
۳۰
آذرمیانه - آذربادگان، ایران
حالا که فهمیدم عربها را خیلی دوست داری منهم به تو اسم عربی اعطا کردم برو حالشو ببر
‌سه شنبه ۱۲ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۷
۵۴
آزاذه - تهران، ایران
[::آذرمیانه - آذربادگان، ایران::]. خواب دیدی؟؟ من کی حرفی از ترکها زدم؟؟ یک ریشه من به ترکها برمیگردد. من خودم فارس نیستم. مواظب حرف زدنت باش
‌سه شنبه ۱۲ شهریور ۱۳۹۸ - ۲۰:۵۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +188شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +135شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +126حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +120نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +119اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +103تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو