پژوهشگران جمجمه‌ای ۴ میلیون ساله را در اتیوپی کشف کردند

دویچه وله :پژوهشگران جمجمه‌ای تقریبا کامل را در اتیوپی یافته‌اند که متعلق به انسان‌تباری در سه میلیون و ۸۰۰ هزار سال پیش است. به گفته پژوهشگران کشف این جمجمه حلقه‌ای است از زنجیره‌ای که به درک منشأ انسان‌های اولیه کمک می‌کند.
 
پژوهشگران جمجمه‌ای کامل را که مربوط به سه میلیون و ۸۰۰ هزار سال پیش است در اتیوپی کشف کرده‌اند. در آن زمان گونه‌ای از سرده منقرض‌شده از انسان‌تباران با نام علمی "Austalopithecus anamensis" زندگی می‌کرد. این نام به فارسی "جنوبی‌کپی انامی" ترجمه شده است.
 
محققان، آن گونه که در مقاله‌ای منتشر شده در مجله تخصصی "نیچر" نوشته‌اند، با کشف جمجمه یاد شده توانسته‌اند تمامی صورت انسان اولیه را بازسازی کنند.
 
تحقیقات پژوهشگران بر روی جمجمه یافت شده نشان می‌دهد که مغز انسان‌تباری که در اتیوپی می‌زیسته بسیار کوچک‌تر از هومو ساپینس (انسان خردورز) بوده که به آن در اصطلاح علمی "انسان نوین" نیز می‌گویند. بنابراین مغز انسان در روند تکامل مدام بزرگتر شده است.
 
این جمجمه همچنین نشان می‌دهد که این سرده از انسان‌تباران گونه‌های بسیار برجسته و پیشانی‌ای کوتاه داشته است.
 
تا کنون اطلاعات اندکی درباره "جنوبی‌کپی انامی" وجود داشت و تنها چند قطعه استخوان دست، فک و پا از آن به دست آمده بود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۴
بهنام انتورپن - انتورپن، بلژیک
پس تکلیف کتابهای مقدس قران و انجیل و تورات چی میشه؟ یعنی حرزت ادم بلانسبت شامپانزه بوده؟ بدبختی اینجاست که اداره دنیا در دست بیسوادهاییه که با تکیه به مزخرفات این کتابهای احمقانه دینی و جادو و جمبل و مار سخنگو و پرواز الاغ به فضا ، حکومت میکنن
شنبه ۹ شهریور ۱۳۹۸ - ۰۳:۵۶
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.