جوهر نامرئی که دست آزاردهندگان جنسی را رو می‌کند نیم ساعته به فروش رفت

یورونیوز :شرکت ژاپنی شاچیهاتا مهری را اختراع کرده که می تواند به شناسایی آنهایی منجر شود که در وسایل نقلیه همگانی مزاحم زنان و دختران می‌شوند و به آنان دست‌درازی می‌کنند.
 

این وسیله تشخیص دست‌درازی که نوعی مهر است به قربانیان آزاد جنسی این امکان را می‌دهد تا با جوهر نامرئی به روی دست عاملان آزار در قطارها و اتوبوس‌های شلوغ شهری علامت بگذارند.

 
این مهر با جوهری نامرئی، علامتی که به شکل کف دست است را بر روی دست مزاحم نقش می زند که در نور معمولی قابل رویت نیست و با تاباندن «نور تاریک» توسط وسیله‌ای که همراه مهر به فروش می رود، قابل رویت می شود.
 
این دستگاه به عنوان وسیله‌ای برای تنبیه مزاحمان جنسی و بازدارندگی کسانی که قصد آزار دارند، در ژاپن مورد توجه بسیاری قرار گرفته است.
 
یک سخنگوی شرکت شاچیهاتا که سازنده این دستگاه است گفت تمامی ۵۰۰ هزار نمونه آزمایشی این محصول روز سه‌شنبه ۵ شهریور به محض آن که به بازار آمد ظرف نیم ساعت تمام شد. قیمت این دستگاه ۲ هزار و ۵۰۰ یوان معادل تقریبا ۲۴ دلار آمریکاست.
 
با این که از این محصول به شدت استقبال شده، بسیاری از شهروندان ژاپنی به ویژه مردان در شبکه‌های اجتماعی به اختراع چنین وسیله‌ای اعتراض کرده و آن را عامل آزار و سوء‌استفاده احتمالی از سوی زنان مغرض دانسته‌اند. این اعتراض‌ها از زمان اعلام تولید دستگاه در چند ماه پیش آغاز شد. اما شرکت شاچیهاتا می‌گوید که در این مدت محصول خود را تکمیل کرده تا امکان سوء‌استفاده از آن کمتر شود.
 
پلیس و مقام‌های رسمی ژاپن هنوز در مورد این وسیله اظهارنظری نکرده‌اند، اما شرکت سازنده امیدوار است که بتواند کار پلیس را در این زمینه آسان‌تر کند.
 
بر اساس جدول شاخص‌های مجمع جهانی اقتصاد در زمینه برابری جنسیتی، ژاپن در میان ۱۴۹ کشور جهان مقام صد و دهم را دارد. ژاپن همچنین در میان کشورهای عضو گروه هفت، بدترین وضعیت را از نظر برابری جنسیتی داراست.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • دو سخنرانی که علی خامنه‌ای اصلا مایل نیست کسی آنها را یه یاد او بیاورد
  • پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • جروزالم‌پست: دولت ترامپ انتظار دارد ایران در دور بعدی مذاکرات «با محتوای معنادار» حاضر شود
  • عراقچی: از آرایش نظامی آمریکا نمی‌ترسیم و از غنی‌سازی دست نمی‌کشیم
  • انجمن جامعه‌شناسی تربیت‌ مدرس: دست‌کم پیکر ناشناس ۵۰ زن معترض در پزشکی قانونی کهریزک هستند
  • تصاویری از انسانیت بدون مرز؛ از ایران تا دانمارک، از مصر تا برزیل
  • اردشیر امیرارجمند: بازداشت اصلاح‌طلبان، ترس خامنه‌ای از شکل‌گیری اپوزیسیون ملی داخلی است
  • ویدیویی از گلباران محل اصابت گلوله و کشته شدن ایلیا اجاقلو ۱۸ ساله در زنجان
  • مذاکره‌کنندگان آمریکایی با خلبان سرنگون‌کننده پهپاد ایرانی روی ناو آبراهام لینکلن دیدار کردند
  • وقتی فرداد فرحزاد ادعای آرش عزیزی مبنی بر «ترامپ آقای پهلوی رو نپذیرفته» را به چالش کشید
  • دانشجوی دانشگاه علامه:اگر ملتی حکومتی را نخواهد ، آیا حق آن ملت یک قبرستان شهید است
  • شروین حاجی‌پور ترانه «من ایرانم» را به «جان باختگان و قلب‌های داغدار بازماندگان دی ماه خونین» تقدیم کرد
  • پاشیدن گُل بر روی خیابانی که سعید توکلیان در آن کشته شد توسط بستگان داغدار این معترض
  • تصاویر: مژده شریعتمداری برادرزاده کانادا نشین حسین شریعتمداری
  • محمد مرندی: رسانه‌های غربی مثل دولت ترامپ دروغ می‌گویند، موارد جدیدی در مذاکرات گنجانده نشده
  • آتش‌سوزی در کارگاه چوب‌بری و نجاری در پادگان ستاد مشترک ارتش در خیابان قدوسی تهران
  • مطهری:خانمها هرجور بخوان میان بیرون. مشروب الکلی هم که راحت گیر میاد پس دیگه برای چی اعتراض می‌کنید
  • تصاویر قبل و بعد از عمل‌های زیبایی بیمارانی که از نتایج عمل بسیار راضی بودند - ۲
  • ویدیویی از شلیک به عابران در خیابان ستارخان تهران