مایک پمپئو: وانمود نمی‌کنیم که جمهوری اسلامی بازیگری مسئول در خاورمیانه است

 وزیر خارجه آمریکا در صد و یکمین کنوانسیون ملی لژیون آمریکایی صدای آمریکا :مایک پمپئو، وزیر خارجه ایالات متحده، با تاکید بر داشتن سیاست خارجی و نگاه به جهان به شکل عاری از عواطف گفت: «این دولت [ایالات متحده] وانمود نکرد که جمهوری اسلامی ایران، بازیگری مسئول در خاورمیانه است.» او افزود: «ما از آرمان‌های ملت ایران، که تحت ستم رژیم بی‌رحم انقلابی‌شان رنج می‌برند، حمایت می‌کنیم.»
 

آقای پمپئو روز سه‌شنبه پنجم شهریور در جریان سخنرانی در همایش ملی لژیون آمریکایی در ایالت ایندیانا، با تاکید بر حمایت از اندیشه استثنایی بودن آمریکا، یا آمریکانیزم، گفت: «آمریکانیزم هسته مرکزی درکِ استثنایی بودن و بزرگ بودن کشور ما است.»

 
وزیر خارجه آمریکا با اشاره حمایت بین‌المللی برای غیرهسته‌ای کردن کره شمالی، و نیز همایش ورشو با حضور بیش از ۶۰ کشور برای پیشگیری از تهدیداتی که از سوی خاورمیانه متوجه آمریکا است، درباره اهمیت آزادی کشتیرانی در منطقه خلیج فارس گفت: «همین هفته پیش استرالیا و بحرین برای اطمینان یافتن از این که آبراه‌های تجاری - که کالاهای تجاری را به سراسر جهان منتقل می‌کنند - از تجاوزگری [رژیم] ایران در امان هستند، به ما پیوسته‌اند، و بسیاری دیگر هم به ما خواهند پیوست.»
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +203رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +145جنجال خالکوبی امضای محمدرضا شاه پهلوی بر روی دست مجتبی محرمی در برنامه زنده پرسپولیس
  • +143برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +134ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +127ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +114انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +106پیام شاهزاده رضا پهلوی به دانشجویان: در این فشار و خفقان، امید به تغییر را از دست ندهید
  • +91همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +89هشدار ابطحی به ایرانیان خارج : تو رو خدا دعوت دولت به برگشت رو جدی نگیرید اعتبارش فقط تا فرودگاه امامه
  • +88زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند