بازداشت دو نماینده مجلس به اتهام «اخلال در بازار خودرو»

صدای آمریکا :فریدون احمدی و محمد عزیزی، دو نماینده مجلس ایران، به اتهام «معاونت در اخلال بازار خودرو» بازداشت و با وثیقه نیک میلیارد تومانی» آزاد شده‌اند.
 

به گزارش خبرگزاری فارس، علی‌رضا سلیمی عضو هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان مجلس، در این زمینه گفت که هنوز «مدارک لازم و اسناد مرتبط» با بازداشت این دو نماینده از سوی قوه‌قضائیه به هیات نظارت بر رفتار نمایندگان نرسیده است.

 
به گفته سلیمی پس از «تکمیل مدارک و اسناد تخلف و مباشرت آنها در برخی اقدامات»، جلسه هیات نظارت بر رفتار نمایندگان و «عدول از وظایف نمایندگی» این دو بررسی خواهد شد.
 
پیشتر یاشار سلطانی، روزنامه‌نگار، در صفحه توئیتر خود خبر از بازداشت این دو نماینده مجلس داده بود.
 
فریدون احمدی نماینده زنجان و محمد عزیزی نماینده ابهر در دوره دهم مجلس شورای اسلامی هستند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۰
gholi.irani11 - ایران، ایران
این مفت خور ها با هزار دوز و کلک میروند مجلس که کلاشی و رانت خواری کنند کی بدردب مردم میرسند مقر اصلی هم شورای نگهبانه هر ولگرد و پاچه خوار را تا یید میکنه . و رشوه میگیره همین کد خدائی از آن دلال های متخصصه.
‌پنجشنبه ۳۱ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۳
۴۴
paksan - ایران، ایران
محمد عزیزی نایب رییس فراکسیون امامزادگان، عضو کمیسیون صنایع و رییس کمیته پتروشیمی این کمیسیون در مجلس است. او در کارنامه خود قائم مقامی صدا و سیمای کرمانشاه و گلستان را هم بر عهده داشت. شما خودتون دقت کنید ببینید چطور این دو نماینده اصولگرا که با پرچم پایداری و غیره وارد مجلس فاسد شدند خون مردم رو میکیدن و اگر افشا نمیکردن که بازداشت شدند قطعا بی سروصدا پرونده ها رفع و رجوع میشه و اصلا بازداشت اینا روشی برای دلالی و جیب بری اطلاعاتی ها و قاضی های سیستماتیک هستش. فراکسیون امامزاده ها!؟؟؟؟
‌پنجشنبه ۳۱ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا