آمریکا حکم توقیف ابرنفتکش ایرانی «گریس ۱» را صادر کرد

یورونیوز :ایالات متحده آمریکا روز جمعه از صدور حکم توقیف ابرنفتکش ایرانی «گریس ۱» خبر داد. این حکم در حالی صادر شده است که دستگاه قضایی جبل الطارق روز پنجشنبه از رفع توقیف نفتکش ایرانی خبر داد و آخرین گزارش ها از تدارک و آماده شدن این کشتی نفتی برای ترک آب های جبل الطارق در روز یکشنبه حکایت داشت.
 

وزارت دادگستری آمریکا با انتشار بیانیه ای کشتی ایرانی را به حمل غیر قانونی و قاچاق سوخت به سوریه متهم و تاکید کرده است که این اقدام «با هماهنگی سپاه پاسداران ایران صورت گرفته» که پیشتر از سوی آمریکا در فهرست سازمان های «تروریستی» جای گرفته بود.

 
سید عباس موسوی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران روز جمعه ۲۵ مرداد در یک نشست خبری ضمن تکذیب هرگونه تضمین از سوی ایران در باره مقصد نفتکش گفته بود : «ایران برای آزادی نفتکش گریس-۱ هیچ تعهدی مبنی بر این که به سوریه نرود نداده است، زیرا از ساعات اولیه توقیف نفتکش اعلام کردیم که مقصد نفتکش سوریه نبوده و تا انتها هم بر سر همین حرف باقی مانده و تأکید کردیم که اگر هم مقصد نفتکش سوریه بود بازهم‌ به کسی ربطی نداشت.»
 
این در حالیست که رئیس دولت محلی جبل الطارق روز جمعه در مصاحبه‌ای تصریح کرد که که ایران روی سربرگ رسمی به جبل الطارق تعهد داده که محموله نفت خام کشتی خود را در سوریه تخلیه نخواهد کرد.
 
وزارت خارجه آمریکا پیش از این با انتشار بیانیه ای اعلام کرده بود که از دادن ویزا به کارکنان نفتکش گریس‌۱ و سایر کشتی‌هایی که با حمل نفت ایران به سپاه‌ پاسداران کمک کنند، ممانعت به عمل خواهد آمد و تحریم‌های واشنگتن بر ضد جمهوری اسلامی ایران را کمافی السابق و به شکل کامل ادامه خواهد یافت.
 
ابرنفتکش ایرانی موسوم به «گریس ۱» که روز ۱۳ تیر به ظن حمل نفت خام به کشور سوریه توقیف شد، روز پنج‌شنبه ۲۴ مرداد بنا به تصمیم دیوان عالی محلی جبل الطارق آزاد گردید. این کشتی پس از رفع توقیف تغییر نام داد و در حالی که در زمان توقیف با کرچم پاناما حرکت می‌کرد، پرچم ایران بر آن نصب شد و «آرین دریا» نام گرفت.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۷
آنتی خرافات - دوسلدورف، آلمان

دقت کردید در مواقعی که گیر کردند از نام های ایرانی استفاده می کنند و وقتی خرشان از پل گذشت از نام های عربی، اسم کشتی را آرین دریا ولی موشک هایشان الفجر و ملفجر و زینب یکدست و ووو
شنبه ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۵:۲۸
۷۹
چهارشنبه سوری ایران - فرانکفورت، آلمان

نرسیدن پول باعث میشود همدیگر را لو بدهند
شنبه ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۶
۳۶
tiger.man - ریکیاویک، ایسلند

دم امریکا گرم. داره از امریکا خوشم میاد :) :) :)
شنبه ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۳
۵۶
bozurgmehr - لندن، انگلستان

[::آنتی خرافات - دوسلدورف، آلمان::]. ایران موشک های با اسامی آرریایی داره: موشک خلیج فارس، کوسه، آرش، سومار ، مشکات، هویزه، خوز، حوت ، دزفول ، طوفان، بینا، و کاوشگر و سیمرغ / پس وقتی سطح مطالعات پایینی داری یا شایدم مطالعه نداری. چیزی ننویس چون یاوه نوشته ای / تلاش میکنی خودشو روشنفکر و فهمیده نشان بدی اما حتی نمیدونی ما موشک خلیج فارس و جزیره ای به اسم فارس در خلیج فرس داریم
یکشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۲
۴۴
rahjoo - بابل، ایران
[::آنتی خرافات - دوسلدورف، آلمان::]. دمت گرم.عالی گفتی!
‌سه شنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +330اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +225نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • +213ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +206سردار نائینی، سخنگوی سپاه و اسماعیل احمدی، معاون رییس سازمان بسیج، کشته شدند
  • +194شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +190اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +181نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +153شاهزاده رضا پهلوی: با برگزاری چهارشنبه‌سوری به یاد جان‌باختگان، به پیشواز آزادی می‌رویم
  • +149ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد
  • +143کشته شدن صدها‌‌ نفر از مسئولان میدانی نیروهای سرکوبگر بسیج + ویدیو