مشاهده کلمه ای روی آئینه توالت هواپیما یک پرواز را به هم ریخت

تصویر تزیینی است دویچه وله :یک تهدید جدی یا شوخی لوس؟ هر چه بود ۲۲۶ مسافر یک پرواز از آمریکا، ساعت‌ها در فرودگاه فرانکفورت معطل شدند و تحت بازرسی پلیس قرار گرفتند. فردی که بالاخره هم معلوم نشد کیست، روی آینه توالت کلمه "بمب" را نوشته بود.
 

یک کلمه تهدید آمیز روی آینه آبریزگاه هواپیما، ساعات اضطراب آلودی را در فرودگاه فرانکفورت آلمان رقم زد. یکی از مسافران تصادفا در توالت، توجه‌اش به کلمه "بمب" روی آینه جلب شد و مهمانداران را در جریان گذاشت، خلبان هم به سرعت برج مراقبت فرودگاه فرانکفورت را مطلع کرد.

 
هواپیمای خطوط آمریکایی "کندر" از پورتلند، ساعت ۱۴:۳۰ دقیقه چهارشنبه ۱۴ اوت، در یک باند متروکه بر زمین نشست؛ جایی که ده‌ها مامور پلیس با تجهیزات کنترل و نجات در انتظار بودند. 
 
وبسایت "فرانکفورتر روندشاو" می‌نویسد کلیه ۲۲۶ مسافر هواپیما به ترمینال شماره دو منتقل شدند و وسایل و هویت یکایک آنها  بررسی و تفحص شد. ماموران امنیتی داخل هواپیما را نیز به دقت گشتند اما بمبی نیافتند. در نهایت هم معلوم نشد نوشتن کلمه "بمب" روی آینه مستراح کار کی بود.
 
این تجسس چند ساعته با مشارکت پلیس محلی و پلیس فدرال انجام گرفت. وبسایت "بیلد" از قول یکی از مسافران نوشته که هیچ کس در طول بازرسی‌ها اجازه جم خوردن و حق رفتن به توالت را نداشت تا آنجا که بعضی خودشان را خراب کردند.
 
اوایل هفته هم فرودگاه فرانکفورت به صدر خبرها رفت، زیرا موتور یک بوئینگ ۷۴۷ اندکی پس از پرواز دچار آتش‌سوزی شد و هواپیما پیش از بازگشت به باند، ۶۵هزار لیتر سوخت را بر فراز ایالت هسن تخلیه کرد.
 
روز دوشنبه نیز در محوطه همین فرودگاه، راننده یک خودروی شاسی بلند، به جای کلاچ، سهوا پا روی گاز گذاشت. این حواس‌پرتی باعث خسارت دیدن شش خودرو و جراحت یک نفر شد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۸۲
واقع بین ایرانی - هامبورگ، آلمان
من فکر میکنم این متن را همان فردی که خبر انرا به میهماندران داده نوشته. بعضی از مردم ذاتا یک بیماریهائی دارند که ناشناخته است..ضمنا ان راننده اتومبیل شاسی بلند که پای خود را بجای کلاج روی گاز گذاشت. این حرف هم درست نیست چون اتومبیل های شاسی بلند اتوماتیک است و کلاح ندارد
جمعه ۲۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۹
۶۷
mehdi sadigh - دوسلدروف، آلمان
خیلی سخت و وحشتناک ه، فکرشو بکن روی هوایی و یهویی اعلام میکنن بمب تو هواپیماست نه میتونی بپری بیرون نه میتونه نگهداره،خلاصه مرگ را بچشم خودت میبینی
جمعه ۲۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۹
۴۶
ekman - شیراز، ایران
قبل از سوار شدن مسافران ُ مسئولین و خدمه نظافت فرودگاه هواپیما را نظافت میکنند مخصوصا توی توالت ها را. چطور اونا متوجه نشدند؟! پس یا کار یکی از مسافران بوده و یا یکی از نطافتچی ها.
جمعه ۲۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۲
۶۵
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا
زال، دست بردار از این کار، ننویس.
جمعه ۲۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۶
۶۵
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا
[::ekman - شیراز، ایران::]. مطمئن هستید کار خلبان نبوده؟!
جمعه ۲۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +328اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +220نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • +213ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +204سردار نائینی، سخنگوی سپاه و اسماعیل احمدی، معاون رییس سازمان بسیج، کشته شدند
  • +194شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +190اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +179نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +153شاهزاده رضا پهلوی: با برگزاری چهارشنبه‌سوری به یاد جان‌باختگان، به پیشواز آزادی می‌رویم
  • +149ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد
  • +143کشته شدن صدها‌‌ نفر از مسئولان میدانی نیروهای سرکوبگر بسیج + ویدیو