پومپئو: نگرانی خامنه‌ای برای فلسطینی‌ها دروغین است

 مایک پومپئو، وزیر خارجه آمریکا رادیو فردا :وزیر خارجه آمریکا روز یک‌شنبه ۲۰ مرداد در پیام‌های توئیتری خود به برخی اظهارات تازه آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، در مورد مسئله فلسطین واکنش نشان داد.
 

حساب توئیتری خامنه‌ای در پیامی تازه به زبان انگلیسی نوشته است: «دسیسه 'معامله قرن' که آمریکای زورگو و همدستان خائنش بر روی آن کار می‌کنند نه تنها جنایت علیه ملت فلسطین بلکه علیه همه بشریت است.»

 
در واکنش به این پیام، مایک پومپئو، وزیر خارجه آمریکا، روز یک‌شنبه در توئیتر خود به کنایه نوشت: «نگرانی دروغین خامنه‌ای برای مردم فلسطین این‌قدر عمیق است که حکومت رعب و وحشت او از سال ۲۰۰۸ میلادی کمتر از ۲۰ هزار دلار به آنها کمک کرده‌است، و این در حالی‌که میلیون میلیون برای حماس و دیگر تروریست‌ها فرستاده‌است. در عوض، ایالات متحده از سال ۱۹۹۴ میلادی ۶٫۳ میلیارد دلار به فلسطینی‌ها کمک کرده است.
 
طرح موسوم به «معامله قرن» را جرد کوشنر، داماد و مشاور ارشد رئیس‌جمهوری ایالات متحده، برای پایان دادن به منازعه اسرائیل و فلسطینی‌ها آماده کرده است.
 
رهبر جمهوری اسلامی روز دوشنبه، ۳۱ تیر،در دیدار هیئتی بلندپایه از حماس گفته بود که برای مقابله با طرح صلح آمریکا در خاورمیانه، موسوم به «معامله قرن»، باید فلسطینی‌ها «احساس پیشرفت» کنند و افزوده بود: «در سال‌های نه چندان دور، فلسطینی‌ها با سنگ مبارزه می‌کردند، اما امروز به جای سنگ، مجهز به موشک‌های نقطه‌زن هستند و این، یعنی احساس پیشرفت».
 
مایک پومپئو در واکنش به این اظهارات نیز روز یک‌شنبه در توئیتی دیگر نوشت: «خامنه‌ای پیشرفت را در رفاه مردم فلسطینی نمی‌بیند بلکه در این می‌بیند که تروریست‌های فلسطینی به‌جای سنگ موشک بزنند تا یهودی‌های بیشتری را بکشند. مردم ایران چنین چیزی نمی‌خواهند؛ آنها سزاوار رهبرانی هستند که رفتارشان بازتاب‌دهنده بزرگواری آنها [مردم ایران] باشد.»
 
او در پیام دیگر نیز نوشت: «اقدامی بیمارگونه است که خامنه‌ای در آستانه روز تیشا بئاو [روز روزه‌گیری یهودیان] که از روزهای بزرگ برای مردم یهود است برای خشونت علیه کشور یهود فراخوان می‌دهد.»
 
رهبر جمهوری اسلامی پیش از این نیز طرح صلح آمریکا برای خاورمیانه را «خیانت‌آمیز»، «توطئه خطرناک» و تلاش برای «از بین بردن هویت فلسطینی» خوانده و گفته بود که باید «نگذاشت که آنها با استفاده از پول، هویت فلسطینی را از بین ببرند».​
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۸۳
گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا

سید علی یک نفر عقب افتاده ی ذهنی هست که مخش در 1400 سال قبل گریپاژ کرده و نمیتواند فراتر را ببیند و بر اساس قران بی ارزش و کشک دنیا را صحنه ی مصاف مسلمین و یهودیان می بیند. این ادم عقب افتاده حتی نمی تواند ادمیان را به خوب و بد تفکیک کند و بعلت عقب ماندگی ذهنی فکر میکند هرآنچه بکند با یهودی کشی امام زمان موهوم از ته چاه تنوره کشیده و برای این تحفه ها تخم طلا میگذارد
یکشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۷:۳۵
۶۷
آنتی خرافات - دوسلدورف، آلمان
تو هم که همه اش حرف می زنی نه تکانی نه حمله ای، شما یک حمله کن ببین آخوندها سوراخ موش می گردند یا نه
دوشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۱:۴۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +469آغاز عملیات نظامی آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی؛ بیت رهبری در تهران هدف حمله قرار گرفت
  • +357شاهزاده رضا پهلوی: آماده باشید تا در زمان مناسب برای اقدام نهایی به خیابان‌ها باز گردید
  • +297پیام شاهزاده رضا پهلوی به نظامیان ایران: یا حسابتان را از رژیم جدا کنید یا با آن غرق شوید
  • +253علی خامنه‌ای، دیکتاتور ایران کشته شد ؛ رویترز: جسد خامنه‌ای پیدا شد
  • +235نور پهلوی: جمهوری اسلامی هرگز تا این حد به سقوط نزدیک نبوده است
  • +226در پی انتشار خبر کشته شدن علی خامنه‌ای، جشن و پایکوبی سراسر ایران را فرا گرفت + ویدیو
  • +221پس از ساعت‌ها انکار، رسانه‌های جمهوری اسلامی کشته‌شدن علی خامنه‌ای را اعلام کردند
  • +218شاهزاده رضا پهلوی: به لطف رئیس‌جمهور ترامپ، ساعت آزادی ایران فرارسیده است
  • +193واکنش شاهزاده رضا پهلوی به تشکیل «ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران»
  • +186دونالد ترامپ: علی خامنه‌ای، یکی از شرورترین افراد تاریخ در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شده است