پس از غارت اموال کاخ مروارید، این بار عتیقه‌جات موزه قصر فیروزه ناپدید شد

 تصویری از کالسکه شاهنشاهی در زمان انتقال به موزه ورزش صدای آمریکا :گزارش‌ها حاکی است که برخی اقلام تاریخی طی جابجایی عتیقه‌جات سوارکاری از موزه قصر فیروزه به موزه المپیک ناپدید شدند.
 

خبرگزاری ایسنا روز چهارشنبه ۱۶ مرداد در این باره نوشت که پس از افتتاح موزه‌ی ورزش، المپیک و پارالمپیک در مجموعه کمیته ملی المپیک مقرر شد تمامی اشیاء و عتیقه جات و افتخارات ورزش ایران به این موزه انتقال یابد اما در طی انتقال عتیقه جات سوارکاری از موزه‌ قصرفیروزه حدود ۱۸ قلم جنس نفیس در طی تنها چند روز ناپدید شد.

 
بعضی از ۱۸ اقلام ناپدید شده پیدا شده‌اند از جمله «زین اسب شاهنشاهی» اما هنوز سه یا چهار قلم جنس نفیس مشخص نیست که در دست چه کسی است و چه سرنوشتی پیدا کرده است.
 
این اولین بار نیست که اقلام تاریخی مربوط به دوران قبل از انقلاب ناپدید می شود.پیش از این نیز رسانه ها گزارش داده بودند که بسیاری از اموال کاخ مروارید قبل از این‌که به میراث فرهنگی تحویل داده شود، به غارت رفته بود.
 
پیش از این گزارش هایی منتشر شد که در زمان مسئولیت جعفر شجونی اموال این کاخ غارت شد اما وی مدعی شد قبل از او این اتفاق افتاده است و او فقط اموال اندکی از جمله «چند دست لباس، گلدان و چند سگ» را فروخت.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۰
scandal - برلین، آلمان

اگر شماها مشخصات دزد را میخواهید، من میتونم کمکتان کنم؛ ریش و سبیل دار با قیافه ساندیسی که سردسته آن عمامه بسر دارد! از این راحتتر دیگر نمیتوان از کسی انتظار کمک داشته باشند‌!
‌چهارشنبه ۱۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۲۰:۰۷
۸۳
گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا

اسلام با قتل و غارت شروع شد و 1400 سال چنین بوده است. ترک عادت موجب مرض هست
‌چهارشنبه ۱۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۲۰:۱۴
۵۶
hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا

اسلام و دزدی و غارت یک معنی داره. اقا جان! از مسلمون ادم در نمیاد. چند بار باید گفت. کسی که روزی ١٧ بار با باسن هوا رو نشون میده، شعور تشخیص خوب از بد رو نداره.
‌چهارشنبه ۱۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۲۰:۳۰
۳۵
خوب، بد، زشت - نیبورگ، دانمارک

دروغ و دزدی ارمغان ان ملای دجال هندی به ملت ایران بود
‌چهارشنبه ۱۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۲۰:۴۴
۶۱
ایرانی‌ دبش - تهران، ایران

اینها کل ایران رو دزدیدن و بردن این چهار تا چیز رو برای رد گم کنی‌ دارن میگن که بگن ما مواظب هستیم
‌چهارشنبه ۱۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۲۱:۰۶
۳۶
grizzly - برلین، آلمان

اینها یک مملکت رو با چاهای نفتش غارت کرده اند شما نگران چند تکه عتیقه هستید؟
‌چهارشنبه ۱۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۲۳:۲۸
۶۰
ادوینو - گوالف، کانادا
خیلی بامزه و تاسف بار است به نظر من باید اینچنین هم باشد این دزدهای حکومتی هستند که با نفوذند وهمانهایی هستند که همه ذلت وخواری و شکنجه زندانیان و قتلهایه حکومتی را بدوش گرفتندوالان که مواجب وپاداشهایکه قبل تحریم دیگر بدست نمی آورن دست به این اخطلاص هایه کلان می کنند ودولت منظور علی شاه رهبر حرفی حرکتی نمی تواند بکند و به آنها حتما حق هم می دهد که خزانه والان موزه ها را غارت کنند می دانید چرا بخاطر اینکه آخوندا عربپرستند و ایرانی نیستند تا دلشون بدرد آیدوعمل دیگه اینکه هیچ امیدی ندارند به آینده و برایه همین جلو جلو قبل از سرنگونی رژیم دارند حقشان را میگیرند .
دوشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۱:۰۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +472آغاز عملیات نظامی آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی؛ بیت رهبری در تهران هدف حمله قرار گرفت
  • +360شاهزاده رضا پهلوی: آماده باشید تا در زمان مناسب برای اقدام نهایی به خیابان‌ها باز گردید
  • +298پیام شاهزاده رضا پهلوی به نظامیان ایران: یا حسابتان را از رژیم جدا کنید یا با آن غرق شوید
  • +258علی خامنه‌ای، دیکتاتور ایران کشته شد ؛ رویترز: جسد خامنه‌ای پیدا شد
  • +235نور پهلوی: جمهوری اسلامی هرگز تا این حد به سقوط نزدیک نبوده است
  • +231در پی انتشار خبر کشته شدن علی خامنه‌ای، جشن و پایکوبی سراسر ایران را فرا گرفت + ویدیو
  • +231پس از ساعت‌ها انکار، رسانه‌های جمهوری اسلامی کشته‌شدن علی خامنه‌ای را اعلام کردند
  • +228شاهزاده رضا پهلوی: به لطف رئیس‌جمهور ترامپ، ساعت آزادی ایران فرارسیده است
  • +193واکنش شاهزاده رضا پهلوی به تشکیل «ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران»
  • +190دونالد ترامپ: علی خامنه‌ای، یکی از شرورترین افراد تاریخ در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شده است