اسرائیل از خنثی سازی اقدامات ایران برای راه اندازی یک شبکه جاسوسی خبر داد

ایران و اسرائیل در سال‌های گذشته بارها یکدیگر را به تلاش برای جاسوسی متهم کرده‌اند. رادیو فردا :سازمان امنیت داخلی اسرائیل اعلام کرده است که اقدامات ایران برای راه‌اندازی یک شبکه جاسوسی را «شناسایی و خنثی کرده است».
 

بر اساس گزارش روز چهارشنبه دوم مرداد شاباک، سازمان امنیت داخلی اسرائیل، ایران تلاش کرده که از میان اعراب شهروند اسرائیل چند خبرچین را به خدمت بگیرد ولی با اجرایی‌شدن برنامه پیشگیرانه‌ مقام‌های اسرائیلی موفق نشده است.

 
مقام‌های اسرائیلی می‌گویند ایران قصد راه‌اندازی این شبکه را در دو منطقه فلسطینی‌نشین کرانه باختری و نوار غزه داشته و عوامل وابسته به ایران در سوریه فعالیت داشته‌اند.
 
بر اساس این گزارش، عوامل مستقر در سوریه از طریق فیس‌بوک با اعراب درون اسرائیل تماس برقرار کردند تا آنها را به گردآوری و ارسال اطلاعات درباره پایگاه‌های نظامی، تاسیسات امنیتی حساس، مقرهای پلیس، بیمارستان‌ها و نیز مقامات مختلف اسرائیل تشویق کنند.
 
سازمان امنیت داخلی اسرائیل می‌گوید هدف از این تلاش‌ها، برنامه‌ریزی برای ترورهای آتی علیه اسرائیل بوده ولی با همکاری پلیس و ارتش این کشور، ایران موفق نشده است.
 
در این گزارش از فردی به نام «ابوجهاد» نام برده شده که از طریق فیس‌بوک و سایر اپلیکیشن‌های ارتباطی در تلاش برای تماس با شهروندان اسرائیلی بوده است.
 
علاوه بر این، در کانال فارسی تلگرامی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، تصویری از دو صفحه دیگر در فیس‌بوک به نام‌های «سامر زیدان» و «زیاد الصافی» ملقب به «ابو الزین» منتشر شده که به نظر می‌رسد جزو افرادی باشند که سازمان امنیت داخلی اسرائیل از آنها به عنوان عضو «شبکه سوری تحت هدایت ایران» نام برده است.
 
مقام‌های اسرائیلی می‌گویند اقدامات پیشگیرانه در این زمینه را از اوایل بهار امسال برای مقابله با تلاش‌های این شبکه آغاز کرده‌اند.
 
بر اساس گزارش رسانه‌های اسرائیل، در همین راستا برخی شهروندان که هدف تلاش ایران بوده‌اند، بازجویی شده‌اند ولی مشخص نشده که اکنون این افراد در چه وضعیتی به سر می‌برند.
 
سازمان امنیت داخلی اسرائیل می‌گوید این افراد در بازجویی‌ها از ارسال اطلاعات و قصد اجرای حملات تروریستی خبر داده‌اند.
 
بر اساس این گزارش، برخی دیگر از شهروندان اسرائیلی همکاری با رابطان ایرانی را رد کرده‌اند.
 
رسانه‌های اسرائیلی پیش از این نیز گزارش‌هایی درباره تلاش سازمان حماس و حزب‌الله لبنان برای گردآوری اطلاعات از طریق شبکه‌های اجتماعی منتشر کرده‌ بودند.
 
ایران و اسرائیل در سال‌های گذشته بارها یکدیگر را به تلاش برای جاسوسی متهم کرده‌اند.
 
اسرائیل پارسال، گونن سگو، وزیر پیشین انر‌ژی این کشور که در نیجریه کار و زندگی می‌کرد را به ظن جاسوسی برای ایران به کشورش برگرداند.
 
آقای سگو پس از ماه‌ها بازجویی و پذیرش بخشی از اتهامات، به ۱۱سال زندان محکوم شد.
 
دولت اسرائیل ۳۰ خردادماه امسال نیز اعلام کرد یک تبعه اردنی که برای ایران جاسوسی می‌کرد را در کرانه باختری بازداشت کرده است.
 
به گفته مقام‌های اسرائیلی، این فرد دستورات لازم برای جاسوسی را از عوامل ایران در سوریه و لبنان دریافت می‌کرد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +188شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +135شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +126حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +120نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +119اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +103تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو