شکایت جمعی از کارگران هفت تپه از دولت ایران به سازمان جهانی کار

بی بی سی :جمعی از کارگران هفت تپه در نامه‌ای به کمیته آزادی سازمان جهانی کار نسبت به ادامه بازداشت و سرکوب فعالان کارگری از دولت ایران شکایت کردند.
 

در ماه‌های اخیر دست‌کم پنجاه نفر از کارگران هفت تپه به دلیل تحصن صنفی احضار، تهدید و یا بازداشت شدند که از میان آنها اسماعیل بخشی هنوز در بازداشت است.

 
در بخشی از نامه کارگران هفت‌تپه با اشاره به ادامه بازداشت اسماعیل بخشی، نماینده کارگران معترض هفت تپه، سپیده قلیان و امیر امیرقلی، فعالان اجتماعی، و ساناز الهیاری و امیرحسین محمدی فر، زوج روزنامه نگار، آمده است: "خانواده این بازداشت شدگان همگی تحت فشار و اذیت هستند تا درباره وضعیت آنها گفتگو نکنند. مقامات امنیتی و قضایی به برخی از خانواده‌ها گفته‌اند که هر چقدر بیشتر از وضعیت زندانی‌ها خبر به رسانه‌ها درز کند احکام آنها سنگین تر خواهد شد."
 
اسماعیل بخشی و سپیده قلیان در آبان ماه سال گذشته در اعتراضات کارگری هفت تپه بازداشت شده بودند و بعد از آزادی اعلام کردند که توسط وزارت اطلاعات و نیروهای امنیتی شکنجه شده‌اند.
 
آقای بخشی و خانم قلیان بعد از پخش فیلم "طراحی سوخته" از تلویزیون ایران، در روز سوم بهمن دوباره بازداشت شدند.
 
مقام‌های قضایی و دولتی ایران شکنجه این دو زندانی را رد کرده‌اند.
 
اسماعیل بخشی، سپیده قلیان، امیر امیرقلی، ساناز الهیاری و امیرحسین محمد‌ی‌فر از زمستان سال گذشته در ایران در بازداشت هستند و اردیبهشت امسال از زندان اهواز به اوین منتقل شدند.
 
سه روز پیش نیز سپیده قلیان از زندان اوین به قرچک منتقل شد.
 
امضا کنندگان نامه به سازمان جهانی کار با اشاره به اینکه "اقدامات جمهوری اسلامی ایران در قبال کارگران همواره همراه با سرکوب و بازداشت بوده"، نوشته‌اند: "بهانه‌های نخ نما و پوسیده دولت ایران سعی می کند کارگران و فعالان کارگری را به جریانات سیاسی و اپوزیسیون و با به طرز بی شرمانه به فعالیت های تروریستی وصل کند. باید تاکید کنیم این کارگران تنها فعالیت صنفی و یا عضویت در تشکل مستقل کارگی و دفاع از حقوق و مطالبات کارگرات هفت تپه داشته‌اند."
 
در همین حال امضا کنندگان این نامه از سازمان جهانی کار خواستند تا از دولت ایران درباره وضعیت کارگران هفت تپه "بازخواست کند."
 
کارگران در ایران نخستین بار در سال ۲۰۰۶ در اعتراض به "سرکوب" فعالان و تشکل های مستقل کارگری به کمیته آزادی سازمان جهانی کار نامه نوشتند. این نامه در سال ۲۰۱۷ با توجه به "وسعت سرکوب" کارگران تکمیل شد و سازمان جهانی کار آن را مجددا در دستور کار خود قرار داد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +190شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +138شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +128حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +122نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +121اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +104تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو