مقامات آمریکا:ناو هواپیمابر لینکلن هنوز دستور نگرفته تا وارد آب های خلیج فارس شود؛ رژیم ایران جشن گرفته است

رادیو اسرائیل :مقامات آمریکایی تایید می کنند که در حال حاضر ارتش آن کشور قصد ندارد به ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن که یکی از بزرگترین امکانات جنگی آن کشور است دستور بدهد وارد آب های خلیج فارس شود.
 

ایالات متحده ماه گذشته به این ناو دستور داده بود که زودتر از موعد رهسپار خاورمیانه شود و با آن که حدود دو هفته ابراهام لینکلن به نزدیکی آب های خلیج فارس رسیده، هنوز دستور عبور از تنگه هرمز و ورود به خلیج فارس صادر نشده است.

 
برخی محافل خبری، این امر را نشان دیگری از رفتار محتاطانه ایالات متحده در برابر تهدیدهای سپاه پاسداران و یا تلاشی برای کنار آمدن با حکومت اسلامی می دانند.
 
مایک پمپئو، وزیر خارجه ایالات متحده در این هفته گفته است که دولت واشنگتن حاضر است از شروط خود برای آغاز گفتگوها با حکومت ایران صرفنظر کند تا مذاکرات در محیطی آزاد و بدون پیش شرط آغاز گردد.
 
پرزیدنت ترامپ نیز در هفته های اخیر بارها گفته است در انتظار ابراز آمادگی رژیم برای حضور در دور میز مذاکره است. پیشتر حتی گفته شده بود که دولت واشنگتن از طریق دولت سوئیس شماره تلفن کاخ سفید را برای تماس مستقیم، در اختیار حکومت ایران می گذارد.
 
واکنش مقامات ایران نسبت به این اقدامات، تا کنون ابراز مخالفت قاطع با مذاکرات بوده و حسن روحانی نیز، با وجود اشتیاقی که برای این کار نشان می دهد پیش شرط هایی قائل شده که مهمترین آن ها بازگشت ایالات متحده به برجام و باطل کردن تحریم های بوده است.
 
مقامات ارتش آمریکا هنوز درباره علل عدم ورود ناو هواپیمابر لینکلن به خلیج فارس واکنشی نشان نداده اند.
 
فرماندهان سپاه پاسداران پیشتر ادعا کرده بودند که این رزمناو باید برای عبور از تنگه هرمز، از سپاه اجازه بگیرد و حتی ادعا کرده بودند که ناوها و کشتی ها باید چنین تماسی را به زبان فارسی انجام دهند.
 
برخی تحلیلگران می گویند که خودداری لینکلن از ورود به خلیج فارس، بخشی از تلاش دولت آمریکا برای آرام ساختن فضا، به امید آن است که رژیم ایران به آغاز گفتگوهای سیاسی تن در دهد. و این در حالی که آشنایان امور ایران می گویند که هر اندازه دولت واشنگتن کوتاه آید و سیاست نرم تری در پیش گیرد، موجب گستاخی بیشتر جناح تندرو در حکومت ایران خواهد شد.
 
آشنایان امور نظامی می گویند که در حال حاضر، ناو هواپیمابر لینکلن در فاصله ۳۲۰ کیلومتری از تنگه هرمز لنگر انداخته و در انتظار دریافت دستور از کاخ سفید است.
 
برخی فرماندهان سپاه پاسداران ادعا کرده بودند که با شلیک دو موشک قادرند این ناو عظیم را که همانند یک پایگاه نظامی قدرتمند و بزرگ است، به قعر آب های خلیج فارس بفرستند.
 
دریاسالار براون، فرمانده آبراهام لینکلن، در پاسخ به این پرسش که چرا وارد خلیج فارس نمی شود، به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفت که ایالات متحده در حال حاضر مایل نیست موجب شدت گیری بحران و درگیری شود.
 
دریادار جون واید فرمانده نیروهای تهاجمی این رزمناو به خبرنگاران گفت که نیروهای او، برای انجام هرگونه ماموریتی در زمان مناسب، آمادگی کامل دارند.
 
رسانه های وابسته به رژیم در ایران، امروز با انتشار این خبر جشن گرفتند و ادعا کردند که این امر نشان میدهد که ایالات متحده در برابر تهدیدهای ایران عقب نشینی کرده است. ولی مقامات رسمی حکومت، تا هنگام تدوین این گزارش واکنش رسمی نشان نداده اند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۰
scandal - برلین، آلمان

اینها برای جان سگ شان ارزش قائل میشوند تا چه برسد به جان یک انساندو سرباز! با موشکهای بالستیک نقطه زن، میتواند شماها را به پیش حوری بهشتی سوق دهند!
‌چهارشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۶:۰۵
۴۱
janahi - دبی، امارات متحده عربی

تا حالا هر مسئله ای بین ایران و آمریکا بوده بنفع رژیم ایران و به ضرر مردم ایران بوده و این نشان میدهد که باهم یک قول و قرارهایی دارند !
‌چهارشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۷
۴۱
janahi - دبی، امارات متحده عربی
تا حالا هر مسئله ای بین ایران و آمریکا بوده بنفع رژیم ایران و به ضرر مردم ایران بوده و این نشان میدهد که باهم یک قول و قرارهایی دارند !
‌چهارشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۷
۴۶
Mirzadeh - آلمان، آلمان

بی بته های بی وطن.فهمیدید؟اجازه از سپاه!!!!!
‌چهارشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۰
۶۰
دانای نادان - زووله، هلند

ببینید این حکومت با ما چه کرده، که حاضریم اجنبی به کشور حمله کنه و حتا کشور رو بگیره. چون خود این حکومت از هر اجنبی برای ملت ایران اجنبی تره
‌چهارشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۱
۶۰
دانای نادان - زووله، هلند
[::Mirzadeh - آلمان، آلمان::]. آقای بمیر زاده ، یه کوچولو فکر کن ببین چی‌ شده که مردم ایران انقدر بی‌ غیرت شدن که حاضرن زیر یوغ دشمن برن ولی‌ از زیر بردگی این نظام در بیان. تمام اون‌هایی‌ که رفتن شهید شدن تو جنگ با عراق دست پرورده رژیم به قول شما طاغوت بودن. چی‌ شده که اون ملت شدن یه سری مردم مریض، دشمن پرست، و حقیر ؟ یه خرده فکر کن. بعد فحش بده
‌چهارشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۷:۲۳
۶۵
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا
[::دانای نادان - زووله، هلند::]. بمیر زاده اگر قدرت تفکر داشت ساندیس را میزاشت زمین و شغل آبرومند پیدا میکرد.
‌چهارشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۰:۴۳
۵۶
hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
[::Mirzadeh - آلمان، آلمان::]. واقعا چقدر باید ادم بدبخت باشه که بخواد پروستات مالی سپاه رو بکنه!
‌چهارشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۲:۲۵
۸۶
میلاد2020 - داخائو، آلمان
[::Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا::]. لطفأ اسمتون رو سبک مغز بزارین. با این کامنتهایی که میزاری بیشتر بهت میاد....
‌چهارشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۳:۱۳
۵۶
hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
[::میلاد2020 - داخائو، آلمان::]. شما زیاد به اسم کار نداشته باش! از ترس سنت رو کردی ٧٩! اقا جان یکی دوسال بعد از انقلاب به دنیا امدی، ....محترم هم برای نشان دادن عرض نوکری تو رو واسطه کردن و اسم مبارک رو گذاشتن میلاد! خیلی ها رو مثل تو میشناسم که بدجور داغ مالش خورده تو شناسنامه اشون. میثم، حدیث، میلاد.
‌پنجشنبه ۱۶ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۳:۵۳
۶۶
zarduscht - فرانکفورت، آلمان
در دین مبین عدد سه مقدس است. برای همین.ناو اولی‌ و دومی‌ را زیر سیبیلی رد می‌‌کنند.اجازه نمی‌‌خواهند. ولی‌ سومی‌ باید حتما اجازه بگیرد. حالا چرا ۳ تا و چه حکایتی است؟ نمی‌‌دانم.از این برادر ارشادی میرزاده بپرسید. که از خوشی‌ .بعد از خواندن این خبر . ۱۲ تا ....اسلامی داشته. همشیه فکر می‌‌کردم. ۱۲ تا ناو بدون اجازه . چه باید کرد. بعضی‌‌ها با وجود اینکه حرف زیادی برای گفتن ندارند. حرف زیاد می‌‌زنند.
‌پنجشنبه ۱۶ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۶:۲۶
۶۵
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا
[::میلاد2020 - داخائو، آلمان::]. باشه، حتما عوض میکنم، امر دیگه ای نبود؟
‌پنجشنبه ۱۶ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۹
۴۶
Mirzadeh - آلمان، آلمان
زورتون همین بود؟ساندیس .پروستات.بمیرزاده!!!!؟ ای جماعت زبون.توانتون همینه؟چه خوب.کجاست شعارهای انقلابی اول اسد بعد سید علی؟بگذریم.برید بالا بیاید پائین.خوندید؟اجازه از سپاه.
‌پنجشنبه ۱۶ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۹
۶۵
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا
[::Mirzadeh - آلمان، آلمان::]. ما زوری نمیزنیم. چون اکثریت با ماست، اتفاقاً خیلی هم راحت مینویسیم.
جمعه ۱۷ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۰:۲۶
۴۶
Mirzadeh - آلمان، آلمان
اجازه از سپاه.
شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۰
۴۶
Mirzadeh - آلمان، آلمان
[::Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا::]. آره تو وشهرام همایون وکامران اتابکی وضیا آتابای بیشمارید.تو وهمپالکی هاتون.
شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • دختر علی لاریجانی در دو پرده؛ در آمریکا و در ایران بعد از کشته شدن پدرش
  • پیام نوروزی یاسمین پهلوی: نوروز را به نام جاویدنامان میهن گرامی می‌داریم
  • پژمان جمشیدی با لباس هلال احمر در کنار امدادگران + ویدیو
  • ویدیوی تغییر شیوه برخورد ایست بازرسی‌ها بعد از حمله پهپادهای اسرائیل: حتما باید زور بالا سرتون باشه!
  • (تصاویر) از خلاقیت یک مرد کچل تا زیارتت قبول مادر شوهر عزیزم
  • سال سقوط و فرار و پایان خامنه‌ای، معمای مجتبی؛ جست‌وجوها برای یافتن نشانه‌هایی از رهبر جدید
  • افراشته شدن پرچم شیر و خورشید در سفارت ایران در کپنهاگ؛ آیا دیپلمات‌ها در دانمارک پناهنده شده‌اند؟
  • گزارش‌ها از اصابت موشک به پالایشگاه حیفا / فرود اضطراری جنگنده اف-۳۵ آمریکا بعد از هدف قرار گرفتن
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • +340اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +250نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • +210سردار نائینی، سخنگوی سپاه و اسماعیل احمدی، معاون رییس سازمان بسیج، کشته شدند
  • +192اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +184نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +153شاهزاده رضا پهلوی: با برگزاری چهارشنبه‌سوری به یاد جان‌باختگان، به پیشواز آزادی می‌رویم
  • +151ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد
  • +145نتانیاهو از تلاش شاهزاده رضا پهلوی برای تشکیل دولت انتقالی حمایت کرد: نیرویی مثبت برای آینده ایران است
  • +145پیام نوروزی یاسمین پهلوی: نوروز را به نام جاویدنامان میهن گرامی می‌داریم
  • +143کشته شدن صدها‌‌ نفر از مسئولان میدانی نیروهای سرکوبگر بسیج + ویدیو