ناو آبراهام لینکلن در خارج از خلیج فارس لنگر انداخت

دویچه وله :ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن که به گفته مقامات آمریکایی برای مقابله با "تهدیدهای اخیر ایران" به خاورمیانه فرستاده شده بود همزمان با پیشنهاد وزیر خارجه آمریکا برای مذاکره بدون پیش شرط و تلاش‌ها برای تنش‌زدایی در بیرون از آب‌های خلیج فارس لنگر انداخته است.
 

به گزارش خبرگزاری آسوشیتد‌پرس، ناو آبراهام لینکلن روز دوشنبه ۱۳ خرداد (۳ ژوئن) میزبان خبرنگاران بوده است. آنها پس از دو ساعت پرواز از امارات متحده عربی، وارد این ناو شدند و چهار ساعت را در آنجا گذرانده‌اند.

 
یک روز پیشتر، نیروی هوایی آمریکا اعلام کرده بود که این ناو همراه با بمب‌افکن‌های بی-۵۲ رزمایش‌‌هایی از جمله "شبیه‌سازی عملیات‌های تهاجمی" را در دریای عرب انجام داده است .
 
 گزارش آسوشیتدپرس از بازدید خبرنگاران از ناو آبراهام لینکلن، یک روز پس از مانور مشترک با بی ۵۲صدای آمریکا :در روزی که خبرنگاران تعدادی از رسانه‌ها از ناو هواپیمابر یو اس اس آبراهام لینکلن بازدید کردند، خبرنگار آسوشیتدپرس گزارش داد که فرماندهان این ناو آمریکایی برای کاهش تنش با ایران بیرون از خلیج فارس لنگر انداخته‌اند.
 
این خبرگزاری دوشنبه ۱۳ خرداد در گزارشی نوشت: «همزمان با سی امین سالگرد مرگ آیت الله خمینی، بنیانگذار جمهوری اسلامی، ناو یو اس اس آبراهام لینکلن میزبان نمایندگان رسانه ها بود. خبرنگاران پس از دو ساعت پرواز از امارات متحده عربی به ناو رسیدند و چهارساعت روی این ناو بودند آن هم در حالی که سربازان با دوربین تمام مراحل بازدید آنها را ثبت می کردند.»
یک جنگنده اف ۱۸ در مقابل خبرنگاران روی عرشه ناو یو اس اس آبراهام لینکلن فرود می آیدیک روز پیش از این بازدید، ناو آبراهام لینکلن در یک تمرین نظامی با بمب افکن بی ۵۲ شرکت کرد که شامل شبیه سازی عملیات تهاجمی نیز بود.
 
در این روز جنگنده های اف ۱۸ در عملیات پروازی ناو آبراهام لینکلن و سه ناو دیگر را مشایعت کردند.
 
به نوشته آسوشیتدپرس، دریاسالار جان اف.جی وید، فرمانده گروه تهاجمی ناو آبراهام لینکلن در پاسخ به این پرسش که چرا ناو به خلیج فارس وارد نشده است، گفت که این نیروها می توانند ماموریت را در هر مکان و هر زمان انجام دهند. او از جزئیات ماموریت سخن نگفت اما تهدیدها از سوی ایران را معتبر دانست.
 
ناو هواپیمابر یو اس اس آبراهام لینکلن در هفته های گذشته با دستور کاخ سفید راهی خاورمیانه شد.
 
ایالات متحده با اعزام ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن و بمب افکن‌های بی۵۲ به خاورمیانه، آرایش نظامی‌اش در منطقه را در پاسخ به آنچه نشانه‌های نگران‌کننده از قصد و تدارک احتمالی ایران برای حمله به مواضع و نیروهای آمریکایی عنوان شده، تقویت کرده است.
 
علاوه بر این، وزارت دفاع آمریکا، پنتاگون، یک سامانه پدافند موشکی پاتریوت و یک ناوگان رزمی نیروی دریایی که پیشتر آب‌های خلیج فارس را ترک کرده بود، به منطقه بازگردانده است.
 
با این حال، مقام‌های آمریکا بارها اعلام کردند که قصد جنگ با ایران را ندارند، اما در صورتی که حمله‌ای از سوی رژیم ایران صورت بگیرد آمریکا پاسخ خواهد.
 
پرزیدنت ترامپ و وزیر خارجه آمریکا در روزهای گذشته اعلام کردند که دولت آمریکا آماده مذاکره بدون پیش شرط با مقام های جمهوری اسلامی است.​
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۶
mehdi sadigh - دوسلدروف، آلمان

اینم چراغ سبز ترامپ به خامنه ای، ما نمیخواهیم شما سقوط کنید فقط بفرمایید پای میز مذاکره
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۲:۵۶
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +190شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +136شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +127حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +121نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +120اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +104تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو