امارات برای اولین بار به ۶۸۰۰ سرمایه گذار در این کشور اجازه اقامت دائم اعطا می کند

یورونیوز :امارات عربی متحده روز چهارشنبه اعلام کرد، تحت قانون تازه «کارت طلایی» به ۶۸۰۰ نفر که در این کشور سرمایه‌گذاری کرده‌اند اجازه اقامت دائم اعطا می‌کند.
 

مقامات امارات اعلام کردند که این افراد در مجموع ۱۰۰ میلیارد درهم معادل ۲۷ میلیارد دلار در این کشور حاشیه خلیج فارس سرمایه‌گذاری کرده‌اند.

 
خارجی‌های مقیم امارات عمدتا روادید بلند مدت و قابل تمدیدی دارند که به شرایط کار و استخدام آنها در این کشور وابسته است اما دولت امارات سال گذشته اعلام کرده بود برنامه‌ای برای تسهیل اعطای روادید دارد.
 
رشد اقتصاد امارات پس از افت بهای نفت در سال ۲۰۱۴ کُند شد، بازار کار برای طبقه متوسط در این کشور دچار رکود گردید و سطح اشتغال هم کاهش یافت.
 
شیخ محمد بن‌رشید آل مکتوم، حاکم دوبی و نخست‌ وزیر این کشور اعلام کرد: «برنامه کارت طلایی را به این منظور راه‌اندازی کرده‌ایم که به پزشکان، مهندسان، دانشمندان و هنرمندان برجسته اقامت دائم اعطا کنیم.»
 
حاکم دوبی همچنین افزود‌: «کارت طلایی با اجازه اقامت دائم به استعدادهای استثنایی و هر کسی اعطا می‌شود که در موفقیت امارات عربی متحده به شکل سازنده مشارکت کند.»
 
دولت امارات در ماه مه سال گذشته اعلام کرده بود که به منظور ایجاد تقویت اقتصاد و رونق بخشیدن به بازار مسکن این کشور بنا دارد روادیدهای بلند مدتی را به سرمایه‌گذاران، دانشمندان و کارآفرینان برجسته اعطا کند.
 
سال گذشته همچنین دولت امارات اعلام کرد به کسانی که ۵ میلیون درهم در بخش املاک و مستغلات سرمایه‌گذاری کنند اقامت پنج ساله و به کسانی که ۱۰ میلیون درهم در این کشور سرمایه‌گذاری کرده باشند روادید ده‌ ساله قابل تمدید می‌دهد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۲
ابن ملجم - مونیخ، آلمان
واقعا انسان بزرگواری است حاکم اماراتر.شب روز به فکر اسایش و ارامش هموطنهاش است، البته اینو از اخوندهای سقت پرست ایراسن کپی کردند ،با این تفاوت که سقت پرستهای ایران به فکر اسایش لبنان عزه و یمن و عراق ،بورکینافاسو سومالی و جزیره وق وق صحاب هستند
‌چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۱
۳۶
tiger.man - ریکیاویک، ایسلند
[::ابن ملجم - مونیخ، آلمان::]. اخوی تو را عاقل تر از اینی میدانم که قلبا و عقلا و منطقا به قسمت دوم کامنت دوم کامنتت اعتقاد داشته باشی و تنها ناشی از احساسات و عواطف اینو نوشته باشی. آخر آخوند کدام آسایش را نصیب مردم عراق و لبنان و یمن و. کرده جز نکبت و جنگ و کشت و کشتار و تباهی؟ آخوند به هیچ چیز جز جیبش اعتقاد ندارد و برای پر کردن آن مادرش را به حراج می‌گذارد.
‌چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۸
۶۷
mehdi sadigh - دوسلدروف، آلمان
شیخ محمد بن‌رشید آل مکتوم فرد بزرگواریست که هیچ موقع به ایرانیان توهینی نکرده البته آخوندا و بسیجی ها جز ایرانیان نیستند و وطن فروشند
‌چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۹:۳۰
۳۶
Sahand145 - سیاتل، ایالات متحده امریکا
شیخ محمد شخص بسیار بزرگواریست مثل شیخ های تو ایران. دروغ زیاد گفته اوایل میگفت خونه بخرین اقامت میدم همه خریدن گفت اقامت نمیدم الان میگه پول بیار کارت طلایی میدم پول و که بردن خلاص میگه گول خوردین باز
‌چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۹:۵۴
۵۶
Anisa - ونکوور، کانادا
تکنیکِ ساخت و ساز در امارات دستِ منهدسینِ انگلیسی است . اما بودجه کلانِ ساخت و ساز توسط سرمایه گذاریِ اختلاسگران ایرانی تآمین میشه. ( منظورم پولهای چند صد میلیون درهم به بالاست نه ایرانی هایی هستند که یک خونه یا ویلا در دبی خریده اند . ) . یقین بدانید که از این 6800 نفر ؛ 6700 نفرشون ایرانی هستند . سپاهی ها و .. و افرادی مثل علی انصاری هستند .
‌چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۱:۵۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +490آغاز عملیات نظامی آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی؛ بیت رهبری در تهران هدف حمله قرار گرفت
  • +385شاهزاده رضا پهلوی: آماده باشید تا در زمان مناسب برای اقدام نهایی به خیابان‌ها باز گردید
  • +300پیام شاهزاده رضا پهلوی به نظامیان ایران: یا حسابتان را از رژیم جدا کنید یا با آن غرق شوید
  • +283علی خامنه‌ای، دیکتاتور ایران کشته شد ؛ رویترز: جسد خامنه‌ای پیدا شد
  • +254شاهزاده رضا پهلوی: به لطف رئیس‌جمهور ترامپ، ساعت آزادی ایران فرارسیده است
  • +251پس از ساعت‌ها انکار، رسانه‌های جمهوری اسلامی کشته‌شدن علی خامنه‌ای را اعلام کردند
  • +245در پی انتشار خبر کشته شدن علی خامنه‌ای، جشن و پایکوبی سراسر ایران را فرا گرفت + ویدیو
  • +227محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور پیشین ایران در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شد
  • +208خبرگزاری فارس می‌گوید خبر کشته‌ شدن دختر خامنه‌ای به همراه داماد و نوه خامنه‌ای صحت دارد
  • +201واکنش شاهزاده رضا پهلوی به تشکیل «ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران»