برخی کشورهای عربی با تغییر الگوی استقرار نیروهای آمریکایی در خلیج فارس موافقت کردند

دویچه وله :در پی افزایش نگرانی از حمله‌ احتمالی ایران به کشورهای هم‌پیمان آمریکا درخلیج فارس، عربستان سعودی و برخی دیگر از کشورهای عربی موافقت کردند واشنگتن الگوی استقرار نیروهایش در خلیج فارس را ساماندهی کند.
 

بر اساس گزارشی جدید، عربستان سعودی و برخی دیگراز کشورهای خلیج فارس برای "جلوگیری از حملات احتمالی ایران" با درخواست کاخ سفید مبنی بر تغییر الگوی استقرار نیروهای آمریکایی موافقت کرده‌اند.

 
ایالات متحده آمریکا بر آن است به آب‌های خلیج فارس و برخی از کشورهای این حوزه نیرو اعزام کند و حضور نظامی خود را در این شاهراه تحکیم کند. 
 
این خبر که به گزارش روزنامه عربی "شرق الاوسط" منتشرشده است هم‌چنین می‌گوید عربستان سعودی وبرخی دیگراز کشورهای حاشیه خلیج فارس برای "جلوگیری از حملات احتمالی ایران" به این کشورها و به منافع آمریکا در خلیج فارس با این درخواست واشنگتن موافقت کرده‌اند.
 
 این روزنامه درگزارش روز شنبه ۲۸ اردیبهشت (۱۸ مه) به نقل از یک دیپلمات عرب، که خواست ناشناس بماند، بدون اینکه به نام این کشورها اشاره کند می‌نویسد توافقنامه‌های دوجانبه بین آمریکا و این کشورها، مبنای تغییر الگوی استقرار نیروهای آمریکایی درمنطقه بوده است.
 
 افزایش تنش‌های سیاسی میان تهران و واشنگتن در روزهای اخیر باعث نگرانی درمورد احتمال آمادگی جمهوری اسلامی برای دست زدن به عملیاتی علیه ناوها و پایگاه‌های نظامی آمریکا در خلیج فارس شده است.
 
رشد خطر حمله به خطوط کشتیرانی و هوایی آمریکا درخلیج فارس و دریای عمان، تصمیم آمریکا  افزایش حضور و آمادگی نظامی خود  دراین  منطقه را در پی داشته است.
 
در گزارش شرق الاوسط هم‌چنین آمده است که قصد کاخ سفید از تغییر الگوی استقرار نیروهای خود جنگ با ایران نیست ، بلکه اقدامی مشترک برای جلوگیری از حمله ایران به کشورهای حوزه خلیج فارس یا منافع آمریکا در منطقه است.
 
ایالات متحده آمریکا اخیرا علاوه بر ناو هواپیمابر آبراهام لینکن، بمب‌افکن‌های استراتژیک بی-۵۲ را در کشورهای حاشیه خلیج فارس مستقر کرده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۵
پارس 1404 - ایران، ایران

پس چه شد جنگ نه انریکا به.... خندیده و فرزند .... اسرائیل نیز زایمان کرده
شنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۲۱:۲۴
۴۹
شمرالله - مونیخ، آلمان
حالا باز بگید امریکا و ملا جماعت از یک فاضلاب تغذیه نمیکنند. تمام سرو صدا و تبلیغات برای این بود،مثل قر پایگاه دایم در اختیارش بگذارند!
شنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۲۲:۲۴
۴۵
amirgheryou - تهران، ایران
[::پارس 1404 - ایران، ایران::]. به زودی هم ما به ....تو و کلیه مزدوران و مفت خوران و سر به آخوران جمهوری اسلامی میخندیم. آمریکا هم ترتیب شماها رو نده اگه 1روز هم از عمرم بمونه یه .... مفت خورهای بی شرم ....
شنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۲۲:۴۳
۳۵
پارس 1404 - ایران، ایران
[::amirgheryou - تهران، ایران::]. شما مفت خوری و وطن فروش به قول دیپلمات های اشکانی که به کراسوس گفتند اگر کف دست ما مو دیدی خاک ایران را می بینی. انریکا هم هیچ وقت دیگه خاک ایران رو نمی بینه.
یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۰۶:۲۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +192شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +139شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +130حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +122نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +121اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +104تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو