روش روزه نگرفتن حلال به روایت امام جمعه اهواز

ایران وایر :عبدالنبی موسوی‌فرد، امام جمعه اهواز گفته که «گرمی هوا، ورزش و امتحانات سبب نشود تا در برابر انجام روزه کوتاهی کنیم؛ زیرا در این باره راهکار شرعی وجود دارد و پدر و مادر باید بستر را به گونه‌ای فراهم کنند که فرزندان آلوده به گناه نشوند.»
 

موسوی‌فرد در خطبه‌های این هفته نماز جمعه اهواز افزوده «راهکار آن است که خانواده قبل از اذان ظهر و بعد از اذان صبح دست فرزند را گرفته و چهار فرسخ از شهر خارج کند در همان‌جا غذا را خورده و برگردانند و پس از ماه مبارک رمضان قضا بجا آورد.»

 
منظور وی فَرسَخ شرعی است یک واحد قدیمی سنجش فاصله است که مقدار آن بر حسب کیلومتر به طور تقریبی بین پنج تا پنج و نیم کیلومتر است.
 
براساس فتوای برخی ازمراجع تقلید فردی که ۲۲ کیلومتر از محل زندگی خود خارج شود٬ روزه بر وی واجب نیست و می‌تواند آب و غذا بخورد.
 
خوردن و نوشیدن در ملاءعام در ماه رمضان در ایران ممنوع است و مستوجب مجازات است. در ایران همه ساله با آغاز ماه رمضان٬ محدودیت‌های بسیاری برای رستوران‌ها و مراکز عرضه غذا اعمال می‌شود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۷
mehdi sadigh - دوسلدروف، آلمان

آلوده به گناه؟ هر روز میلیاردها اختلاس میشود زلزله زدگان هنوز کاشانه ای برای بقای زدگی ندارند سیلزدگان بی خانمان شدند میلیون ها جوان باسواد دانشگاهی بیکار هستند فقر و فحشا بیداد میکند آنوقت تو بیشرف روزه نگرفتن را گناه میدانی ای آخ تف تو ذاتتان
شنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۰۸:۳۲
۵۵
آزاذه - تهران، ایران
فکر کرده مردم بیکارند هر روز مسافرت برن.
شنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۲
۴۶
Persiangulfforever - ویکفیلد، انگلستان
ماه رمضان همیشه براىمصرف بنزین ماشین من زیان آوره. چون هر صبح ٢٥ کیلومتر توى اتوبان گاز میدم و برمیگردم خونه. اما عوضش یه صبحونه خوبى میخورم و میرم سر کار و دیگه روزه گرفتن برام واجب نیست. هر روز هم کمى پول کنار میذارم که بعد از مردنم به یه بدبختى بدن که به جاى من روزه بگیره و نماز بگذاره.
شنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۹
۸۳
گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا

شعور این ها فقط در حد وحوش 1400 سال قبل عربستان هست که شمشیر بر خرخره ی ایرانیان گذاشته و قوانین متحجر خودشان را به اسم فرمان خدا به خورد این ملت دادند
شنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۴
۱۰۹
Nakamichi - لندن، انگلستان

روزه برای بدن انسان بسیار مضر هست..باید انجام اینجور رسم و رسومات بدوی و عقب مانده و مازوخیستی در تمام دنیا ممنوع بشه.روزه دار جز شکنجه احمقانه خودش مزاحم دیگران هم هست،بدلیل گرسنگی و تشنگی دچار ضعف و بی حوصلگی و عدم تمرکز میشن و بوی تعفن نفسشون هم برای دیگران عذاب آوره. این رسم مسخره از اسراییل و دین یهود به اعراب و اسلام رسید. اگر کسی اصرار به انجام اینکار داره در خونه خودش بشینه اینکارو کنه.
شنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۷
۴۶
اسپیسر - لندن، انگلستان
برنامه های خانواده و سلامت صداسیمای ایران تو 11 ماه سال اینه که دکترها میان میگن باید هر روز 8 لیوان آب بخورید تا بدنتون سالم بمونه و دچار بیماری نشید، اما تو ماه رمضون همون دکترا میان میگن آب نخوردن و تشنگی کشیدن خیلی برای بدن مفیده.
شنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۱
۵۲
Attila14 - استکهلم، سوئد
معشوقم گفت چند روزه خیلی اتیشت تنده وهمش میای سراغم و خیلی هم خوش خوراک شدی٫ گفتم الان ماه رمضانه و دوست دارم فقط گناه کنم
شنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۴
۶۵
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا
بالاخره یک امام جمعه که مستوجب اعدام نباشه پیدا کردم. اینیکی را باید در قفس شیر گرسنه انداخت که شیر افطار کنه!
شنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۵
۶۰
gholi.irani11 - ایران، ایران
حاجی این گناه که شده افساری بگردن کردم مردم چی هست اصلن بتو چه ربطی داره کی گناه میکنه کی نمیکنه از کجا معلوم خودت در طول عمرت هزاران گناه نکرده باشی .این ماه که اسمشو گذاشتی مبارک شلاق خوردن زندان رفتن گرسنگی و تشنگی کشیدن کجاش مبارکه .الانه هم بوجود منحوس شما قخطی آمده و گرانی.
شنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۷:۴۵
۵۶
hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
سال ٢٠١٩ باید واحد سنجش مسافت باشه یه چی "تقریبی" بین پنج تا پنج و نیم کیلومتر! واقعا دین حمال پرور همینه
یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۰۴:۴۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +420کنفرانس امنیتی مونیخ پس از لغو دعوت از نماینده جمهوری اسلامی شاهزاده رضا پهلوی را دعوت کرد
  • +279شاهزاده رضا پهلوی: تنها توافق قابل قبول، تسلیم جمهوری اسلامی در برابر ملت ایران است
  • +220به چه دلیل شاهزاده رضا پهلوی روز ۱۴ فوریه را برای تجمع جهانی علیه جمهوری اسلامی انتخاب کرد؟
  • +173شاهزاده رضا پهلوی: انقلاب ملی ایرانیان حماسه همبستگی و فریاد اتحاد زیر یک پرچم است
  • +165بیانیه اعلام موجودیت «گروه‌های مردمی شیر و خورشید سرخ ایران»
  • +144شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +135نامه سرگشاده ترامپ به خانواده نوجوان کشته‌شده در ایران؛ «نه فراموش می‌کنم، نه می‌بخشیم»
  • +133پاسخ محترمانه سینا ولی‌الله به سخنان گلشیفته فراهانی در مصاحبه با شبکه فرانسوی
  • +128مهران احمدی: ما ترسو نیستیم، عزاداریم
  • +118شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم