طرح جدید مهاجرتی ترامپ؛ حذف لاتاری و سخت‌تر شدن اعطای گرین‌کارت

یورونیوز :دونالد ترامپ، رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا روز پنج شنبه طرح جدید مهاجرتی‌ خود را اعلام خواهد کرد که از هم اکنون انتقاد دموکرات‌ها و فعالان حقوق مهاجران را در پی داشته است.
 

به نوشته رسانه های آمریکا این طرح در پی سخت‌تر کردن شرایط مهاجرت به آمریکا و تغییر معیارهای دریافت گرین کارت است.

 
در این طرح، تقویت امنیت مرزی و بازبینی سیستم اعطای گرین کارت مورد توجه قرار گرفته است. طرحی که بر اساس آن افراد دارای مهارت‌‌های بالا، مدارک تحصیلی عالی و کسانی که پیشنهاد شغل دارند در اولویت قرار می گیرند و این سیستم جایگزین معیاری می شود که بر طبق آن کسانی که خویشاوندی در آمریکا داشتند می توانستند ویزای ورود به آمریکا را دریافت کنند.
 
این طرح همچنین در پی پایه‌گذاری سیستم اعطای ویزای امتیاز محور است، سیستمی شبیه آنچه در حال حاضر در کانادا و برخی دیگر از کشورها مورد استفاده قرار می گیرد.
 
بر اساس اطلاعاتی که از این طرح به مطبوعات درز کرده، تعداد گرین‌کارت‌ها به مقدار کنونی باقی خواهد ماند و گرین‌کارتهای بیشتری به دانشجویان نخبه‌ داده می شود تا آنها بتوانند بعد از اتمام تحصیلاتشان در آمریکا بمانند. پارامترهایی همچون سن، مسلط بودن به زبان انگلیسی و داشتن پیشنهاد کار از جمله معیارهایی است که برای گرفتن گرین‌کارت، بیشتر مورد توجه قرار خواهد گرفت.
 
نکته مهم این طرح مهاجرتی، حذف دریافت گرین‌کارت آمریکا از طریق شرکت در قرعه‌کشی لاتاری است.
حرکت دولت آمریکا به سمت یک سیستم مهاجرتی‌ که بیش از گذشته بر «شایسته‌سالاری» و اولویت دادن به کارگران با مهارت بالا استوار است، تغییر چشمگیر از رویکرد مبتنی بر خانواده حکایت دارد.
 
بر اساس آمارهای مهاجرتی آمریکا، تاکنون حدود ۶۶ درصد گرین‌کارت ها به کسانی داده می شد که دارای روابط خانوادگی در آمریکا هستند و تنها ۱۲ درصد بر اساس مهارت افراد اعطا می شد. طرح جدید به دنبال کاش اعطای گرین کارت به افراد بر اساس روابط خانوادگی است.
 
در بخشی دیگری از این طرح نیز که به تقویت امنیت مرزی آمریکا مرتبط است، ساختن دیوارهای مرزی در نقاط حساس مورد توجه قرار گرفته است. این طرح همچنین اصلاح سیستم پناهجویی در آمریکا را مد‌نظر دارد با این هدف که تعداد کمتری تقاضای پناهندگی کنند و کسانی که شرایط پناهندگی ندارند نیز در مدت زمان کمتری به کشورهایشان بازگردانده شوند.
 
این طرح باید از سوی حزب جمهوریخواه پذیرفته شود. احتمال می رود که این طرح در کنگره با مخالفت‌های جدیی‌ مواجه شود و به نظر نمی رسد که با توجه به نزدیک شدن به انتخابات سال ۲۰۲۰ میلادی توافقی میان دموکرات‌ها و جمهوریخواهان در این موضوع بدست آید. اصلاح سیاست‌های مهاجرتی اکنون سه دهه است که در آمریکا باعث تنش های شدید میان دموکرات‌ها و جمهوریخواهان شده است.
 
طرح جدید مهاجرتی ترامپ هیچ گونه پیشنهادی برای میلیون‌ها مهاجری که اکنون بطور غیرقانونی در ایالات متحده زندگی می کنند ارائه نکرده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۶
پارس 1404 - ایران، ایران
آفرین ترامپ تا میتونی این مفت خورها را اخراج کن.
جمعه ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۰۷:۱۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • یگان سی‌ویکم تفنگداران دریایی آمریکا راهی خلیج فارس شد
  • حذف خطیب؛ فروپاشی نظام امنیتی و حذف نقطه اتصال دستگاه‌های اطلاعاتی جمهوری اسلامی
  • احتمال حمله زمینی آمریکا به جزیره خارک؛ ترامپ اعزام هزاران نیروی جدید به منطقه را بررسی می‌کند
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +295اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +205ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +189شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +181اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +166نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد