عربستان حمله به لوله‌های نفت را به ایران نسبت داد

خالد بن سلمان، فرزند پادشاه و معاون وزیر دفاع عربستان سعودی دویچه وله :معاون وزیر دفاع عربستان سعودی جمهوری اسلامی را آمر حمله به تاسیسات نفتی این کشور خواند. خالد بن سلمان حوثی‌ها را "ابزاری در خدمت اجرای سیاست توسعه‌طلبانه رژیم ایران" نامید.
 

روز پنجشنبه ۲۶ اردیبهشت (۱۶ مه) خالد بن سلمان، فرزند پادشاه و معاون وزیر دفاع عربستان سعودی در پیامی توئیتری ایران را بانی حمله هوایی به دو ایستگاه پمپاژ نفت در نزدیکی ریاض خواند.

 
شاهزاده سعودی نوشته است، عملیات حوثی‌ها که دستورشان در تهران صادر می‌شوند جلوی "تلاش‌های سیاسی‌ای را که در جریان است" گرفته‌اند.
 
خالد بن سلمان در صحفه توئیتر خود همچنین تاکید کرد که حمله به دو ایستگاه نفتی نشان می‌دهد که  حوثی‌ها «ابزاری در خدمت اجرای سیاست توسعه‌طلبانه رژیم ایران» هستند.
 
عادل الجبیر، وزیر مشاور در امور خارجی عربستان نیز در پیامی توئیتری نوشت، حوثی‌ها «بخشی جدایی‌ناپذیر از سپاه پاسداران هستند و از دستورات آن پیروی می‌کنند».
 
روز سه‌شنبه اعلام شد که هفت پهپاد متعلق به حوثی‌ها لوله‌های انتقال نفت در عربستان سعودی را منفجر کرده‌اند.
 
به گفته شرکت آرامکوی عربستان، در جریان این حمله‌ها دو ایستگاه نفتی به آتش کشیده شده اما به کسی آسیب نرسیده است.
 
علاوه بر این، انتقال نفت و گاز هم مختل نشده است.
 
خبرگزاری آسوشیتدپرس نوشت که شورشیان حوثی با این اقدام به حمله‌های هوایی عربستان سعودی به یمن واکنش نشان داده‌اند.
 
جمهوری اسلامی تا کنون (بعدازظهر پنجشنبه) به اتهام‌های مقامات عربستان واکنشی نشان نداده است.
 
دو روز پیش از حمله هوایی حوثی‌ها به تاسیسات نفتی عربستان چهار کشتی تجاری در نزدیکی بندر فجیره در خلیچ فارس هدف "عملیات خرابکارانه" قرار گرفتند.
"پاسخ به ادامه تجاوز"
شبکه تلویزیونی المسیره که به حوثی‌های یمن نزدیک است در حساب کاربری خود در توییتر به نقل از یک مقام رسمی نوشت که عملیات روز پنچشنبه در "پاسخ به ادامه تجاوز و محاصره مردم" یمن صورت گرفته و آنها آماده‌اند تا "حمله‌های منحصربه‌فرد و سخت‌تر" دیگری انجام دهند.
 
در مقابل، جنگنده‌های ائتلاف منطقه‌ای به رهبری عربستان سعودی روز پنجشنبه به نقاط گوناگونی در صنعا، پایتخت یمن حمله کردند. خبرگزاری آلمان به نقل از یک سخنگوی ائتلاف نوشت، این حمله آغاز یک سری حملات هوایی به مواضع حوثی‌هاست.
 
به گفته سخنگوی حوثی‌ها در این حمله‌ها دستکم شش نفر کشته شدند. وزارت بهداشت یمن گزارش داد که بیش از ۵۰ نفر نیز زخمی شده‌اند.
 
ائتلاف منطقه‌ای از سال ۲۰۱۴ تاکنون مواضع حوثی‌ها را بمباران می‌کند و علاوه بر شورشیان، شمار زیادی غیرنظامی را نیز کشته است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۵
stockholm - استکهلم، سوئد

اینکه کاملا معلومه که رژیم دنبال بحران سازی و جنگ و تحریک برای درگیری هست تا به این ترتیب به حیات کثیفش ادامه بده
‌پنجشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۸:۴۵
۴۷
Zaall - اصفهان، ایران

شک داشتم، شکم برطرف شد😂
‌پنجشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۶
۴۰
scandal - برلین، آلمان
چقدر شماها خوشگل و خوش تیپدهستید! از حسادت بغضم گرفت!
‌پنجشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۹:۳۴
۴۷
Zaall - اصفهان، ایران
[::stockholm - استکهلم، سوئد::]. . تا دیروز واسه ترامپ دستمال می مالیدید که به ایران حمله بکند، الان که ایران عامریگا را نشاند سر جاش، می گویید ایران برای بقایش نیاز به جنگ داره!!! تاریخ شما را به چشم تفاله نگاه خواهد کرد، لعنت بر اهریمن
‌پنجشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۲۰:۴۲
۵۸
شنبلیله خانم - اسلو ، نروژ
خوب معلومه که کار سپاه هست کلا هر کجا خرابکاری و حملات تروریستی باشد باید به سپاه و حکومت اسلامی شک کرد
‌پنجشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۲۲:۱۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +494آغاز عملیات نظامی آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی؛ بیت رهبری در تهران هدف حمله قرار گرفت
  • +394شاهزاده رضا پهلوی: آماده باشید تا در زمان مناسب برای اقدام نهایی به خیابان‌ها باز گردید
  • +303پیام شاهزاده رضا پهلوی به نظامیان ایران: یا حسابتان را از رژیم جدا کنید یا با آن غرق شوید
  • +285علی خامنه‌ای، دیکتاتور ایران کشته شد ؛ رویترز: جسد خامنه‌ای پیدا شد
  • +260شاهزاده رضا پهلوی: به لطف رئیس‌جمهور ترامپ، ساعت آزادی ایران فرارسیده است
  • +251پس از ساعت‌ها انکار، رسانه‌های جمهوری اسلامی کشته‌شدن علی خامنه‌ای را اعلام کردند
  • +246در پی انتشار خبر کشته شدن علی خامنه‌ای، جشن و پایکوبی سراسر ایران را فرا گرفت + ویدیو
  • +230محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور پیشین ایران در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شد
  • +208خبرگزاری فارس می‌گوید خبر کشته‌ شدن دختر خامنه‌ای به همراه داماد و نوه خامنه‌ای صحت دارد
  • +205واکنش شاهزاده رضا پهلوی به تشکیل «ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران»