قیمت دلار, یورو , پوند ,سکه و طلا در بازار امروز چهار شنبه ۱۸ اردیبهشت

صرافی ملی قیمت دلار را برای امروز چهارشنبه ۱۸ اردیبهشت با ۴۰ تومان افزایش نسبت به نرخ‌های پایانی سه‌شنبه، ۱۴ هزار و ۹۹۰ تومان اعلام کرد. این صرافی‌ها دلار را از مردم با قیمت ۱۴ هزار و ۷۹۰ تومان خریداری می‌کنند.
 
قیمت فروش یورو، اما در صرافی‌های بانک‌ها ۴۰ تومان افزایش یافت و ۱۶ هزار ۸۹۰ تومان اعلام شده است؛ قیمت خرید یورو نیز در این صرافی‌ها ۱۶ هزار ۶۹۰ تومان است.
 
اما قیمت ارز مبادله‌ای؛ براساس اعلام بانک مرکزی نرخ هر دلار آمریکا برای امروز (چهارشنبه ۱۸ اردیبهشت ماه) بدون تغییر نسبت به روز گذشته ۴۲ هزار ریال قیمت خورد. همچنین هر پوند انگلیس با افزایش قیمت نسبت به روز گذشته امروز ۵۴ هزار و ۹۲۴ ریال و هر یورو نیز ۴۷ هزار و ۵۰ ریال ارزش‌گذاری شد.
قیمت ارز در بازار آزاد
همان طور که احتمالاً می‌دانید بازار ارز با قیمت‌های متفاوت و گیج‌کننده‌ای روبرو است؛ از نرخ صرافی ملی گرفته تا ارز مبادله‌ای، اما برای من و شما هیچ چیز به اندازه قیمت ارز در صرافی‌های بازار آزاد اهمیت ندارد. اطلاع از اینکه صرافی‌های مختلف قیمت را روی چه عددی تعیین می‌کنند کار سختی است. به هرحال نرخ هر شهر و محله با هم متفاوت است و بسته به تعداد ارز مورد نیاز مشتری می‌تواند تغییر کند.
 
برای همین در این گزارش متوسط قیمت خرید ارز در صرافی‌ها را در نظر گرفته‌ایم در حالتی که مشتری یک آدم معمولی است و قصد دارد اسکناس‌هایی به ارزش زیر هزار دلار (احتمالا به قصد مسافرت) تهیه کند.
 
براساس اعلام اتحادیه طلا و جواهر امروز قیمت انواع سکه و طلا نسبت به سه‌شنبه کاهش یافته است؛ برهمین اساس در بازار تهران سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در قیمت ۵ میلیون و ۱۱۵ هزار تومان و سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم با قیمت ۵ میلیون تومان معامله می‌شود.
 قیمت طلا و قیمت سکه در بازار امروز چهارشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۸هر گرم طلای ۱۸ عیار هم ۴۶۷ هزار و ۴۰۰ تومان ارزش‌گذاری شده است، ضمن آنکه در بازار‌های جهانی نیز هر اونس طلا ۱۲۸۷ دلار قیمت خورد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۶
hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
یه أشکول شمع دزدی اینجا میگفت شاهد تنزل پلکانی قیمت دلار خواهیم بود! خدا بیامرز بالأنس زده بود از اونور منحنی رو نگاه میکرد.دیگه باید پیداش بشه، عین ....ماهانه ماهی یه بار میاد یه سر میزنه
‌چهارشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۲۳:۳۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +421کنفرانس امنیتی مونیخ پس از لغو دعوت از نماینده جمهوری اسلامی شاهزاده رضا پهلوی را دعوت کرد
  • +287شاهزاده رضا پهلوی: تنها توافق قابل قبول، تسلیم جمهوری اسلامی در برابر ملت ایران است
  • +220به چه دلیل شاهزاده رضا پهلوی روز ۱۴ فوریه را برای تجمع جهانی علیه جمهوری اسلامی انتخاب کرد؟
  • +174شاهزاده رضا پهلوی: انقلاب ملی ایرانیان حماسه همبستگی و فریاد اتحاد زیر یک پرچم است
  • +168شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +165بیانیه اعلام موجودیت «گروه‌های مردمی شیر و خورشید سرخ ایران»
  • +136پاسخ محترمانه سینا ولی‌الله به سخنان گلشیفته فراهانی در مصاحبه با شبکه فرانسوی
  • +135نامه سرگشاده ترامپ به خانواده نوجوان کشته‌شده در ایران؛ «نه فراموش می‌کنم، نه می‌بخشیم»
  • +130مهران احمدی: ما ترسو نیستیم، عزاداریم
  • +125شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم