دانشمندان اسراییلی می گویند به داروی درمان بیماری آلزایمر و پارکینسون دست یافته اند

در بیماری ام اس ماهیچه های عضلانی فرد به تدریج تحلیل می رود و او از حرکت و انجام وظایف روزانه باز می ماند و یکی از بدترین نوع بیماری های انسانی می باشد. رادیو اسرائیل : کشفیات چند دانشمند اسرائیلی در زمینه ساخت دارویی که بتواند بیماری‌هایی مانند آلزایمر یا فراموشی و همچنین پارکینسون که علامت لرزش دست و پا می باشد و حتی بیماری صرع امیدهای تازه ای را به وجود آورده است.
 

یک گروه از پژوهشگران دانشگاه تل آویو در مرکز اسرائیل به دنبال تحقیقات چند ساله به این نتیجه رسیده اند که دارویی که برای بیماران ام اس تجویز می‌شود می‌تواند در درمان یا جلوگیری از پدیده های پارکینسون- آلزایمر و حتی صرع بسیار موثر باشد.

 
در بیماری ام اس ماهیچه های عضلانی فرد به تدریج تحلیل می رود و او از حرکت و انجام وظایف روزانه باز می ماند و یکی از بدترین نوع بیماری های انسانی می باشد.
 
این دانشمندان می گویند که استفاده از داروی نامبرده می تواند در مورد ۳۰ درصد از افرادی که به بیماری هایی چون پارکینسون آلزایمر و صرع مبتلا هستند موثر واقع شود.
 
این دانشمندان به حل مسئله ای پرداختند که در صد سال اخیر دانشمندان و متخصصین امور پزشکی را به خود مشغول داشته بود و آن اینکه مغز چگونه می تواند حرکات بدن انسان را تنظیم کند و آن را متوازن نگاه دارد.
 
دانشمندان امیدوارند که با کشف این واقعیت بتوانند در آینده دارویی جداگانه‌ای را برای هر یک از این بیماریها بیابند و در مورد بیماران آن را به کار برند.
 
ریاست هیات پزشکی پژوهشگران اسرائیلی در دانشگاه تل آویو را خانم رینا سالوتسکی به عهده داشت که در گفتگو با روزنامه نگاران ابراز امیدواری بسیاری کرد که در آینده نه چندان دور بتوان دارویی یافت که این نوع بیماری ها را به طور کامل درمان کند.
 
اعضای هیئت پژوهشگران شامل استادانی از بخش پزشکی دانشگاه تل‌آویو و همچنین از بخشی است که درباره شیوه کار مغز انسان تحقیقات ارزشمندی ارائه داده است.
 
دو هفته پیش بود که اعلام شد که پژوهشگران دانشگاه تل‌آویو توانستند با چاپگر سه بعدی قلبی را تولید کنند که در آینده با تکمیل آن می‌توان آن را در بدن انسان پیوند داد.
 
این قلب از یاخته های چربی در بدن یک بیمار گرفته شده و تکثیر شده بود و در حال حاضر اغلب بسیار کوچکی است که فقط برای پیوند زدن در بدن یک خرگوش مناسب می باشد.
 
اما دانشمندان امیدوار هستند که با به کار بردن این شیوه بتواند در آینده قلب واقعی انسان را تولید کرد که به طور کامل و به خوبی کار کند.
 
آنها حتی امیدوار هستند که با این شیوه در آینده ای نه چندان دور به توان همه اعضای بدن یک انسان را که  نیاز به تعویض داشته باشد تولید کنند.
 
آنها می گویند روزی خواهد آمد که هر بیمارستان به یک چاپگر سه بعدی ویژه مجهز باشد و بتواند عضو های مورد نیاز بدن بیمار را خود تولید کند.
 
دانشمندان اسرائیلی توانستند که با بیرون آوردن شماری از یاخته های چربی از بدن بیمار آن یاخته‌ها را تغییر شکل داده و به یاخته های مادر و یاخته هایی که می توانند عضو بسازند مبدل سازند.
 
دانشمندان اسرائیلی امیدوار هستند که با تکمیل شیوه تولید قلب بتواند تا یکسال آینده قلبی را در بدن خرگوش پیوند داد و کمتر از ۱۰ سال دیگر بتوان به پیوند قلب در بدن انسان دست یافت.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۹
scandal - برلین، آلمان
همانطوریکه در پست قبلی گفتم: فقط چشم امید به کشورهایی بست که ضد در صدی دارای سیستم سرمایه داری نیستند، پس خسته نباشید
‌پنجشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۰۶:۵۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.