نگاهی به ماجرای قتل طلبه همدانی : قاتل و مقتول هر دو مشکوک

ایران بریفینگ : رهبر جمهوری اسلامی در دیدار فرماندهان و مدیران نیروی انتظامی، گفتند: نیروی انتظامی باید به‌صورت جدی با قاچاق مبارزه و با عوامل ناامن کننده فضای مجازی مقابله کند.
 

آیت‌الله خامنه‌ای امروز (یکشنبه) در دیدار فرماندهان و مدیران نیروی انتظامی، با تأکید بر لزوم استمرار حرکت این نیرو به سمت نیروی انتظامیِ مطلوب جمهوری اسلامی، نقش آن را در تحقق شعار سال یعنی «رونق تولید» و همچنین تأمین امنیت فضای مجازی مهم دانست و خاطرنشان کردند: نیروی انتظامی باید به‌صورت جدی با قاچاق مبارزه و با عوامل ناامن کننده فضای مجازی مقابله کند.

 
وی تأمین امنیت را لازمه تحرک و رونق اقتصادی خواند و گفت: یکی از موانع تحقق رونق تولید، «قاچاق» است که امروز به‌صورت دوطرفه درآمده است و علاوه بر واردات قاچاق، برخی اجناس موردنیاز مردم و بخش کشاورزی نیز از کشور خارج می‌شود.
 
خامنه‌ای، «جلوگیری از خریدوفروش سلاح» را یکی دیگر از وظایف مهم نیروی انتظامی برشمرد و با تأکید بر جلوگیری از خریدوفروش سلاح در فضای مجازی، گفتند: قاتل دیروز روحانیِ همدانی در صفحه اینستاگرام با ۴ نوع اسلحه تصاویری از خود منتشر کرده است که مقابله با این‌گونه موارد وظیفه نیروی انتظامی است.
 
اظهارات فرصت طلبانه خامنه‌ای و تشویق نیروی انتظامی به سرکوب بیشتر فضای مجازی در حالی است که فردی که گفته می‌شود روز گذشته یک طلبه همدانی را ترور نموده و بلافاصله در درگیری با نیروی انتظامی هم کشته شد در صفحه اینستاگرام خود سه عکس از سلاح‌هایی که در دست داشته به انتشار گذاشته بود که هیچ‌کدام از ۳ اسلحه مذکور نمی‌تواند مصداق سلاح‌های قاچاق باشد چراکه هر ۳ سلاح مذکور تولید داخل و محصول وزارت دفاع ایران بوده است و این سؤال را پررنگ می‌کند که فرد مذکور از کدام کانال این سلاح‌ها را دریافت کرده است؟
 
این سؤال وقتی مهم‌تر می‌شود که وی سال گذشته مدعی اعزام به سوریه شدن و مدافع حرم بودن شده است مضاف بر اینکه طلبه مقتول «مصطفی قاسمی» ۴۶ ساله که معلوم نیست چرا رسانه‌های رسمی جمهوری اسلامی از وی به نام «م. قاسمی »نام می‌برند طلبه مدرسه حوزه علمیه آیت‌الله ملاعلی معصومی همدانی بوده است که این مدرسه علمیه اختلافات عقیدتی بسیاری با ایده ولایت‌فقیه و بسیاری از مراجع تقلید حکومتی همچون مصباح یزدی و نوری همدانی و … دارد این مدرسه علمیه مشهور است که پیش از انقلاب مبتکر برگزار نماز جماعت در محل‌های عمومی بوده که اتفاقاً بسیاری از مدیران و مسئولان حکومت پهلوی نیز در آن حضورداشته‌اند.
 
نظرات این حوزه علمیه به آیت‌الله صادقی شیرازی که مغضوب جمهوری اسلامی است بسیار نزدیک است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۵
zarduscht - فرانکفورت، آلمان
ذال جان. حالا مگر ایران سوریه نیست. حشری الشبی که دارد. زنان ایرانی‌ را با ۵ دلار در مشد با کمک ..... بلنده صیغه می‌‌کند. پوتین که خزر را برد. چینی‌‌ها که دارند خلیج فارس را جارو می‌‌کنند. خوب ترامپ هم سر اینها. یا اینکه فکر می‌‌کنی‌ .هر که موی بلوند دارد دشمن است؟ ولی‌ با ریش پشم .شپش پسر خاله؟ از کی‌ تا حالا کسی‌ که نام خود را کلب علی‌ می‌‌گذارد. احساسات ملت ایران برایش مهم است؟ ما را از چه می‌‌ترسانی ؟
دوشنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۲
۶۳
شاه و شیخ - قم، ایران

فقط یه این نکته توجه کنید که در آخر میگوید "اتفاقاً بسیاری از مدیران و مسئولان حکومت پهلوی نیز در آن ( نماز های جماعت در اماکن عمومی) حضورداشته‌اند. یعنی حکومت پهلوی هم مروج گنده لاتهایی چون شعبان بی مخ بوده وهم تولید کنندگان مفت خورانی چون کاشانی ها!!!
دوشنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۷
۵۵
hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
[::شاه و شیخ - قم، ایران::]. بخدا وقتی اسم پهلوی میاد اگر حرف نزنی نمیگن .... هستی و کلاغ ببرت ها!
‌سه شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۰۴:۳۶
۴۱
raha1984 - هامبورگ، آلمان
[::hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا::] دوست عزیز این مریض احوال کلا با شندیدن و دیدن نام پهلوی نشیمنگاهش به اتیش کشیده میشه .
‌سه شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۰۶:۴۹
۶۳
شاه و شیخ - قم، ایران
[::raha1984 - هامبورگ، آلمان::]. از واژه سراسر ادب!! و شعور!! "نشیمنگاه" نوشتی!!! الان واقعا درکت میکنم. قبلا فکر میکردم فقظ کله را رها کردی دیدم نه, پنداری این قسمت(!!) را هم رها کردی که مثل نقل و نبات می جویش!!خب درکت میکنم طبیعی است. آدمی وقتی نتواند با چندرغاز سوشیال امورات را بگذراند و درد تنهایی و بی کسی و بی شوهری هم به آن اضافه گردد خب باید هم همه جا را رها کرده باشد تا بتواند به راحتی دیگران را به کیش خود پندارد!!
‌سه شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۳
۶۵
zarduscht - فرانکفورت، آلمان
انسان استاد خود فریبی است. واقعیت خیالی.یک نمونه بیماری روانی‌. زمانی‌ که ما یک تصمیم خود نمی‌‌توانیم کنار بیاهیم.فریب دادن خود.یک خود فریب آنقدر به خودش دروغ می‌‌گوید. که خود فریبی خود را واقعیت می‌‌دند. خود فریبی تمام زندگی‌ را بلوک می‌‌کند. کلمه خود فریبی از زمان آنتیک روم و یونان قسمتی‌ از فلسفه و روانشناسی‌ بود و می‌‌باشد.برای یک لحظه رژیم شاه فراموش کنیم. قبول.دیکتاتور بود. عامل جنگ ایران و عراق.اصلا جنگ دوم جهانی‌ هم پهلوی مقصر.نتیجه مبارزه با پهلوی حکومت آخوندی بود. حکومت آخوندی نتیجه مبارزه مستقیم انقلابی‌‌های سال ۵۷ بود.چه چپ.چه مذهبی- چه لیبرال مذهبی.نتیجه حکومت آخوندی. و ۴۰ سال زندگی‌ باخته و حتا یک هدف هم بر آورد نشد.چکار می‌‌کنید ؟ خود فریبی؟ تا احساس نداشته باشید. زندگی‌ شما بیهوده بود. بجای انتقاد از خود. توی سوراخ موش دنبال بهانه می‌‌گردید. تا خود را فریب دهید، نمونه شاه و شیخ. یک کله خر با تفنگ یک آخوند را کشته. هیچ کس نمی‌‌داند. برای چه؟ چه زیر آن بوده. چه دلیلی. مقصر پهلوی است. که با ۱۶ سال سن ایران را ترک کرد. خود فریبی از این آشکار تر؟
‌سه شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +192شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +139شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +130حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +122نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +121اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +104تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو