نگاهی به ماجرای قتل طلبه همدانی : قاتل و مقتول هر دو مشکوک

ایران بریفینگ : رهبر جمهوری اسلامی در دیدار فرماندهان و مدیران نیروی انتظامی، گفتند: نیروی انتظامی باید به‌صورت جدی با قاچاق مبارزه و با عوامل ناامن کننده فضای مجازی مقابله کند.
 

آیت‌الله خامنه‌ای امروز (یکشنبه) در دیدار فرماندهان و مدیران نیروی انتظامی، با تأکید بر لزوم استمرار حرکت این نیرو به سمت نیروی انتظامیِ مطلوب جمهوری اسلامی، نقش آن را در تحقق شعار سال یعنی «رونق تولید» و همچنین تأمین امنیت فضای مجازی مهم دانست و خاطرنشان کردند: نیروی انتظامی باید به‌صورت جدی با قاچاق مبارزه و با عوامل ناامن کننده فضای مجازی مقابله کند.

 
وی تأمین امنیت را لازمه تحرک و رونق اقتصادی خواند و گفت: یکی از موانع تحقق رونق تولید، «قاچاق» است که امروز به‌صورت دوطرفه درآمده است و علاوه بر واردات قاچاق، برخی اجناس موردنیاز مردم و بخش کشاورزی نیز از کشور خارج می‌شود.
 
خامنه‌ای، «جلوگیری از خریدوفروش سلاح» را یکی دیگر از وظایف مهم نیروی انتظامی برشمرد و با تأکید بر جلوگیری از خریدوفروش سلاح در فضای مجازی، گفتند: قاتل دیروز روحانیِ همدانی در صفحه اینستاگرام با ۴ نوع اسلحه تصاویری از خود منتشر کرده است که مقابله با این‌گونه موارد وظیفه نیروی انتظامی است.
 
اظهارات فرصت طلبانه خامنه‌ای و تشویق نیروی انتظامی به سرکوب بیشتر فضای مجازی در حالی است که فردی که گفته می‌شود روز گذشته یک طلبه همدانی را ترور نموده و بلافاصله در درگیری با نیروی انتظامی هم کشته شد در صفحه اینستاگرام خود سه عکس از سلاح‌هایی که در دست داشته به انتشار گذاشته بود که هیچ‌کدام از ۳ اسلحه مذکور نمی‌تواند مصداق سلاح‌های قاچاق باشد چراکه هر ۳ سلاح مذکور تولید داخل و محصول وزارت دفاع ایران بوده است و این سؤال را پررنگ می‌کند که فرد مذکور از کدام کانال این سلاح‌ها را دریافت کرده است؟
 
این سؤال وقتی مهم‌تر می‌شود که وی سال گذشته مدعی اعزام به سوریه شدن و مدافع حرم بودن شده است مضاف بر اینکه طلبه مقتول «مصطفی قاسمی» ۴۶ ساله که معلوم نیست چرا رسانه‌های رسمی جمهوری اسلامی از وی به نام «م. قاسمی »نام می‌برند طلبه مدرسه حوزه علمیه آیت‌الله ملاعلی معصومی همدانی بوده است که این مدرسه علمیه اختلافات عقیدتی بسیاری با ایده ولایت‌فقیه و بسیاری از مراجع تقلید حکومتی همچون مصباح یزدی و نوری همدانی و … دارد این مدرسه علمیه مشهور است که پیش از انقلاب مبتکر برگزار نماز جماعت در محل‌های عمومی بوده که اتفاقاً بسیاری از مدیران و مسئولان حکومت پهلوی نیز در آن حضورداشته‌اند.
 
نظرات این حوزه علمیه به آیت‌الله صادقی شیرازی که مغضوب جمهوری اسلامی است بسیار نزدیک است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۶
zarduscht - فرانکفورت، آلمان
ذال جان. حالا مگر ایران سوریه نیست. حشری الشبی که دارد. زنان ایرانی‌ را با ۵ دلار در مشد با کمک ..... بلنده صیغه می‌‌کند. پوتین که خزر را برد. چینی‌‌ها که دارند خلیج فارس را جارو می‌‌کنند. خوب ترامپ هم سر اینها. یا اینکه فکر می‌‌کنی‌ .هر که موی بلوند دارد دشمن است؟ ولی‌ با ریش پشم .شپش پسر خاله؟ از کی‌ تا حالا کسی‌ که نام خود را کلب علی‌ می‌‌گذارد. احساسات ملت ایران برایش مهم است؟ ما را از چه می‌‌ترسانی ؟
دوشنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۲
۶۴
شاه و شیخ - قم، ایران

فقط یه این نکته توجه کنید که در آخر میگوید "اتفاقاً بسیاری از مدیران و مسئولان حکومت پهلوی نیز در آن ( نماز های جماعت در اماکن عمومی) حضورداشته‌اند. یعنی حکومت پهلوی هم مروج گنده لاتهایی چون شعبان بی مخ بوده وهم تولید کنندگان مفت خورانی چون کاشانی ها!!!
دوشنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۷
۵۶
hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
[::شاه و شیخ - قم، ایران::]. بخدا وقتی اسم پهلوی میاد اگر حرف نزنی نمیگن .... هستی و کلاغ ببرت ها!
‌سه شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۰۴:۳۶
۴۲
raha1984 - هامبورگ، آلمان
[::hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا::] دوست عزیز این مریض احوال کلا با شندیدن و دیدن نام پهلوی نشیمنگاهش به اتیش کشیده میشه .
‌سه شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۰۶:۴۹
۶۴
شاه و شیخ - قم، ایران
[::raha1984 - هامبورگ، آلمان::]. از واژه سراسر ادب!! و شعور!! "نشیمنگاه" نوشتی!!! الان واقعا درکت میکنم. قبلا فکر میکردم فقظ کله را رها کردی دیدم نه, پنداری این قسمت(!!) را هم رها کردی که مثل نقل و نبات می جویش!!خب درکت میکنم طبیعی است. آدمی وقتی نتواند با چندرغاز سوشیال امورات را بگذراند و درد تنهایی و بی کسی و بی شوهری هم به آن اضافه گردد خب باید هم همه جا را رها کرده باشد تا بتواند به راحتی دیگران را به کیش خود پندارد!!
‌سه شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۳
۶۶
zarduscht - فرانکفورت، آلمان
انسان استاد خود فریبی است. واقعیت خیالی.یک نمونه بیماری روانی‌. زمانی‌ که ما یک تصمیم خود نمی‌‌توانیم کنار بیاهیم.فریب دادن خود.یک خود فریب آنقدر به خودش دروغ می‌‌گوید. که خود فریبی خود را واقعیت می‌‌دند. خود فریبی تمام زندگی‌ را بلوک می‌‌کند. کلمه خود فریبی از زمان آنتیک روم و یونان قسمتی‌ از فلسفه و روانشناسی‌ بود و می‌‌باشد.برای یک لحظه رژیم شاه فراموش کنیم. قبول.دیکتاتور بود. عامل جنگ ایران و عراق.اصلا جنگ دوم جهانی‌ هم پهلوی مقصر.نتیجه مبارزه با پهلوی حکومت آخوندی بود. حکومت آخوندی نتیجه مبارزه مستقیم انقلابی‌‌های سال ۵۷ بود.چه چپ.چه مذهبی- چه لیبرال مذهبی.نتیجه حکومت آخوندی. و ۴۰ سال زندگی‌ باخته و حتا یک هدف هم بر آورد نشد.چکار می‌‌کنید ؟ خود فریبی؟ تا احساس نداشته باشید. زندگی‌ شما بیهوده بود. بجای انتقاد از خود. توی سوراخ موش دنبال بهانه می‌‌گردید. تا خود را فریب دهید، نمونه شاه و شیخ. یک کله خر با تفنگ یک آخوند را کشته. هیچ کس نمی‌‌داند. برای چه؟ چه زیر آن بوده. چه دلیلی. مقصر پهلوی است. که با ۱۶ سال سن ایران را ترک کرد. خود فریبی از این آشکار تر؟
‌سه شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • دختر علی لاریجانی در دو پرده؛ در آمریکا و در ایران بعد از کشته شدن پدرش
  • پیام نوروزی یاسمین پهلوی: نوروز را به نام جاویدنامان میهن گرامی می‌داریم
  • پژمان جمشیدی با لباس هلال احمر در کنار امدادگران + ویدیو
  • ویدیوی تغییر شیوه برخورد ایست بازرسی‌ها بعد از حمله پهپادهای اسرائیل: حتما باید زور بالا سرتون باشه!
  • (تصاویر) از خلاقیت یک مرد کچل تا زیارتت قبول مادر شوهر عزیزم
  • سال سقوط و فرار و پایان خامنه‌ای، معمای مجتبی؛ جست‌وجوها برای یافتن نشانه‌هایی از رهبر جدید
  • افراشته شدن پرچم شیر و خورشید در سفارت ایران در کپنهاگ؛ آیا دیپلمات‌ها در دانمارک پناهنده شده‌اند؟
  • گزارش‌ها از اصابت موشک به پالایشگاه حیفا / فرود اضطراری جنگنده اف-۳۵ آمریکا بعد از هدف قرار گرفتن
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • +342اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +268نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • +215سردار نائینی، سخنگوی سپاه و اسماعیل احمدی، معاون رییس سازمان بسیج، کشته شدند
  • +194اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +187نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +160پیام نوروزی یاسمین پهلوی: نوروز را به نام جاویدنامان میهن گرامی می‌داریم
  • +153شاهزاده رضا پهلوی: با برگزاری چهارشنبه‌سوری به یاد جان‌باختگان، به پیشواز آزادی می‌رویم
  • +153ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد
  • +147نتانیاهو از تلاش شاهزاده رضا پهلوی برای تشکیل دولت انتقالی حمایت کرد: نیرویی مثبت برای آینده ایران است
  • +143کشته شدن صدها‌‌ نفر از مسئولان میدانی نیروهای سرکوبگر بسیج + ویدیو