آیا دو زن پیش از توتانخامون بر مصر حکومت می‌کردند؟

دویچه وله :نتیجه آخرین تحقیقات یک مصرشناس حکایت از آن دارد که پیش از آغاز فرمانروایی توتانخامون دو زن به طور هم‌زمان بر مصر حکمرانی می‌کردند. این دو زن، به گفته پژوهشگر کانادایی، خواهران بزرگتر فرعون معروف بودند.
 

پیش از فرعون معروف توتانخامون (توت‌آنخ‌آمون) که از ۱۳۳۲ تا ۱۳۲۳ پیش از میلاد مسیح بر مصر حکومت می‌کرد، احتمالا دو خواهر به طور مشترک بر این کشور حکمرانی می‌کردند.

 
این نتیجه‌ای است که والری آنژنو، پژوهشگر کانادایی از دانشگاه کبک در مونترال، در آخرین مطالعاتش به آن دست یافته است. تحقیقات این پژوهشگر نشان می‌دهد که دو زن پس از مرگ پدر فرمانروایشان به قدرت رسیدند، زیرا برادرشان هنوز برای انجام وظایف فرمانروایی بسیار جوان بود.
 
تا کنون دانشمندان بر این نظر بودند که پیش از توتانخامون یک زن بر مصر حکومت می‌کرد. اما والری آنژنو به این نتیجه رسیده که دو زن مقام فرعونی مصر را با هم تقسیم کرده بودند: "مریت‌آتون" و "نفرنفروآتون تاشریت"، اولین و چهارمین دختر فرعون آخناتون. آنژنو می‌گوید که این دو خواهر تحت نامی مشترک حکومت می‌کردند.
توتانخامون فرزند هفتم بود
آخناتون در مجموع شش دختر داشت و پس از آن دارای یک فرزند پسر شد. هنگامی که خواهران توتانخامون به قدرت رسیدند خود او تازه چهار یا پنج سالش بود. کشف مقبره توتانخامون در سال ۱۹۲۲ باعث شد که نظر و علاقه بسیاری از مردم سراسر جهان به مصر قدیم جلب شود.
 
والری آنژنو پس از معرفی نتایج تحقیقاتش در کنفرانسی در آمریکا گفت: «مصرشناسی رشته بسیار محافظه‌کاری است و با وجود این، ایده و نتیجه کار من به طرزی غیرمترقبه با استقبال روبرو شده است.»
 
او گفت امیدوار است که تحقیقات او به روشن شدن تاریخ مصر کمکی کرده باشد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۰
scandal - برلین، آلمان
بله! زمانی بود که زنان در تمدنهایی چون مصر و ایران فرمانروا بودند و در ایران ما، خدای ما یک زن بود بنام آناهیتا و میترا ها، که این در تاریخ از بشریت زنهای اروپایی برای مردانشان تره خورد میکردند و در اعراب دخترشان را زنده بگور! چی بودیم و چی شدیم و چه بودند و چه شدند! داغانیم ما داغان
یکشنبه ۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۰۶:۴۳
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +317نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • +237سردار نائینی، سخنگوی سپاه و اسماعیل احمدی، معاون رییس سازمان بسیج، کشته شدند
  • +226پیام نوروزی یاسمین پهلوی: نوروز را به نام جاویدنامان میهن گرامی می‌داریم
  • +199اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +160پیام نوروزی شاهزاده رضا پهلوی: در سال پیش رو، رژیم ضحاکی را برای همیشه در خاک خواهیم کرد
  • +159نتانیاهو از تلاش شاهزاده رضا پهلوی برای تشکیل دولت انتقالی حمایت کرد: نیرویی مثبت برای آینده ایران است
  • +149شاهزاده رضا پهلوی:ایران، جمهوری اسلامی نیست، به زیرساخت‌ها حمله نکنید رژیم ایران را هدف بگیرید
  • +124شاهزاده رضا پهلوی: در آخرین پنجشنبه سال، بر مزار همه قهرمانان راه آزادی ایران حاضر شوید
  • +120دختر علی لاریجانی در دو پرده؛ در آمریکا و در ایران بعد از کشته شدن پدرش
  • +115مسخره کردن پیام تبریک عید فطر پزشکیان به کشورهای همسایه توسط یک عضو برجسته خاندان سعودی