کالاهای ایرانی در بانه با برند «ال‌جی» و «سامسونگ» فروخته می‌شود

ایران وایر : رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی مشهد می‌گوید کالاهای ایرانی در بانه با برند «ال‌جی» و «سامسونگ» فروخته می‌شود.
 
رضا رزقیان‌مقدم افزوده که «برخی از کالاهای خوب ایرانی در کشور تولید می‌شود و بعد به بانه رفته و مارک ال‌جی و سامسونگ به آن زده شده و فروخته می‌شود.»

 

رزقیان‌مقدم در خصوص انتشار اخباری مبنی بر خروج دو شرکت خارجی لوازم خانگی از ایران هم گفته «هنوز هیچ شرکتی خارج نشده و خبر خروج ال‌جی و سامسونگ از کشور قابل قبول نیست.»
 
وی همچنین اعلام کرده که «ما با کمبود وسایل الکترونیکی شوینده مانند ظرفشویی و لباسشویی ایرانی مواجه هستیم و تولید این کالاها نسبت به سال گذشته ۴۴ درصد کاهش داشته است.»
 
به گفته این مقام «در کالاهای ال‌جی، سامسونگ و دوو کمبود وجود داشته و قابل قبول است اما به طور کلی در حال حاضر در بازار رکود وجود دارد و تقاضای زیادی نیست.»
 
رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی مشهد اضافه کرده «در حال حاضر کمبود چندانی در کالاهای ایرانی نداریم اما بازار راکد بوده و توان خرید مردم کاهش یافته است.»
 
وی سال گذشته هم گفته بود که «به دلیل افزایش قیمت لوازم خانگی و کاهش خرید مردم، فروشندگان قیمت را تا ۱۵ درصد کاهش داده و برخی نیز آنها را زیر قیمت مصوب می‌فروشند.»
 
در پی نوسانات نرخ ارز و رکود بازار، سال گذشته ۷۰ واحد فروش لوازم خانگی در مشهد پروانه کسب خود را باطل کرده‌اند.
 
برخی فروشندگان لوازم خانگی هم از عرضه کالا امتناع یا برای کسب سود بیشتر کالا را احتکار کردند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۷
Zaall - اصفهان، ایران
تحریم‌ها به کناری این احتکار هم به کناری، از جون مرغ تا شیر آدمی زاد را احتکار می کنند، محتکرین دقیقا سیاست های غرب را دنبال می کنند
شنبه ۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +424کنفرانس امنیتی مونیخ پس از لغو دعوت از نماینده جمهوری اسلامی شاهزاده رضا پهلوی را دعوت کرد
  • +290شاهزاده رضا پهلوی: تنها توافق قابل قبول، تسلیم جمهوری اسلامی در برابر ملت ایران است
  • +223به چه دلیل شاهزاده رضا پهلوی روز ۱۴ فوریه را برای تجمع جهانی علیه جمهوری اسلامی انتخاب کرد؟
  • +182شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +175شاهزاده رضا پهلوی: انقلاب ملی ایرانیان حماسه همبستگی و فریاد اتحاد زیر یک پرچم است
  • +137پاسخ محترمانه سینا ولی‌الله به سخنان گلشیفته فراهانی در مصاحبه با شبکه فرانسوی
  • +132مهران احمدی: ما ترسو نیستیم، عزاداریم
  • +131شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +117واشینگتن‌پست: تصمیم ترامپ درباره ایران می‌تواند جایگاه او را در تاریخ آمریکا تعیین کند
  • +117برگزاری دادگاه ابراهیم حکمت؛ مردی عراقی تبار که یک زن ایرانی معترض را در لندن به شدت کتک زده بود