۱۲ ساعت جدال با مرگ در قبر

زورگیران خشن که هنگام سرقت از یک مسافر او را تا یک قدمی مرگ کشانده بودند به تصور اینکه مرده است وی را در یک قبر خالی انداخته و فرار کردند اما مرد خوش شانس به طرز معجزه‌آسایی نجات یافت.  
 
چند روز قبل شخصی هراسان با پلیس تماس گرفت و از کشف بدن نیمه جان مردی ناشناس داخل یکی از قبرهای قبرستانی در اطراف تهران خبر داد. او گفت: روز گذشته پدرم فوت کرد و صبح امروز مراسم کفن و دفنش بود. صبح زود برای عزاداری و انجام کارهای تشییع او به قبرستانی که در یکی از روستاهای اطراف تهران است رفتم. اما در کمال ناباوری داخل قبر پدرم که کنده بودند مردی زخمی را دیدم. او ادامه داد: ابتدا فکر کردم که او فوت کرده است. اما وقتی نزدیک‌تر رفتم متوجه شدم که بدنش هنوز گرم است و به سختی نفس می‌کشد.
نجات از چند قدمی مرگ

به‌دنبال این تماس بلافاصله مأموران اورژانس و پلیس راهی قبرستان شده و با بدن نیمه جان مردی مواجه شدند که بشدت مجروح شده بود. مرد جوان بلافاصله به بیمارستان منتقل شد و پس از بهبودی نسبی راز آدم‌ربایی و سرقتی خشن را برملا کرد.

 او گفت: شب حادثه از محل کارم به خانه برمی‌گشتم. در کنار خیابان به انتظار ماشین ایستاده بودم که خودروی پژویی در مقابلم توقف کرد. خودرو به غیر از راننده دو سرنشین دیگر داشت که تصور کردم آنها هم مسافرند.

من روی صندلی عقب نشستم و به راه افتادیم. پس از طی مسافتی مرد جوانی که کنار من نشسته بود با تهدید چاقو از من خواست تا هر چه پول نقد دارم به او بدهم و کارت عابر بانکم را هم در اختیارشان قرار دهم. اما من مقاومت کردم و آنها هم دست و پای مرا با تهدید چاقو بستند و بشدت مرا کتک زدند.
400 هزار تومان پول نقدی که داشتم را به آنها دادم و بعد هم رمز کارت عابر بانکم را گفتم. آنها هم با کارت من به چندین مغازه پارچه فروشی، ابزار فروشی و طلافروشی رفته و با پول‌های من خرید  کردند.
بدن نیمه جان در گور خالی
از آنجا که خیلی کتکم زده بودند حالم خیلی بد بود. برای همین به‌سمت خارج از تهران حرکت کردند. نمی‌دانم چقدر طول کشید تا خودرو را نگه داشته و مرا دست و پا بسته داخل گودالی انداختند که بعداً متوجه شدم قبر یک پیرمرد بوده که همان روز فوت کرده است. 12 ساعت داخل قبر با مرگ دست و پنجه نرم کردم تا اینکه خانواده پیرمرد برای برگزاری مراسم خاکسپاری به آنجا آمدند و بدن نیمه جان مرا پیدا کردند. با شکایت مرد جوان تحقیقات آغاز شد. در بررسی‌های صورت گرفته کارآگاهان به سراغ دوربین‌های مداربسته اطراف قبرستان رفتند اما موفق نشدند هیچ ردی از سرنشینان خودرو به‌دست آورند.
دستگیری عاملان شکنجه
در ادامه تحقیقات مشخص شد که گوشی تلفن همراه مالباخته توسط مردی در شهریار خریداری شده است. کارآگاهان بلافاصله به سراغ مرد جوان رفته و او در بررسی‌ها گفت: گوشی تلفن همراه را چند روز قبل از دزد سابقه‌داری خریداری کرده‌ام. با به‌دست آمدن هویت دزد سابقه‌دار، کارآگاهان به سراغ او رفته و سارق را بازداشت کردند.

دزدسابقه‌دار در تحقیقات گفت: من به همراه دو نفر از دوستانم سوار بر خودروی پژو در خیابان‌های پایتخت حرکت می‌کردیم و با دیدن طعمه مناسب او را به‌عنوان مسافر سوار می‌کردیم. بعد از طی مسافتی با تهدید چاقو پول و وسایل نقدشان را سرقت کرده و رمز کارت‌های عابر بانکشان را می‌گرفتیم و با آنها کالا خریداری می‌کردیم. او ادامه داد: آخرین فردی را که سوار کردیم بشدت مقاومت کرد که مجبور شدیم او را کتک بزنیم. فکر کردیم مسافر جوان زیر شکنجه‌های ما جان داده است برای اینکه ردی از خودمان باقی نگذاریم جسدش را داخل قبری که خالی بود انداختیم و فرار کردیم.

با اعتراف متهم جوان دو همدستش نیز بازداشت شده و تحقیقات برای شناسایی سایر شاکی‌ها ادامه دارد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • دختر علی لاریجانی در دو پرده؛ در آمریکا و در ایران بعد از کشته شدن پدرش
  • پیام نوروزی یاسمین پهلوی: نوروز را به نام جاویدنامان میهن گرامی می‌داریم
  • پژمان جمشیدی با لباس هلال احمر در کنار امدادگران + ویدیو
  • ویدیوی تغییر شیوه برخورد ایست بازرسی‌ها بعد از حمله پهپادهای اسرائیل: حتما باید زور بالا سرتون باشه!
  • (تصاویر) از خلاقیت یک مرد کچل تا زیارتت قبول مادر شوهر عزیزم
  • سال سقوط و فرار و پایان خامنه‌ای، معمای مجتبی؛ جست‌وجوها برای یافتن نشانه‌هایی از رهبر جدید
  • افراشته شدن پرچم شیر و خورشید در سفارت ایران در کپنهاگ؛ آیا دیپلمات‌ها در دانمارک پناهنده شده‌اند؟
  • گزارش‌ها از اصابت موشک به پالایشگاه حیفا / فرود اضطراری جنگنده اف-۳۵ آمریکا بعد از هدف قرار گرفتن
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • +345اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +284نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • +219سردار نائینی، سخنگوی سپاه و اسماعیل احمدی، معاون رییس سازمان بسیج، کشته شدند
  • +198اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +188نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +174پیام نوروزی یاسمین پهلوی: نوروز را به نام جاویدنامان میهن گرامی می‌داریم
  • +153ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد
  • +148نتانیاهو از تلاش شاهزاده رضا پهلوی برای تشکیل دولت انتقالی حمایت کرد: نیرویی مثبت برای آینده ایران است
  • +143کشته شدن صدها‌‌ نفر از مسئولان میدانی نیروهای سرکوبگر بسیج + ویدیو
  • +140واکنش ترامپ به گزارش نیویورک پست درباره همجنس‌گرا بودن مجتبی خامنه‌ای