نتانیاهو رسما مامور تشکیل دولت آینده اسرائیل شد

یورونیوز :رووین ریولین، رئیس جمهوری اسرائیل روز چهارشنبه رسما بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر فعلی این کشور را مامور تشکیل دولت جدید کرد.
 

بنیامین نتانیاهو به دنبال برگزاری انتخابات پارلمانی اخیر از حمایت اکثریت اعضای کنست (پارلمان اسرائیل) برخوردار است.

 
نخست وزیر اسرائیل در حالی برای پنجمین بار مامور تشکیل دولت اسرائیل می شود که دادستان کل این کشور از قصد خود برای اعلام جرم علیه او خبر داده است. دادستان کل اسرائیل پیش از برگزاری انتخابات پارلمانی اخیر اعلام کرده بود که علیه بنیامین نتانیاهو در سه پرونده فساد مالی اعلام جرم خواهد کرد.
 
بنیامین نتانیاهو اتهامات مطرح شده علیه خود را رد کرده است. نخست وزیر اسرائیل روز چهارشنبه پس از آنکه از سوی روون ریولین مامور تشکیل دولت آینده شد در سخنانی گفت: «در زمانه ای که منطقه ما در هرج و مرج به سر می برد ما نه تنها موفق شدیم امنیت و ثبات کشور را حفظ کنیم بلکه اسرائیل را به یکی از قدرت های نوظهور جهانی تبدیل کردیم.»
 
نخست وزیر کنونی اسرائیل ۲۸ روز برای تشکیل دولت جدید این کشور وقت دارد. این مهلت به مدت دو هفته قابل تمدید خواهد بود. بنیامین نتانیاهو در صورت موفقیت در تشکیل دولت آینده اسرائیل در ماه ژوئیه (تیر ماه) رکورد حضور در سمت نخست وزیری اسرائیل را خواهد شکست.
 
بنیامین نتانیاهو اعلام کرده است که قصد دارد دولتی ائتلافی با مشارکت احزاب راستگرا، راست افراطی و ارتدوکس های افراطی تشکیل دهد.
 
بررسی طرح دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا برای برقراری صلح بین اسرائیل و فلسطینی‌ها یکی از موضوعاتی است که در دستور کار دولت آینده اسرائیل خواهد بود.
 
جرد کوشنر، داماد و مشاور رئیس جمهوری ایالات متحده گفته است که طرح دونالد ترامپ برای صلح خاورمیانه پس از تشکیل دولت جدید اسرائیل اعلام خواهد شد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا
  • تهران اظهارات ترامپ درباره کشتار معترضان و برنامه موشکی قاره‌پیمای ایران را «دروغ بزرگ» خواند
  • ترامپ در کنگره جمهوری اسلامی را به «ساخت موشک برای حمله به آمریکا» متهم کرد
  • حمله تند محسن نامجو به شاهزاده رضا پهلوی و ذوق‌زدگی رسانه‌های جمهوری اسلامی در انتشار آن
  • در لبه جنگ؛ جمهوری اسلامی از رویای ابرقدرتی تا مهار اعتراض داخلی
  • خطابه تاریخی و تلخ پدر جاویدنام آرمان گرجیان در ممسنی: نفرین بر تلخ‌ترین زمستان ایران
  • پُست تند رشید مظاهری،دروازه‌بان سابق استقلال خطاب به علی خامنه‌ای: تو فصلی تیره بودی