آمریکا ، فرانسه و بریتانیا در خلیج فارس یک رزمایش مشترک را آغاز کردند

 رزمایش مشترک آمریکا، بریتانیا و فرانسه در سواحل بحرین از روز ۲۱ فروردین آغاز شده است.
رادیو فردا :یک سخنگوی نظامی آمریکایی امروز دوشنبه۲۶ فروردین گفته است، نیروهای دریایی ایالت متحده، بریتانیا و فرانسه در راستای حمایت از تجارت آزاد و حمل نقل دریایی در آبهای خلیج فارس یک رزمایش ضد مین را در سواحل بحرین آغاز کرده‌اند.
 
به گزارش خبرگزاری فرانسه، کلوی مورگان، یک سخنگوی نیروی دریایی آمریکا در این خصوص تاکید کرده است که این رزمایش «کاملا دفاعی» است.

 

در همین زمینه، ناوگان پنجم دریایی آمریکا مستقر در بحرین اعلام کرده است: در حالی که مین‌ها دریانوردی را برای همه به مخاطره می اندازند، ایالات متحده، بریتانیا و فرانسه یک رزمایش آموزشی تاکتیکی برای مقابله با خطرات ناشی از مین‌ها و حمایت از تجارت و حمل نقل آزاد در این منطقه حساس انجام می دهند.
 
هفته گذشته ناوگان پنجم دریایی آمریکایی خبر رزمایش دریایی «نیزه سه‌شاخ آرتمیس ۱۹» را منتشر کرده و گفته بود که هدف این رزمایش افزایش قابلیت همکاری و نشان دادن تعهد مشترک کشورها برای تضمین حمل و نقل دریایی آزاد است.
 
گزارش های حاکی است که این رزمایش دریایی ۲۱ فروردین آغاز شده و تا چهار روز دیگر ادامه خواهد داشت. در حالی این رزمایش برگزاری می‌شود که دولت آمریکا سپاه پاسداران را هفته گذشته در فهرست «سازمان‌های تروریستی خارجی» قرار داد.
 
رئیس‌جمهوری آمریکا روز ۱۹ فروردین سپاه پاسداران را «ابزار اصلی حکومت ایران برای هدایت و اجرای کارزار بین‌المللی تروریسم» دانست و اعلام کرد که سپاه پاسداران در فهرست «سازمان‌های تروریستی خارجی» وزارت خارجه آمریکا قرار گرفته است.
 
شماری از مقام‌های سیاسی و فرماندهان نظامی جمهوری اسلامی شدیدا به این تصمیم آمریکا اعتراض کرده‌اند.
 
تعدادی از فرماندهان نظامی جمهوری اسلامی ایران نیز تهدید کرده‌اندکه آمریکا با این اقدام «امنیت نیروهای خود را در اقصی نقاط دنیا، به ویژه نیروهای سِنتکام را به خطر انداخته» است.
 
ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا، موسوم به «سِنتکام»، فرماندهی نظامیان آمریکایی در خاورمیانه، شرق آفریقا و آسیای مرکزی را برعهده دارد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۶
amirgheryou - تهران، ایران
حشرالشعبی هم در خوزستان مانور کردن. کی هست که نوامیش ایرانی رو زورگیری کنن چون عراقیها به شدت در این قضیه مهاجم و متجاوزگر و پر رو هست. یکیشونم که در شبکه ایت اله بی بی سی و حجت السلام منو تو برای مردم ایران خط و نشون کشیده و گفته اگه امریکا بیاد ایرانیها رو قتل عام میکنیم. مردم یه شهر ایران برای نابودی کل عراق و سوریه کافیه و این انترها فکر میکنن چه ... هست که با پشتوانه سپاه گاوداران برای مردم ایران خط و نشون میکشن. یادشون رفته جاهایی مثل عراق محل عبور و مرور آزاد لشگرهای ایران بودن. دلم نمیخواد فاز ناسیونالیستی بریم اما اگه عراقیها و لبنانیها بخوان زیادی روی کنن خونشون رو حلال اعلام میکنیم و هرجا دیدیمشون میفرستیمشون سرای ابدی. غوزمیتهای دوزاری.
‌سه شنبه ۲۷ فروردین ۱۳۹۸ - ۲۲:۳۱
۶۷
mehdi sadigh - دوسلدروف، آلمان
حاج قاسم تو سوراخ موش پنهان شده
‌سه شنبه ۲۷ فروردین ۱۳۹۸ - ۲۳:۰۳
۴۷
Zaall - اصفهان، ایران
یک روز همتون را می ریزیم بیرون
‌سه شنبه ۲۷ فروردین ۱۳۹۸ - ۲۳:۲۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +430کنفرانس امنیتی مونیخ پس از لغو دعوت از نماینده جمهوری اسلامی شاهزاده رضا پهلوی را دعوت کرد
  • +303شاهزاده رضا پهلوی: تنها توافق قابل قبول، تسلیم جمهوری اسلامی در برابر ملت ایران است
  • +228به چه دلیل شاهزاده رضا پهلوی روز ۱۴ فوریه را برای تجمع جهانی علیه جمهوری اسلامی انتخاب کرد؟
  • +201شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +178شاهزاده رضا پهلوی: انقلاب ملی ایرانیان حماسه همبستگی و فریاد اتحاد زیر یک پرچم است
  • +144شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +142پاسخ محترمانه سینا ولی‌الله به سخنان گلشیفته فراهانی در مصاحبه با شبکه فرانسوی
  • +132مهران احمدی: ما ترسو نیستیم، عزاداریم
  • +122برگزاری دادگاه ابراهیم حکمت؛ مردی عراقی تبار که یک زن ایرانی معترض را در لندن به شدت کتک زده بود
  • +118وقتی فرداد فرحزاد ادعای آرش عزیزی مبنی بر «ترامپ آقای پهلوی رو نپذیرفته» را به چالش کشید