قاتل ایرانی‌تبار یک زن در آلمان به حبس ابد محکوم شد

عکس شبیه‌سازی شده علی‌اکبر شاهقلی که پلیس آلمان برای دستگیری او منتشر کرده بود دویچه وله :مرد ایرانی‌تباری که زنی را در شهر دوسلدورف آلمان به قتل رسانده بود به حبس ابد محکوم شد. علی‌اکبر شاهقلی که "عاشق" این زن بود در اواخر مرداد پارسال او را با ضربات چاقو در خیابان به قتل رسانده و به اسپانیا گریخته بود.
 

دادگاه جنایی شهر دوسلدورف آلمان روز پنجشنبه ۱۵ فروردین (۴ آوریل) مرد ایرانی‌تباری را به دلیل کشتن زنی با ضربات چاقو به حبس ابد محکوم کرد.

 
این مرد که علی‌اکبر شاهقلی نام دارد و ۴۴ ساله است پس از کشتن زن ۳۶ ساله آلمانی در خیابان از محل قتل گریخت. پلیس شهر دوسلدورف برای دستگیری این قاتل فراری عکس شبیه‌سازی او را در شهر و در رسانه‌ها منتشر کرده بود.
 
نامه‌های عاشقانه پیدا شده در خانه این زن نشان دهنده آن بودند که علی‌اکبر شاهقلی عاشق او شده  بوده و با شنیدن پاسخ منفی دوستی از طرف این زن او را با چندین ضربه چاقو از پای در آورده است.
 
پیش از قتل علی‌اکبر شاهقلی که در کیوسکی در نزدیکی خانه این زن کار می‌کرد، علاوه بر نامه‌های عاشقانه دسته‌گل نیز به خانه این زن فرستاده بود.
 
ادعای علی‌اکبر شاهقلی دال بر داشتن بیماری روانی مورد پذیرش دادگاه قرار نگرفت و قاضی دادگاه او را به اشد مجازات در آلمان محکوم کرد که حبس ابد است.  
 
راینر دریز، قاضی پرونده، روز پنج‌شنبه در هنگام قرائت حکم در دادگاه دوسلدورف گفت که علی اکبر شاهقلی این زن را به قتل رسانده چون او نمی‌خواسته دوست دخترش شود. قاضی این عمل را اقدامی "خودخواهانه افراطی" خواند و گفت که این عمل "اصول همزیستی انسانی" را مورد سوال قرار داده است.  
 
علی‌اکبر شاهقلی اعتراف کرد که مقتول را در ماه اوت سال ۲۰۱۸ میلادی (۲۹ مرداد ۱۳۹۶) در بخش مرکزی شهر با ضربات چاقو کشته است. قاتل گفت که این زن به صراحت خواسته بود که با او تماس نگیرد، شماره تلفن او را در تلفن همراهش مسدود کرده بود و به او گفته بود که او را مورد تهدید و آزار قرار داده است.
 
این زن به علی‌اکبر شاهقلی گفته بود: «باید دست از سر من برداری وگرنه از تو به پلیس شکایت می‌کنم.»
برنامه‌ریزی قتل
پس از شنیدن این خبر علی‌اکبر شاهقلی چاقویی ۲۰ سانتیمتری خریداری کرده و این زن را در نزدیکی خانه‌اش با ۲۷ ضربه چاقو به قتل رسانده بود.
 
رهگذرانی که شاهد این قتل بودند به سرعت تلاش کردند به زن که به شدت زخمی شده بود کمک کنند. چند تن از آنان قاتل را تعقیب کردند اما مورد تهدید او قرار گرفتند.
 
این زن پس از انتقال به بیمارستان درگذشت. تعداد زیادی از مردم با گذاشتن شاخه‌های گل و شمع در محل قتل همدردی خود را با خانواده مقتول نشان دادند.
 
دادستان در شرح واقعه قتل گفت که قاتل پس از انجام قتل با یکی از آشنایانش تماس گرفته است. او در تماس تلفنی به آشنایش می‌گوید که "کار زن تمام است".
 
اشتفان تیرل ، وکیل مدافع قاتل، برای او به دلیل "بیماری روحی و روانی" تقاضای تخفیف در مجازات و ۱۰ سال حبس را داده بود. قاضی پرونده با توجه به نظر روانپزشکانی که قاتل را مورد معاینه دقیق قرار داده‌اند این خواست را نپذیرفت.
 
قاضی دادگاه گواهی پزشکی قبلی مطرح شده در پرونده مبنی بر بیمار روانی بودن علی اکبر شاهقلی را شدیدا رد کرد و گفت که "جای تعجب است که پزشکان بدون کوچک‌ترین نشانه‌ای" این نظر را در دور اول مطرح کرده‌ بودند. 
 
علی‌اکبر شاهقلی از سال ۲۰۰۱ میلادی (از ۱۸ سال پیش) به عنوان پناهنده در آلمان اقامت داشت و در این مدت جرمی مرتکب نشده بود. 
 
او که پس از این قتل به اسپانیا گریخته بود، پس از ده روز در شهر سویل توسط پلیس اسپانیا دستگیر شد.
 
قاضی دادگاه فرار شاهقلی را برنامه‌ریزی شده خواند و گفت که در مدت زندان او نقش بیمار روانی را بازی کرده است و اما در واقع، به گواهی پزشکان، کاملا سالم است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۸۱
گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا

چگونه میشود کسی را دوست داشت و هم زمان به او چاقو زد؟ این هیولا عاشق خودش بوده و توقع داشته تا معشوق خیالی در مقابلش تسلیم شود. مجازات درستی برایش رقم زده اند
جمعه ۱۶ فروردین ۱۳۹۸ - ۰۳:۵۷
۳۸
scandal - برلین، آلمان

در آلمان حبس ابد یک معنی دیگری دارد تا در کشور ما: ایشان در دوران اقامت خود در زندان تحت نظارت روانشناس قرار میگیرد و اگر خوب فیلم بازی کند "هر" زندانی این قانون به او اجازه داده که بعد از ۱۵ سال یکبار دیگر، مورد آزمایش روانی قرار گرفته که آیا او میتواند از زندان آزاد شود و یا نه!؟ و در دوران زندانی خود هم میتواند از طریق دانشگاه مکاتبه ایی رشته مورد علاقه اش را یاد گرفته و یا در زندان شغلی حرفه صنعتگری چون مکانیکی و غیره یاد بگیرد! در سلول ایشان هم تلویزیون هم وجود دارد و و و! از اینگونه افراد روانی از هر کشوری در داخل آلمان زیاد یافت میشود و فقط پرسش در اینجاست که چگونه زنها با اینگونه افراد معاشرت دارند!؟
جمعه ۱۶ فروردین ۱۳۹۸ - ۰۵:۵۵
۴۰
raha1984 - هامبورگ، آلمان

دین زوری ، پوشش زوری ، عشق زوری ! مردکه زبون نفهم سادیسمی
جمعه ۱۶ فروردین ۱۳۹۸ - ۰۷:۴۳
۵۴
حسین سلطانزاده - برلین، آلمان
جا ومکان نداشته ... کار کردن نداشته گفته میرم زندان میخورم میخوابم دیگه
جمعه ۱۶ فروردین ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۸
۴۹
kurosh-h - گوتنبرگ، سوئد
در مجموع مردم خاورمیانه و کشور های اسلامی ، فرهنگ سالم در رابطه با عشق و دوستی با جنس مخالف ، و یا پیوند و جدایی ندارند . میلیونرها نفر در نوجوانی از عشق پنهانی ، ذهنی ، فاصله دار، رنج میبرند ، در جوانی با پیوند های زناشویی ناخواسته ، اجباری ، فرمایشی ، نمایشی ، قبیله ای ، مذهبی روبرو می‌شوند ، در سالمندی با سواستفاده جنسی از نوجوانان ، و فرهنگ صیغه و غیره دست پنجه نرم می‌کنند ، و ابن چرخه ادامه پیدا می‌کند . در خارج سناریو فرق می‌کند . یک دختر شاید به هزار و یک دلیل از فردی خوشش بیاد ، و با او باشد ، اما شاید فقط به خاطر یک دلیل بخواهد از او فاصله بگیرد ، ذهنیت جهان سومی که انباشته از تفکرات مرد سالاری ، مالکیت جنسی ، و نابالغی در حل بحران عاطفی است ، نمیتواند این پدیده را درک کند
جمعه ۱۶ فروردین ۱۳۹۸ - ۱۷:۳۳
۳۶
soroshkhani - توکیو، ژاپن
[::kurosh-h - گوتنبرگ، سوئد::]. یه چیز دیگه ایی که من بهش فکر میکنم اینه که چرا اگه یه عراقی یکی رو بکشه ما کل ملیت و نژادشون رو به سخره میگیریم و بدترین توهینها رو بهشون میکنیم. دقیقا یک ماه پیش یه پست در رابطه با قتل یه زن تو المان به دست یه عراقی اینجا گذاشته شد. الان من موندم به خودمون فحش بدم یا نه. چون این قاتل ایرانی بوده دیگه. اگه قراره به یه قاتل چون عراقی بوده و توهین بهشون خوبه پس اینجا توهین به خودمونم خوبه.
شنبه ۱۷ فروردین ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.