آمریکا «شبکه انتقال یک میلیارد دلار به سپاه پاسداران» را تحریم‌ کرد

وزارت دارایی آمریکا می‌گوید بانک انصار در مرکز شبکه انتقال پول به سپاه قرار دارد
بی بی سی : وزارت دارایی آمریکا اعلام کرده است که ۲۵ فرد و شرکت را به دلیل دور زدن تحریم‌ها و انتقال دلار و یورو به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ایران به فهرست تحریم‌های خود افزوده است.
 
دفتر کنترل سرمایه‌های خارجی وزارت دارایی آمریکا در بیانیه‌ای که روز سه‌شنبه ۲۶ مارس منتشر کرد، مدعی شده است که شبکه‌ای سازمان‌یافته از سوی حکومت ایران را هدف قرار داده که جمهوری اسلامی هم‌زمان با افزایش فشارهای آمریکا به صورت روزافزون روی آن تکیه می‌‍کرده است.

 

در این بیانیه آمده است "ما شبکه‌ای وسیع از شرکت‌ها و افراد مستقر در ایران، ترکیه و امارات متحده عربی را با هدف مختل کردن برنامه‌ای هدف گرفته‌ایم که حکومت ایران از آن برای جابجایی بیش از یک میلیارد دلار پول نقد استفاده می‌کرد."
 
استیو منوچین، وزیر دارایی آمریکا می‌گوید بانک انصار و دفتر خدمات ارزی آن در مرکز این شبکه قرار دارند که با استفاده از واسطه‌های مختلف ریال را به دلار و یورو تبدیل و به حساب‌های سپاه پاسداران و وزارت دفاع ایران منتقل می‌کنند.
 
بانک انصار، اولین بانک وابسته به سپاه پاسداران، حدود سی سال پیش به عنوان صندوق قرض الحسنه انصارالمجاهدین فعالیت خود را آغاز کرد و در دولت محمود احمدی نژاد به موسسه مالی و سپس بانک تبدیل شد. در بیانیه وزارت دارایی آمریکا بانک انصار موسسه‌ای تحت کنترل سپاه پاسداران معرفی شده که با استفاده از شرکت‌های صوری در ایران، ترکیه و امارات تحریم‌ها را دور می‌زند و به سیستم مالی بین‌المللی دسترسی پیدا می‌کند.
 
بنابر این بیانیه تنها در یک سال و نیم گذشته چهار شرکت تجاری صوری شامل ساکان، لبرا مون و ناریا در امارات و شرکت ارزی هیتال در ایران - که همه آنها امروز تحریم شده‌اند - معادل هشتصد میلیون دلار برای بانک انصار تامین کرده‌اند.
 
وزارت دارایی آمریکا گفته است که شرکت اطلس دوویز در ترکیه هم به عنوان منبع ثانوی تامین ارز برای دفتر خدمات ارزی انصار فعال بوده است.
 
وزارت دفاع ایران که پیشتر به دلایل دیگری از جمله حمایت از افراد فعال در برنامه هسته‌ای و نظارت بر برنامه توسعه موشکی ایران تحریم شده بود، امروز از سوی آمریکا به "پشتیانی لجستیک از نیروی قدس سپاه پاسداران و گروه‌های نیابتی آن در منطقه" هم متهم شده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۵
گل پام چال - دانتس، آلبانی

دم این ترامپ گرم میخواد نسل این حرام ......را نابود کنه
‌سه شنبه ۶ فروردین ۱۳۹۸ - ۱۸:۱۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • حذف خطیب؛ فروپاشی نظام امنیتی و حذف نقطه اتصال دستگاه‌های اطلاعاتی جمهوری اسلامی
  • احتمال حمله زمینی آمریکا به جزیره خارک؛ ترامپ اعزام هزاران نیروی جدید به منطقه را بررسی می‌کند
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +295اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +205ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +189شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +180اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +166نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد