مرگ کودک شیرخوار در ایتالیا پس از ختنه خانگی

نشان دادن عمل ختنه روی عروسک بی بی سی :مقام‌های ایتالیایی می‌گویند یک کودک پنج‌ماهه در این کشور پس از آن که والدینش او را در خانه ختنه کردند، جان داده است.
 

این کودک در جریان عمل جراحی دچار ایست قلبی شد و جمعه‌شب به بیمارستان بولوگنا برده شد، اما لحظاتی پس از آن جانش را از دست داد.

 
مسئولان در استان شمالی رجیو امیلیا، تحقیقاتی را درباره والدین این کودک که گزارش شده غنایی‌الاصل هستند، آغاز کرده‌اند.
 
در ماه دسامبر سال گذشته در مورد مشابهی پسربچه‌ای دوساله پس از ختنه ناموفق جان خود را از دست داد. این مورد در یک مرکز مهاجران در رم اتفاق افتاده بود.
 
در ایتالیا که یک کشور مذهبی کاتولیک است، عمل ختنه در نهادهای بهداشت عمومی آن انجام نمی‌شود.
 
بیشتر جمعیت مهاجران در ایتالیا از کشورهای اسلامی هستند که ختنه در آن معمول است.
ختنه در اروپا
ختنه در سراسر اروپا قانونی است، با این حال انجام این عمل به یکی از موارد بحث‌برانگیز مبدل شده است.
 
در سال ۲۰۱۲ دادگاهی در آلمان ختنه را در منطقه‌ای از این کشور پس از آن ممنوع کرد که ختنه یک کودک چهارساله مسلمان باعث شد این کودک به خاطر این عمل دچار عارضه شود. قاضی دادگاه گفت که این عمل "بدن را به صورت دایمی و غیرقابل‌برگشت تغییر می‌دهد".
 
اما دولت آلمان در اواخر همان سال اعلام کرد که این عمل قانونی است در صوتی که توسط جراحان آموزش‌دیده انجام شود.
 
در سال ۲۰۱۳، شورای اروپا به کشورهای اروپایی توصیه کرد که اقداماتی را برای اطمینان از درنظرگیری موارد پزشکی و بهداشتی هنگام عمل ختنه روی دست گیرند.
 
در سال ۲۰۱۶، دادگاهی در بریتانیا حکمی صادر کرد که بر اساس آن پدر مسلمان نمی‌تواند پسرش را بدون رضایت و توافق مادر آن پسر ختنه کند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۰
scandal - برلین، آلمان
پس من خوش شانس که چیزی ازم کم نشد که هیچ، بلکه غش نکردم و نمردم! راستی، ایرانی ها قبل از اسلام ختنه میشدند؟! ..... این یهودیها را که این قانون را از خود وضع کردند که در دینشان باید در روز هفتم ختنه بشوند وگرنه ...‌!
دوشنبه ۵ فروردین ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +253تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +234ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +228شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +213شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +173وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +168نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +158ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +148پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +144مدیر عامل فولاد شاهرود هنگام خروج از کشور با ۳ میلیون دلار پول نقد دستگیر شد
  • +136فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی