علی علیزاده: «چهار سوالی که مخاطبان بی‌بی‌سی باید درباره رسوایی مهدی خلجی بپرسند»

علی علیزاده در کانال یوتیوب خود نوشت : «رسوایی مالی مرجان شیخ الاسلامی آل آقا، همسر چهارم مهدی خلجی سوالات بسیاری را درباره رابطه سازمانی زوج خلجی-شیخ الاسلامی  با بی‌بی‌سی فارسی ایجاد کرده‌است. نفوذ سازمانی مهدی خلجی در بی‌بی‌سی فارسی یعنی نفوذ سازمانی محل کار او، واینپ، یا همان لابی رسمی اسراییل در بی‌بی‌سی. اگر این نفوذ بواسطه تزریق پول کثیف شیخ‌الاسلام انجام شده باشد این مساله برای مدیریت کل بی‌بی‌سی و حامی مالی بی‌بی‌سی فارسی یعنی وزارت خارجه بریتانیا هم یک رسوایی جدی است. این وظیفه مخاطبان فارسی زبان است که خبرنگاران بی‌بی‌سی را مجبور به پاسخگویی و شفافیت کنند. اگر بفهمید رستورانی که سالها با ولع در آن غذا میخوردید به جای کباب گوشت گوسفند به شما کباب گوشت سگ میداده چه حالی میشوید؟ آیا اعتراض نمیکنید؟ حالا هم این ظن میرود که سخنان حکیمانه پژوهشگری که بی‌بی‌سی در مهمترین شبهای ده سال گذشته به خانه‌های شما آورده، دستورالعملهای مستقیم لابی اسراییل بوده و در این نقل و انتقالات احتمالا کارمندان بی‌بی‌سی نفع شخصی هم برده‌اند.»
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۱۰۸
pars40 - فرایبورگ، سوییس

مردمی که بشینن پای شبکه ای مثل آیت اله بی بی سی همین حال و روزشون . غیر از این میبود جای تعجب داشت .
‌چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۴
۳۹
زنبور - کپنهاک، دانمارک

این وق وق صاحاب دیگه چی میگه ،
‌چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۹:۵۱
۵۵
پاینده ایران و ایرانی - مالمو، سوئد
خفه بابا, زٍر کم بزن بی پدر
‌پنجشنبه ۱ فروردین ۱۳۹۸ - ۰۰:۳۵
۳۵
مساوات - مساوات، ایتالیا
اولا این سوالات رو باید از همین آقای علیزاده پرسید که چه رابطه و لابیگری بین شما و جمهوری آخوندی است که صدا و سیما بارها از شما دعوت کرده تا به عنوان مفسر به نفع رژیم و آخوندها خزعبلات سرهم کنی دوما احتمال اینکه خانم شیخ الاسلامی اختلاس کرده باشه وجود داره ولی اینکه آقای خلجی این وسط چقدر مقصر است کاملا روشن نیست و نمیشه به او تهمت زد ولی میشه این اتهام رو به آقای علیزاده وارد دانست که چرا شما اینقدر اصرار داری که آقای خلجی رو مامور موساد و یا عامل لابی گرهای اسرائیل بدونی؟ آیا مگر غیر از اینه که خود آقای علیزاده با عوامل اطلاعاتی رژیم در ایران سر و سری داره و از آنها مواجب دریافت میکنه ؟ وگرنه هیچ دلیلی نداره که این آقا از طریق اسکایپ وارد صدا و سیما بشه و از مواضع تروریستی آنها در منطقه دفاع کنه.
‌پنجشنبه ۱ فروردین ۱۳۹۸ - ۰۰:۳۹
۴۱
raha1984 - هامبورگ، آلمان
حاصل جفتگیری خر با گاو
‌پنجشنبه ۱ فروردین ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۱
۳۵
tiger.man - لوبومو، کنگو
ضمن اینکه خودش به قول اون دوستمون مواجب بگیر حاکمیته اما بر این اوباش ملامتی نیست . بر مواجب بگیران حاکمیت ملامت کردن تنها صرف بیهوده انرژی و وقته . قبلا گفتم اینو امید دانا و مسیح علی نژاد ( خواسته یا ناخواسته ) جناب هالو و خیلی های دیگر صرفا الت و ابزار حاکمیت هستند نه بیشتر. کسانی که با مفاهیم creative chaos اشنا هستند میفهمند .
شنبه ۳ فروردین ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +192شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +140شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +130حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +122نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +121اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +104تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو