حسین هدایتی متهم به گرفتن ۶۰۰ میلیارد تومان وام با کمک رشوه: در جبهه های حق علیه باطل آزمون خود را پس داده ام

بی بی سی :جلسه پنجم رسیدگی به متهمان پرونده بانک سرمایه امروز دوشنبه (۲۷ اسفند) برگزار شده و سه مدیر سابق این بانک به ۲۰ سال حبس، ۷۴ ضربه شلاق در انظار عمومی و محرومیت دائم از مشاغل دولتی محکوم شده‌اند.
 

این سه متهم علی بخشایش و محمدرضا توسلی، مدیران عامل سابق بانک سرمایه و پرویز کاظمی رئیس سابق هیات مدیره این بانک هستند.

 
آقای کاظمی در دوره اول ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد، وزیر رفاه بود.
 
قاضی مسعودی مقام در رابطه با بقیه متهمان بانک سرمایه گفته است: "آقای رضوی بعد از عید جلسه دادگاهشان انجام می‌شود و برای سایر مدیران و ارکان اعتباری هنوز پرونده از دادسرا ارسال نشده است."
 
سه متهم اصلی بانک سرمایه هیئت که همگی از مدیران این بانک بوده‌اند به "مشارکت در اخلال عمده در نظام اقتصادی ایران (از طریق اخلال در نظام پولی و بانکی) و بیش از چهل مورد مشارکت در خیانت در امانت" متهم شده‌اند.
 
علی بخشایش به ۴۶ مورد و پرویز کاظمی به ۴۱ مورد خیانت در امانت متهم شده‌اند.
 
به گفته نماینده دادستان پرویز کاظمی که از سال ۱۳۹۱ تا سال ۱۳۹۴ عضو هیات مدیره بانک سرمایه بوده ۴۶ فقره تسهیلات خارج از ضوابط و غیرمجاز به شرکت‌ها پرداخته که مبلغ آن ۲۴۸۸ میلیارد و ۳۳۹ میلیون تومان اعلام شده است.
 
بر اساس اعلام قوه قضاییه محمدرضا توسلی هم که در همین مدت (۱۳۹۱-۱۳۹۴) عضو هیات مدیره بانک سرمایه بوده ۴۰ فقره تسهیلات خارج از ضوابط و غیرمجاز به شرکت‌ها ( ۲۵۰۱ میلیارد و ۲۶۱ میلیون تومان) پرداخت کرده است.
حسین هدایتی یکی از بدهکاران بانک سرمایه است که بر اساس کیفرخواست دادگاه، خارج از ضوابط نزدیک به ۶۰۰ میلیارد تومان وام از بانک سرمایه گرفته است قوه قضاییه ایران تخلفات بانک سرمایه را "ابر فساد" خوانده و نماینده دادستان گفته است "در این رابطه ۱۴هزار میلیارد تومان با وجود ۴۰۰ متهم تا کنون شناسایی شده است."
 
یکی از بدهکاران بانک سرمایه حسین هدایتی، از مدیران و سرمایه‌گذاران ورزشی، مالک باشگاه استیل آذین و از اعضای سابق هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس است که بر اساس کیفرخواست صادره برای اعضای هیئت مدیره این بانک "با پرداخت رشوه موفق به گرفتن نزدیک به ۶۰۰ میلیارد تومان وام از بانک سرمایه شده‌است."
 
حسین هدایتی امروز در پنجمین جلسه دادرسی به پرونده بانک سرمایه گفته است: "بنده یک کارآفرین فعال از سال ۵۷ هستم و فردی معتمد و موفق بوده‌ام که موجبات اشتغال هزاران نفر را فراهم کردم. از سال ۸۲ تا ۹۴ در بخش ورزش و استقلال و پرسپولیس محبوبم حضور داشتم. در جبهه‌های حق علیه باطل آزمون خود را نیک پس داده‌ام. "
 
او همچنین گفته: "در بحث پرورش میگو عین این ۲۱ سال دارد به اسپانیا صادر می‌شود. شرکت پست عکس بنده را روی تمبر چاپ کرده است." بانک سرمایه یکی از بانکهای بزرگ خصوصی ایران است که از سال ۱۳۸۴ فعالیت خود را آغاز کرد و و دارای بیش از ۱۶۰ شعبه در سراسر ایران است؛ سهام این بانک در بورس اوراق بهادار تهران عرضه می‌شود و اکثریت سهام آن متعلق به صندوق ذخیره فرهنگیان است.
 
این بانک، ترکیب سهامداران (اشخاص حقیقی) خود را فرهنگیان، کارکنان بانک‌های ملت، رفاه، تجارت و صندوق ذخیره فرهنگیان اعلام کرده است.
 
در جلسات پیشین رسیدگی به پرونده بانک سرمایه نماینده دادستان این بانک را به "۱۴ هزار میلیارد تومان خیانت در اموال صندوق ذخیره فرهنگیان" متهم کرده بود.
 
این صندوق با استفاده پولهای کسر شده از حقوق فرهنگیان تشکیل شده؛ به همین دلیل پرونده "اختلاس" و "تخلف گسترده" در صندوق ذخیره فرهنگیان و هم‌زمان بدهی‌های کلان به بانکی که معلمان در آن سهام دارند، باعث اعتراضات گسترده‌ای شد.
 
محمود صادقی، نماینده تهران در مجلس، آذر ماه پارسال (۱۳۹۶) در پیامی توئیتری به بدهکاران بانک سرمایه فرصت داد که بدهی‌های خود را به این بانک بپردازند.
 
او ابتدا میزان بدهی این افراد و بعدا فهرست نام این ۲۰ نفر را هم منتشر کرد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۵
amirgheryou - تهران، ایران
600 مییلیارد 10سال پیش گرفته. به دلار 1000 تومن حساب کنید. همشون همینن. تورم هم به نفع این دزدها و اختلاسگرهاس
دوشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۸
۵۰
kurosh-h - گوتنبرگ، سوئد

حاج کاظمی وزیر رفاه دوران مموتی ، کاردارترین وزیر بود ، با میلیاردها دزدی ، رسما رفاه را برای خود و آقا زاده ها بوجود آورد ،
دوشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۳
۵۵
hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
حق؟ باطل؟؟ حق علیه باطل ؟ برو خودت رو خر کن بابا. این حرفا تا ١٠ سال پیش خریدار داشت. ولی الان اندازه یه ٥٠٠ تومنی هم ارزش نداره! (میخواستم بگم دوزار دیدم الان سکه دوزاری خوب یک میلیون خرید و فروش میشه، همون بهتر با کود ببخشید ریال جمهوری اسلامی مقایسه بشه)
دوشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۳
۴۵
amirgheryou - تهران، ایران
[::amirgheryou - تهران، ایران::]. اینایی که منفی دادن مشکلشون با قیمت دلار هست که برای اون موقع گفتم یا 10سالپیش وام گرفتن این هدایتی؟! لطفا توضیح بدن. آخه بعیده اختلاسگرها اینهمه طرفدار داشته باشن.
‌سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۲:۰۶
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +187شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +134شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +125حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +120نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +119اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +102تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو