صعود دوباره دلار و سکه؛ یورو ۱۵ هزارتومان شد

یورونیوز :در پی توقف روند نزولی قیمت فروش دلار در سامانه رسمی سِنا، بازار آزاد ارز ایران طی معاملات روز چهارشنبه بار دیگر شاهد افزایش قیمت‌ها بود.
 

با آغاز معاملات روز چهارشنبه بازار ارز ایران، نرخ فروش دلار در سامانه سنا بودن تغییر نسبت به روز سه شنبه، ۱۲ هزار و ۸۵۰ تومان تعیین شد. این در حالی بود که نرخ بازار آزاد با دنباله‌ روی از سیر نزولی نرخ رسمی سنا، طی حدود دو هفته گذشته با یکهزار تومان کاهش قیمت به ۱۳ هزارتومان رسیده بود.

 
در این مدت بانک مرکزی با انجام دو حمله به نرخ بازار آزاد موفق شده بود تا ضمن کاهش فاصله نرخ دو بازار، قیمت فروش دلار در بازار آزاد را وارد مسیر نزولی کند. به طوری که طی معاملات روز سه‌شنبه برای ساعاتی بهای دلار آزاد به پایین‌تر از ۱۳ هزارتومان نیز رسید. البته این نرخ تا پایان داد و ستدهای روز سه‌شنبه مدام تا نرخ ۱۳ هزار و ۵۰ تومان نوسان داشت.
 
با این وجود، در پایان مبادلات روز چهارشنبه بازار آزاد تهران، قیمت فروش هر دلار آمریکا به ۱۳ هزار و ۲۵۰ تومان افزایش یافت. بدین ترتیب بار دیگر فاصله نرخ دلار آزاد و رسمی به ۴۰۰ تومان افزایش یافت.
 
در همین حال، قیمت هر یورو نیز ۱۵ هزارتومان فروخته شد که نزدیک به ۳۰۰ تومان بیش از نرخ کمینه روز سه‌شنبه بود. قیمت هر قطعه تمام سکه طلا نیز تحت تاثیر رشد قیمت دلار و بهای طلا بیش از ۱۰۰ هزارتومان بالا رفت و به ۴ میلیون و ۶۵۰ هزارتومان رسید.
 
قیمت هر اونس طلا در بازار جهانی نیز روز چهارشنبه بیش از ۵ دلار گران شد و از مرز یکهزار و ۳۰۶ دلار گذشت.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۷
mehdi sadigh - دوسلدروف، آلمان

مرگ بر آمریکا،آن دجال راست میگفت آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند
‌چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۲:۱۰
۲۶
یا فاطمه زهرا - آرهوس، دانمارک
[::mehdi sadigh - دوسلدروف، آلمان::]. دلار و یورو، لیر و پوند هی بالا پایین بره. به ما چه! از هر نظر به مرز خودکفایی رسیده‌ایم. آمریکای خبیث تنها منبع مالیش از طریق خرید و فروش اسلحه بدست میاد که اونم ما خودمون امروز فروشنده‌ایم.
‌پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۸:۴۱
۵۵
rood120 - منچستر، انگلستان
فاطمی کماندو آرهوس دانمارک . احمق ارزش پول کشور نزدیک به 60 درصد در همین 6 ماه پیش ریزش داشته بعد به شما ربطی نداره . از هر نظر به خود کفایی رسیدید ، هاهاها پس چرا سالها در انتظار بودید s300 بخرید یا دست به اونجا روس ها هستید تا جنگده به شما بده ، یک نگاه به آمار واردات از چین نگاه کن بعد می فهمی چقدر خودکفایید .
‌پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۱:۲۴
۳۶
Sahand145 - سیاتل، ایالات متحده امریکا
[::یا فاطمه زهرا - آرهوس، دانمارک::] راست میگه این عرب از غارت مردم ایران به خود کفایی رسیده از مال دزدی ولی اون روز نزدیکه که عرب کشون راه بیفته تو ایران من بعید میدونم جایی واسه فرار داشته باشین. اون سوراخی هم که امام زمانتون توشه با.... پر میشه
جمعه ۲۴ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۷:۰۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +503آغاز عملیات نظامی آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی؛ بیت رهبری در تهران هدف حمله قرار گرفت
  • +417شاهزاده رضا پهلوی: آماده باشید تا در زمان مناسب برای اقدام نهایی به خیابان‌ها باز گردید
  • +297علی خامنه‌ای، دیکتاتور ایران کشته شد ؛ رویترز: جسد خامنه‌ای پیدا شد
  • +272شاهزاده رضا پهلوی: به لطف رئیس‌جمهور ترامپ، ساعت آزادی ایران فرارسیده است
  • +254پس از ساعت‌ها انکار، رسانه‌های جمهوری اسلامی کشته‌شدن علی خامنه‌ای را اعلام کردند
  • +253در پی انتشار خبر کشته شدن علی خامنه‌ای، جشن و پایکوبی سراسر ایران را فرا گرفت + ویدیو
  • +241محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور پیشین ایران در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شد
  • +211خبرگزاری فارس می‌گوید خبر کشته‌ شدن دختر خامنه‌ای به همراه داماد و نوه خامنه‌ای صحت دارد
  • +209واکنش شاهزاده رضا پهلوی به تشکیل «ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران»
  • +203دونالد ترامپ: علی خامنه‌ای، یکی از شرورترین افراد تاریخ در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شده است