پرتاب اولین ماهواره‌های «دسترسی به اینترنت در سراسر زمین»

ایران اینترنشنال: به گزارش بی‌بی‌سی، استارتاپ OneWeb که مقر آن در لندن است، چهارشنبه هشتم اسفندماه، اولین ماهواره‌های خود برای پروژه چند میلیارد پوندی «دسترسی به اینترنت در سراسر زمین» را به فضا پرتاب می‌کند.
 

این شرکت شش ماهواره اول خود را چهارشنبه ساعت ۲۱:۳۷ به وقت گرینویچ با یک موشک سایوز روسی به فضا می‌فرستد.

 
قرار است در این پروژه، در نهایت حدود دو هزار ماهواره در مدار زمین قرار گیرند.
 
باقی‌مانده ماهواره‌های مورد نیاز برای پروژه، تا انتهای سال جاری میلادی به فضا پرتاب می‌شوند. در قالب این برنامه، موشک‌های سایوز روسی هر ماه برای انتقال ماهواره‌های OneWeb به فضا پرتاب می‌شوند و هر موشک تا ۳۶ ماهواره را با خود حمل می‌کند.
 
برای پوشش جهانی اینترنت در قالب این پروژه، ۶۴۸ ماهواره برای گردش به دور زمین نیاز است.
 
آدریان استکل (Adrian Steckel) مدیرعامل OneWeb در این رابطه به بی‌بی‌سی گفته است: «هدف ما برقراری دسترسی به اینترنت برای مردمی است که تا امروز امکان دسترسی به این شبکه را نداشته‌اند. تمرکز ما بر برقراری ارتباط مدارس، قایق‌ها و کشتی‌ها، هواپیماها و سواحل بزرگی است که امکان دسترسی به اینترنت از طریق فیبر نوری برای آنها ممکن یا به‌صرفه نیست.»
 
گِرِگ وایلر (Greg Wyler)، کارآفرین آمریکایی حوزه ارتباطات، موسس این شرکت است. او پیش از این نیز مجموعه O3b که مختصر شده عبارت Other three Billion (سه میلیارد نفر بعدی) است را با هدف برقراری دسترسی اینترنت برای نیمی از جمعیت دنیا راه اندازی کرده بود.
 
در حال حاضر در قالب پروژه O3b، بیش‌ از ۱۶ ماهواره در ارتفاع هشت‌هزار کیلومتری از سطح زمین، در حال چرخش به دور زمین‌اند. اما نگاه آقای وایلر در مورد پروژه OneWeb بلندپروازانه‌تر است. او قصد ایجاد یک شبکه بسیار متراکم‌تر از ماهواره‌هایی را دارد که در ارتفاع ۱۲۰۰ کیلومتری به دور زمین می‌چرخند.
 
از جمله شرکای OneWeb  می‌توان به شرکت‌هایی مثل کوالکام، گروه ویرجین، کوکاکولا، سافت‌بانک و Hughes (که در حوزه ارتباطات ماهواره‌ای فعالیت می‌کند)، اشاره کرد.
 
تابه‌حال شرکت‌های زیادی قول یک شبکه اینترنت فراگیر در کل زمین که از شبکه‌ای از ماهواره‌ها قدرت می‌گیرد را داده‌اند؛ اما شرکت OneWeb می‌گوید اولین شرکت از این رده است که کار خود را به مرحله عملیاتی رسانده و به انجام خواهد رساند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۱۰۹
ایرانفردا - لندن، انگلستان

تصور کنین، دیگه هیچ دولتى نتونه از جابجایى اطلاعات جلوگیرى کنه و مردم هر وقت که بخوان بتونن به هر نوع اطلاعاتى که میخوان دسترسى داشته باشن. این یه رویا برا مردمیه که میخوان بدونن و یه کابوس براى رژیم هاى دیکتاتوریه که نمیخوان مردم به اطلاعاتى که به ضرر این رژیم هاست دسترسى پیدا کنن.
‌پنجشنبه ۹ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۸:۴۹
۴۲
amirpalang - لندن، انگلستان
اگه انگلیسا فرستادن که تا پولش رو ندی بهت اینترنت نمیدن. لابد هم باید با پی پل پول بدی که ملت ایران داشته باشن هم تحریمن
‌پنجشنبه ۹ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۱
۱۰۹
ایرانفردا - لندن، انگلستان
[::amirpalang - لندن، انگلستان::]. کاملا موافقم! البته فکر کنم پى پل هم تو ایران فعالیت نداره! ولى مطمئن باشین انگلیس راهشو پیدا میکنه و اگه لازم باشه حتى تحریم هارو هم بهتر از مسؤلین!! دور میزنه! شوخى نداره با هیچکس!! شنیدین در مورد مالیات اتاق خواب؟؟!! نه اونطور مالیات منظورم نیست!!! دران council tax رو با این مالیات جایگزین میکنن تا بتونن مالیات بیشترى از خونه هاى بزرگتر بگیرن! خونه هاى یه اتاق خوابه مالیلتشون مثل همینه که همه میپردازن الان، ولى هر چى خونه بیشتر اتاق خواب داشته باشه، به ازاى هر اتاق مالیات بیشترى پرداخت میشه!! همون pole tax بود که همه اعتراض کردن، اینجورى میخوان عوضش کنن بخورد مردم بدنش!
دوشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۵:۲۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +505آغاز عملیات نظامی آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی؛ بیت رهبری در تهران هدف حمله قرار گرفت
  • +420شاهزاده رضا پهلوی: آماده باشید تا در زمان مناسب برای اقدام نهایی به خیابان‌ها باز گردید
  • +300علی خامنه‌ای، دیکتاتور ایران کشته شد ؛ رویترز: جسد خامنه‌ای پیدا شد
  • +276شاهزاده رضا پهلوی: به لطف رئیس‌جمهور ترامپ، ساعت آزادی ایران فرارسیده است
  • +254پس از ساعت‌ها انکار، رسانه‌های جمهوری اسلامی کشته‌شدن علی خامنه‌ای را اعلام کردند
  • +253در پی انتشار خبر کشته شدن علی خامنه‌ای، جشن و پایکوبی سراسر ایران را فرا گرفت + ویدیو
  • +242محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور پیشین ایران در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شد
  • +212خبرگزاری فارس می‌گوید خبر کشته‌ شدن دختر خامنه‌ای به همراه داماد و نوه خامنه‌ای صحت دارد
  • +211واکنش شاهزاده رضا پهلوی به تشکیل «ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران»
  • +204دونالد ترامپ: علی خامنه‌ای، یکی از شرورترین افراد تاریخ در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شده است