مایکل کوهن: ترامپ از من خواست که دروغ بگویم

بی بی سی : مایکل کوهن، وکیل سابق دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در برابر نمایندگان کنگره گفت آقای ترامپ از موضوع هک ایمیل‌های هیلاری کلینتون در جریان کارزار انتخاباتی سال ۲۰۱۶ خبر داشته است. او همچنین به نمایندگان کنگره گفت آقای ترامپ به او "دستور داده" بوده که به کنگره و بازپرسان دروغ بگوید.
 

وکیل و کارچاق‌کن سابق آقای ترامپ روز چهارشنبه در برابر نمایندگان کنگره مدعی شد کپی چک بانکی را دارد که آقای ترامپ برای تسویه حساب با او بابت حق السکوت به استورمی دنیل، بازیگر فیلم های پورن امضاء کرده است.

 
مایکل کوهن ماه دسامبر گذشته به جرم تخلف مالی در کارزار انتخاباتی آقای ترامپ از طریق حق‌السکوت دادن به یکی از معشوقه‌های او، فرار مالیاتی و همین‌طور دورغ‌گویی به کنگره به سه سال زندان محکوم شد.
 
آقای کوهن در این جلسه از تمام کمک‌هایش به دونالد ترامپ و حمایت‌هایش از او اظهار پیشمانی کرد.
 
او گفت از اینکه در "پنهان‌کاری اقدامات نامشروع" آقای ترامپ سهم داشته، "شرمسار" است.
 
آقای کوهن گفته است که دونالد ترامپ جونیور، پسر دونالد ترامپ و رئیس امور مالی "سازمان ترامپ" چک پرداختی به عنوان حق‌السکوت به یک بازیگر پورن را که با آقای ترامپ رابطه داشته امضا کرده‌اند.
 
آقای ترامپ که برای دیدار با کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی به ویتنام سفر کرده، در توییتی به شدت به مایکل کوهن تاخته و او را متهم به دروغگویی برای کاهش دوره زندانش کرده است.
 
آقای ترامپ نوشته است که آقای کوهن مجوز وکالتش را به خاطر "دروغ و تخلف" از دست داده و "کارهای بدی" کرده که به دونالد ترامپ ربطی نداشته است.
 
در همین حال، کاخ‌سفید ساعتی پس از آغاز جلسه استماع آقای کوهن در کنگره بیانیه‌ای صادر کرد و با اشاره به محکومیت مایکل کوهن در جریان تحقیقات دادستانی نیویورک شهادت او در برابر کنگره را بی‌ارزش خوانده و پرسیده چرا کنگره باید دوباره به سخنان فرد "دروغگویی" گوش دهد که مطابق حکم دادگاه و نظر دادستان‌های نیویورک "برای کسب منافع شخصی به طور گسترده و متمادی دروغ گفته و فریب‌کاری" کرده است.
 
این پرسش را جمهوری‌خواهان حاضر در جلسه هم بارها طرح کردند و تلاش کردند با دروغگو خواندن و غیرقابل اعتماد خواندن آقای کوهن از دموکرات‌ها که اکثریت مجلس سنا را دارند انتقاد کنند که جلسه استماع امروز تنها یک "شو تلویزیونی" با هدف لطمه زدن به دونالد ترامپ است و اعتباری ندارد.
 
در پاسخ به این انتقاد مایکل کوهن اصرار کرد که او مسئولیت جرایمی که مرتکب شده را می‌پذیرد و قرار است تا دو ماه دیگر برای گذراندن سه سال حبس به زندان برود اما اکنون برای تصحیح دروغ های قبلی که به کنگره گفته آمده و همزمان بنا دارد به مردم آمریکا از حقایق پیرامون دونالد ترامپ که ۱۰ سالی وکیل و کار چاق کن او بوده خبر دهد.
شبکه‌های خبری آمریکا جلسه شهادت مایکل کوهن را زنده پخش کردند و بسیاری به تماشای آن نشستند درز کردن ایمیل‌های کلینتون
وکیل و کارچاق‌کن پیشین آقای ترامپ همچنین به کنگره گفت که موکلش از قبل از هک شدن ایمیل‌های "کمیته ملی دموکرات" خبر داشته است. دونالد ترامپ بارها این اتهام را رد کرده است.
 
درز کردن این ایمیل‌ها ضربه سختی بود به هیلاری کلینتون، رقیب دموکرات آقای ترامپ که در نهایت در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ رقابت را به او باخت.
 
آقای کوهن گفت که در ماه ژوئیه سال ۲۰۱۶ در دفتر آقای ترامپ بوده که راجر استون، مشاور سیاسی دونالد با او تماس می‌گیرد و می‌گوید که با جولین آسانژ، بنیانگذار ویکی‌لیکس صحبت کرده است.
 
به ادعای مایکل کوهن آقای استون به دونالد ترامپ خبر داده که آقای آسانژ از وجود مجموعه عظیمی از ایمیل‌هایی به او خبر داده که به گفته او می‌توانسته به ضرر هیلاری کلینتون تمام شود.
 
اقای کوهن گفت که آقای ترامپ در آن زمان پاسخی شبیه این داد که "چقدر هم عالی."
 
مایکل کوهن درباره ادعای دخالت روسیه در انتخابات قبلی آمریکا گفت مدرکی ندارد که نشان‌ دهد تیم انتخاباتی آقای ترامپ با روسیه زد و بند کرده است، اما در عین حال گفت که به این مسئله "مظنون است."
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • خسارت گسترده درپی حمله به تأسیسات گاز قطر؛ دوحه وابستگان سفارت ایران را اخراج کرد
  • مجتبی خامنه‌ای در پیام تسلیت لاریجانی: «هر خونی، خون‌بهائی دارد که قاتلین باید بزودی آن را بپردازند»
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • سرکوب مطلق و حملات هوایی در ایران زندگی را در هراسی بی‌امان فرو برده است
  • +337ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +291اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +199ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +186شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +176اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +164نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد