اخاذی یک میلیارد تومانی از پزشک جراح

پزشک جراح وقتی 8 سال قبل صورت یک بیمار تصادفی را عمل جراحی می‌کرد نمی‌دانست در دام یک اخاذ خواهد افتاد.

 اواخر سال 89 امدادگران اورژانس مرد جوانی را که در یک سانحه رانندگی از ناحیه صورت بشدت آسیب دیده بود برای معالجه به یکی از بیمارستان‌های تهران اعزام کرده و توسط یکی از پزشکان متخصص این بیمارستان تحت عمل جراحی قرار گرفت.

 پس از جراحی و معالجه مرد جوان به بهانه اینکه از نتیجه عمل جراحی راضی نیست شروع به ایجاد مزاحمت برای پزشک معالج خود کرد. وی با پیدا کردن شماره موبایل دکتر در تماس‌های مختلف ضمن تهدید وی شروع به اخاذی کرده و از دکتر 30 تا 50 میلیون تومان وجه نقد درخواست کرد. با اعلام شکایت پزشک و با تلاش‌های صورت گرفته این فرد دستگیر و به اداره 16 پلیس آگاهی تهران بزرگ منتقل شد. متهم پس از دستگیری با ابراز ندامت و پشیمانی و درخواست عفو و گذشت از سوی متهم با رضایت دکتر معالج آزاد و پرونده مختومه شد.

اما پس از گذشت حدود 8 سال از این پرونده، در 15 بهمن امسال بار دیگر پزشک جراح به دادسرای جنایی تهران مراجعه و اعلام کرد که فردی ناشناس وی و خانواده‌اش را تهدید می‌کند و یک میلیارد و 286 میلیون تومان پول درخواست کرده است.

با اعلام شکایت این پزشک جراح و پیگیری قضایی کارآگاهان این یگان وارد عمل شده و در بررسی‌های خود دریافتند این مرد اخاذ همان متهم قبلی است.

مدتی بعد متهم در تماس با پزشک تهدید کرد که در صورت نپرداختن پول درخواستی به همسر و فرزندان وی آسیب خواهد رساند. بدین ترتیب با پیگیری‌های پزشک جراح و همکاری کارآگاهان اداره 16 پلیس آگاهی پایتخت، این متهم در یک سفره خانه واقع در نیاوران شناسایی و دستگیر شد.

متهم در بازجویی‌ها اظهار داشت: سال‌ها قبل سوار بر خودروی سمندم در حال رانندگی بودم که ناگهان به خاطر سرعت بالا تعادلم را از دست دادم و به داخل دره سقوط کردم. گونه و بینی‌ام بشدت مجروح شد. آن زمان 5 میلیون تومان پول هزینه جراحی‌ دادم. اما جای عمل جراحی کاملاً روی صورتم مانده و برای همین به سراغ دکتر جراحم رفتم تا آثار زخم را ترمیم کند اما او مدام به من وعده می‌داد. تا اینکه عصبانی شدم و شروع به تهدید کردم او هم از من شکایت کرد. در مرحله نخست ایشان رضایت داد. اما بعد از چند سال با توجه به اینکه وضعیت مالی بدی داشتم دوباره شروع به تهدید و اخاذی کردم.

سرهنگ علی ولیپور گودرزی، معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی پایتخت، در تشریح این خبر گفت: متهم که فردی 42 ساله است، معتاد به مصرف مشروبات الکلی و موادمخدر صنعتی است و شرایط روحی و روانی مناسبی ندارد. همچنین از مخفیگاه این متهم مواد مخدر(شیشه) و مشروبات الکلی کشف شده است و متهم به دستور بازپرس شعبه 10 بازپرسی دادسرای جنایی تهران برای انجام آزمون‌های روانی و همچنین انجام تست‌های اعتیاد به مواد مخدر و مشروبات الکلی، در اختیار کارآگاهان اداره 16 پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار دارد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +202شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +150شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +137حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +125نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +124اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +108شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم