از برگزاری مراسم تشییع همسر علی شریعتی در حسینیه ارشاد جلوگیری شد

 تشییع پیکر پوران شریعت رضوی پشت درهای بسته حسینیه ارشاد برگزار شد.صدای آمریکا : جلوگیری از برگزاری مراسم تشییع «پوران شریعت رضوی» در حسینیه ارشاد در تهران، واکنش‌های بسیاری را در شبکه‌های اجتماعی به همراه داشته است.
 

مراسم تشییع پیکر همسر «علی شریعتی»، نظریه‌پرداز دینی-فرهنگی، صبح یکشنبه ۲۸ بهمن در حالی‌ در خیابان های اطراف برگزار شد که اجازه برگزاری این مراسم در داخل حسینیه ارشاد صادر نشد.

 
پس از آن که برگزارکنندگان نتوانستند این مراسم را داخل حسینیه ارشاد برگزار کنند، «احسان شریعتی» فرزند پوران شریعت رضوی و علی شریعتی، از مردم خواست در خیابان مراسم تشییع مادرش را برگزار کنند.
 
تصاویر منتشر شده در رسانه‌های اجتماعی گویای آن است که مردم این مراسم را در خیابانی برگزار کردند که به نام علی شریعتی نام‌گذاری شده است. علی شریعتی سال‌های قبل از انقلاب در این حسینیه جلسات متعدد سخنرانی برگزار کرده بود.
 
احسان شریعتی در این مراسم گفته است «ساختمان حسینه ارشاد برای ما یک نماد است، والا ساختمان هیچ ارزشی برای تفکر شریعتی ندارد؛ اگر اینجا را انتخاب کردیم و امروز می‌گویند حق ورود ندارید، شرم بر ما»
این در حالی است که مسئولان جمهوری اسلامی علت این ممنوعیت را متوجه خانواده شریعتی کرده‌اند. در همین رابطه عیسی فرهادی فرماندار تهران به خبرگزاری ایرنا گفته است که مجوز برگزاری این مراسم صادر شده بود، اما خانواده شریعتی با هیئت امنا حسینیه هماهنگی‌های لازم را انجام نداده بوده است.
 
رسانه‌های داخل ایران گزارش داده‌اند که در مراسم امروز حاضران شعار «درود بر شریعتی» سر دادند.
 
اما حاشیه‌های امروز مراسم تشییع همسر علی شریعتی واکنش‌های بسیاری را در فضای مجازی نیز به همراه داشت.
 
عده‌ای از کاربران با انتشار عکس‌هایی از این مراسم در پشت درهای بسته حسینیه، به شدت انتقاد کردند که چرا اجازه برگزاری مراسم در داخل حسینیه داده نشده است.
یکی از کاربران نیز نوشته است که اجازه تشییع «محترمانه» به خانواده شریعتی را ندادند.
بسیاری از این انتقادها از سوی چهره‌های اصلاح طلب در توئیتر دیده می شود، از جمله حسین نورانی‌نژاد سخنگوی حزب اتحاد ملت که نوشته است:
کاربری دیگر با اشاره به بسته بودن درهای حسینیه ارشاد،‌ نوشته است «این‌ها چه کسانی هستند که کمر به ویرانی ایران بسته‌اند.» یک کاربر دیگر نیز این‌گونه نوشت:
پوران شریعت رضوی در بسیاری از رسانه‌های داخل ایران به نام همسرش علی شریعتی معرفی می‌شود، موضوعی که در رسانه‌های اجتماعی نیز مورد انتقاد قرار گرفته است.
 
بسیاری‌ها معتقدند که خانم شریعت رضوی با این که همسر علی شریعتی است، اما باید به عنوان یک شخصیت مستقل نیز به مردم معرفی شود.
 
پوران شریعت رضوی که در سال ۱۳۳۷ با علی شریعتی ازدواج کرده بود،‌ دارای مدرک دکترا در رشته ادبیات از دانشگاه سوربن فرانسه بوده و خواهر مهدی شریعت رضوی یکی از کشته شدگان اعتراضات ۱۶ آذر ۱۳۳۲ محسوب می‌شود.
 
خانم شریعت رضوی که دچار سکته مغزی شده و در بیمارستان لاله تهران بستری بود،‌ روز جمعه ۲۶ بهمن در ۸۴ سالگی در تهران درگذشت.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۸
scandal - برلین، آلمان

کار بسیار خوبی کردند زیرا مورچه که چه باشه تا چه رسد به کله پاچه آن!؟ بدم میاد از آن شریعتی لعنتی که این بلا را بر سرمان آورد!
یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۱:۵۸
۸۱
گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا

جسد این خانم برومند را ببرند سوریه و بغل شوهرش که با افکار قرون وسطائی اش ایران را به ذلت و نکبت کشید دفن کنند. آلبانی هم جای خوبی هست چون شوهر عقب افتاده اش با کتاب های سراسر دروغ، سوسک را جای فولکس جا زده و یک نسل ساده لوح را بدبخت کرده است. مجاهدین هم قسمتی از قربانیان افکار پوشالی او هستند
یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۲:۴۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.