بهترین کشور دنیا برای زندگی کجاست؟

به مانند سال‌های گذشته دانشگاه پنسیلوانیا با همکاری مشترک مؤسسه ” وای اند آر” به رتبه‌بندی بهترین کشورهای جهان پرداخت.
 

بهترین کشور جهان در این گزارش بر اساس میانگین امتیاز ۸۰ کشور جهان در زمینه‌های محیط کسب و کار، رضایت شهروندان از زندگی، میزان آینده‌نگری سیاستمداران، کارآفرینی، تجارت خارجی، گردشگر پذیری، سرمایه‌گذاری، جذب سرمایه خارجی و درآمد ملی رتبه‌بندی شده‌اند.

 
کشور ۸.۵ میلیون نفری سوئیس با تولید ناخالص داخلی ۶۷۸.۹ میلیارد دلار در سال و متوسط درآمد سرانه ۶۲ هزار و ۱۲۵ دلار، توانست بیشترین امتیاز را در مجموع کسب کند و برای سومین سال متوالی به عنوان بهترین کشور جهان معرفی شود.
 
پس از سوئیس، ژاپن، کانادا، آلمان، انگلیس، سوئد، استرالیا، آمریکا نروژ و فرانسه در رده‌های دوم تا دهم بهترین کشورهای جهان قرار گرفتند.
 
به جز ژاپن، سنگاپور در رده بندی امسال با ایستادن در رده پانزدهم جهان توانست یکی از بهترین کشورهای آسیایی لقب گیرد.
 
ایران با تولید ناخالص داخلی ۴۳۹.۵ میلیارد دلار و درآمد سرانه ۲۰ هزار و ۱۳۶ دلار در سال، در رده هفتاد و نهم جهان ایستاده است.
 
همچنین طبق اعلام پایگاه خبری ” یو اس نیوز اند ورلد ریپورت”، در رده‌بندی امسال از کیفیت زندگی شهروندان کشورهای مختلف بر اساس ۷۵ پارامتر مختلف، کانادا به عنوان با کیفیت‌ترین کشور برای زندگی در سراسر جهان شناخته شد.
 
این سومین سال متوالی است که کانادا چنین جایگاهی را تصاحب می‌کند.
 
برخی از فاکتورهای رده‌بندی امسال شامل فرصت‌های شغلی، استطاعت مالی شهروندان، ثبات اقتصادی، بنیان خانوادگی، توزیع عادلانه درآمد، ثبات سیاسی، امنیت، نظام بهداشتی و درمانی و همچنین نظام آموزشی بوده‌اند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۶
hamid swed - مالمو، سوئد
ایران, از آخر!!!!!!!
یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۸:۳۱
۴۴
Liberte - ارومیه، ایران
یک موضوع کیفی رو نمیشه هیچ وقت کمی کرد. مثلا برای من شهر خودم جایی که کنار همسر و دخترم و خواهرانم و والدینم هستم ، قابل مقایسه با هیچ جای گیتی نیست. به هیچ قیمتم نمی خوام این شرایطو از دست بدم. عمر انسان کوتاهه، جایی برای مهاجرت و ماجراجویی نمی مونه. من در بهترین نقطه شهرمون زندگی می کنم،ارامش و احترام دارم/ .پس چرا بایست مهاجرت کنم و در حاشیه قرار بگیرم. برای من اینجا بهترین جای دنیاست. اما می دونم که کیفی هست و برای افراد دیگه یک جای دیگه در دنیاست.
یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۰:۰۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +315شاهزاده رضا پهلوی: تنها توافق قابل قبول، تسلیم جمهوری اسلامی در برابر ملت ایران است
  • +237به چه دلیل شاهزاده رضا پهلوی روز ۱۴ فوریه را برای تجمع جهانی علیه جمهوری اسلامی انتخاب کرد؟
  • +224شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +186شاهزاده رضا پهلوی: انقلاب ملی ایرانیان حماسه همبستگی و فریاد اتحاد زیر یک پرچم است
  • +163شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +150پاسخ محترمانه سینا ولی‌الله به سخنان گلشیفته فراهانی در مصاحبه با شبکه فرانسوی
  • +134مهران احمدی: ما ترسو نیستیم، عزاداریم
  • +128برگزاری دادگاه ابراهیم حکمت؛ مردی عراقی تبار که یک زن ایرانی معترض را در لندن به شدت کتک زده بود
  • +126وقتی فرداد فرحزاد ادعای آرش عزیزی مبنی بر «ترامپ آقای پهلوی رو نپذیرفته» را به چالش کشید
  • +122یک جوان ایرانی از بوشهر بعد از انتشار این ویدیو و دادن پیغام به ترامپ خودکشی کرد