پیرزن باهوش دست سارقان را رو کرد

مسافران خارجی که با شگردی نخ نما شده از پیرزنان ساده و زود باور سرقت می‌کردند با هوشیاری یکی از طعمه‌هایشان به دام افتادند.

 چندی پیش پیرزنی با پلیس تماس گرفت و گفت: دو مرد و یک زن سوار بر خودروی شاسی بلند «بی‌ام و» مقابل خانه‌ام هستند. آنها در راه بازگشت از مسجد مرا دیدند و گفتند که از لبنان آمده‌اند و می‌خواهند به نیازمندان کمک کنند یک کیسه پر از پول هم به همراه دارند. از من خواستند که پول‌ها را به نیازمندان بدهم اما گفتند که طلاهایم را به آنها بدهم تا آب طلایش را به بچه مریض شان بدهند. از آنجا که من بارها در روزنامه‌ها خوانده‌ام که این شگرد برای سرقت است آنها را به بهانه اینکه یک انگشتر خاص عتیقه دارم که داخل خانه است و آن انگشتر برای شفا است به در خانه کشاندم تا به پلیس خبر دهم. با تماس پیرزن بلافاصله مأموران راهی محل شده و دو مرد و زن جوان را مقابل خانه وی بازداشت کردند. در بازرسی از خودروی آنها مقدار زیادی پول‌های تقلبی پیدا شد و در بررسی سوابق متهمان مشخص شد که آنها از سارقان سابقه‌دار هستند. متهمان که خود را در مقابل مدارک و شواهد پلیسی می‌دیدند به ناچار به سرقت‌های سریالی‌شان از پیرزنان تنها اعتراف کردند.

گفت‌و‌گو با متهم

بهنوش، یکی از اعضای این باند فیوج است. او به همراه دو برادرش نقشه سرقت از پیرزن‌های تنها را اجرا می‌کرد. دختر 30 ساله در رابطه با سرقت هایشان گفت.

سوژه هایتان را چطوری شناسایی می‌کردید؟
پیرزن‌هایی که از مسجد بیرون می‌آمدند را تعقیب می‌کردیم. وقتی تنها می‌شدند به سراغ شان می‌رفتیم.

نقشه‌تان چه بود؟
پول‌های تقلبی را دسته‌بندی کرده و به آنها می‌دادیم. به دروغ می‌گفتیم این پول‌ها برای یک نیازمند است و چون شما انسان باخدایی هستید اگر کسی را سراغ دارید که نیازمند است این پول‌ها را به او بدهید. پیرزن‌ها هم حرفمان را باور می‌کردند. پول‌ها را داخل کیسه نایلونی می‌ریختیم و بعد به بهانه اینکه مریض داریم و باید آب طلای یک فرد مؤمن و با خدا را به بیمار بدهیم تا شفا پیدا کند طلا را می‌گرفتیم و بعد هم داخل کیسه نایلونی که پول‌های قلابی داخل آن بود و ته آن هم سوراخ بود می‌انداختیم. سوژه‌ها چند قدمی که می‌رفتند طلاها از کیسه بیرون می‌افتاد و ما هم طلاها را سرقت می‌کردیم.

چطور به شما اعتماد می‌کردند؟
با دیدن آن همه پول اعتماد می‌کردند. از طرفی به آنها می‌گفتیم که از لبنان آمده‌ایم و کمی هم با زبان خارجی با آنها حرف می‌زدیم.

با اعضای باند نسبتی داری؟
بله، برادرهایم هستند. این شغل در خانواده ما موروثی است و همه اعضای خانواده‌ام هم به همین شیوه یا شگردهای مشابه سرقت می‌کنند.

چه مدت است که این کار را انجام می‌دهید؟
از زندان که آزاد شدیم از اوایل امسال دوباره کارهای خلافمان را شروع کردیم.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +281شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +237شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +200پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +163سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +147ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +142فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +120پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +113کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +111ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +100ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید