خودروی ۲۰۰ میلیارد تومانی بوگاتی در نمایشگاه ژنو!

یک منبع آگاه تایید کرد که بوگاتی قرار است یک خودروی تولید محدود به ۱ دستگاه را با قیمت ۱۸ میلیون دلار در نمایشگاه ژنو معرفی کند.
 

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، اگر قیمت پایه ۵.۸ میلیون دلاری (بیش از ۶۰ میلیارد تومان با قیمت روز) بوگاتی دیوو برایتان غیر قابل هضم بود، اکنون این شرکت سوپر‌اسپرت سازی فرانسوی فراتر از این نیز رفته است! یک منبع آگاه به تازگی اعلام کرده که بوگاتی قرار است یک مدل با تولید محدود به ۱ دستگاه را با قیمتی معادل ۱۶ میلیون یورو یا ۱۸.۲ میلیون دلار در نمایشگاه ژنو امسال معرفی کند.

 
اکنون که سالگرد ۱۱۰ سالگی شرکت بوگاتی نزدیک است، تولید یک مدل خاص و گران‌قیمت به همین مناسبت آنقدر دور از انتظار نیست. پیش‌تر شرکت بوگاتی یک نسخه خاص از بوگاتی شیرون را با نام Chiron Sport Ans Edition برای بزرگ‌داشت سالگرد ۱۱۰ سالگی این شرکت معرفی کرده که به نظر می‎رسد در صورت درست بودن شایعات، این مدل در کنار مدل تکی ۱۸ میلیون دلاری در نمایشگاه ژنو حضور پیدا کند.
 
همانطور که انتظار می‎رود این مدل از پلتفرم مشترک با بوگاتی شیرون بهره می‎برد و همچون نسخه تولید محدود دیوو دچار تغییراتی در طراحی ظاهری و داخلی و بخش فنی خواهد بود. با توجه به قیمت بسیار بالای این خودرو به نظر می‎رسد که تغییرات در بخش فنی بسیار فراتر از تغییرات اعمال شده در بوگاتی دیوو باشد. پیشرانه مورد استفاده در بوگاتی شیرون یک نمونه ۸.۰ لیتری ۱۶ سیلندر W شکل است که توانایی تولید ۱۵۰۰ اسب‌بخار نیرو را دارد. این پیشرانه در نسخه دیوو دچار تغییرات اندکی شد و حال باید دید که در این مدل تولید محدود به یک دستگاه چه تغییراتی در آن اعمال شده است.
 
نکته جالب راجع به این خودرو این است که پیش از معرفی رسمی توسط شخصی خریداری شده است. گفته می‌شود این شخص کسی نیست جز «فردیناند پیک»، رئیس سابق گروه فولکس‌واگن که حدود ۱۰ سال بر سمت ریاست این شرکت ایفای نقش کرد. وی سال ۲۰۱۵ پس از رسوایی آلایندگی خودرو‌های فولکس‌واگن از سمت خود استعفا داد. سپس سهام ۱۴.۷ درصدی خود از پورشه به عنوان زیرمجموعه فولکس‌واگن را سال ۲۰۱۷ واگذار کرد. با واگذاری این سهام فردیناند پیک مبلغی در حدود ۱.۱ میلیارد دلار (۱۲ هزار میلیارد تومان به قیمت روز) دریافت کرد، پس خرید خودروی ۱۸ میلیون دلاری آنچنان عجیب به‌ نظر نمی‌رسد!
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۶
mahdi moud - تهران، ایران
درسته بوگاتی در اصل شرکت فرانسوی بوده ولی در اون زمانها خودروهای خوبی رو تولید نمیکرد. تا سال 98 که تحت مالکیت فولکس واگن در اومد . و این بوگاتی هایی که مشهور هستن محصول مهندسی آلمانیه نه فرانسوی
شنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا