بازداشت پزشکی که ۱۰۰ میلیارد تومان پروتز تقلبی به مردم فروخته است!

میزان نوشت: دادستان عمومی و انقلاب شهرری از بازداشت یک پزشک متخصص ارتوپدی در پی عرضه پروتزهای تقلبی در کشور خبر داد.
 

حجت الاسلام والمسلمین علی ملکوتی در این باره گفت: «متاسفانه عده‌ای از پزشکان نیز با متهمان این پرونده همکاری می‌کردند و تاکنون سه نفر در این پرونده بازداشت شدند.»

 
به گفته دادستان عمومی و انقلاب شهر ری اواسط دی ماه سال جاری یک کانتینر از پروتزهای قاچاق کشف شد که حدود ۲۰ میلیارد تومان ارزش داشت؛ پس از تشکیل پرونده، متهم دستگیر و با قرار بازداشت موقت روانه زندان شد.
 
حجت‌الاسلام ملکوتی افزود: «در ادامه تحقیقات مشخص شد که پروتزهای مذکور تقلبی نیز هستند؛ لذا بازپرس مربوطه روی این موضوع کار کرد و تاکنون پروتزهایی به ارزش ۱۰۰ میلیارد تومان در کارگاه‌های مربوط به متهم کشف شد که تقلبی بوده است.»
 
وی در تشریح نحوه ورود پروتزهای مذکور به کشور توسط متهم گفت: «این پروتزها را با بسته بندی یک کشور اروپایی به بیمارستان‌های کشور عرضه می‌کردند و تقلبی بوده و کسی که استفاده می‌کرد، مجددا دچار آسیب می‌شد؛ البته پس از دستگیری متهم اصلی پرونده این پروتزها از سطح کشور در حال جمع آوری است.»
 
ملکوتی افزود: «متاسفانه عده‌ای از پزشکان نیز با متهمان این پرونده همکاری می‌کردند و تاکنون سه متهم در این پرونده بازداشت شدند و متهم اصلی پرونده متخصص ارتوپد است و برای وی قرار بازداشت موقت صادر شد، دو همدست وی نیز با قرار وثیقه در بازداشت به سر می‌برند.»
 
به گفته دادستان شهر ری استعلامی نیز از وزارت بهداشت انجام شده است تا معلوم شود چه میزان از پروتزهای مذکور قابل استفاده و چه میزان از آن غیرقابل استفاده است که هنوز پاسخ آن دریافت نشده است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +279شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +235شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +197پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +161سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +145ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +142فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +120پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +113کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +109ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +99ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید